Ελληνικά και ιταλικά πρωτοσέλιδα για τη νίκη του Ολυμπιακού

ROBERTO1

Ο χθεσινοβραδυνός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» έληξε 1-0, βάζοντας τον Ολυμπιακό δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Κασάμι στο 36ο λεπτό, μετά από πάσα του Μήτρογλου, ενώ στο δεύτερο η πρωταθλήτρια Ιταλίας έβαλε κάτι παραπάνω από τα δυνατά της, αλλά ο Ρομπέρτο, ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, δεν άφησε τη μπάλα να περάσει στα δίχτυα με πέντε πολύ μεγάλες επεμβάσεις στο διάστημα 65΄ – 86΄.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς ο Μίτσελ, Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε ότι ο Ρομπέρτο έχει θέση στην Εθνική Ισπανίας και κάλεσε τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντελ Μπόσκε να τον προσέξει.

Έτσι, τα επόμενα ματς στην τέταρτη αγωνιστική του ομίλου είναι: Γιουβέντους – Ολυμπιακός, Μάλμε – Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η βαθμολογία στον όμιλο έχει ως εξής:
Ατλέτικο Μαδρίτης 6
Ολυμπιακός 6
Γιουβέντους 3
Μάλμε 3

Από την άλλη, οι αθλητικές εφημερίδες έκαναν -όπως ήταν αναμενόμενο- διθυραμβικά σχόλια για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Γιουβέντους.

Αναλυτικά, τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:
Sportday: Κάτι Μαγικό… Με φύλακα τον Ρομπέρτο και συνοδό τον Κασάμι ο Θρύλος έμαθε τρόπους στην «Κυρία»
Goal: Οι εραστές της Κυρίας… Ο Κασάμι σκόραρε, ο Ρομπέρτο έσωζε και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ
LiveSport: Στα γόνατα… Ο αυτοκράτορας Ολυμπιακός ανάγκασε και τη Μεγάλη Κυρία να σκύψει ευλαβικά μπροστά του και να μη σηκώσει κεφάλι
Φως: Κούφανε όλη την Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Μετά την πρωταθλήτρια Ισπανίας πήρε χθες και την πρωταθλήτρια Ιταλίας
Πρωταθλητής: Άγιε μου Ρομπέρτο προσκυνώ… Απαντήσεις από όλους για όλους
Γαύρος: Ξέσκισε την Κυρία … Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού 1-0 επί της Γιουβέντους
Πράσινη: Απελάστε τον τώρα.. Ο αλβανικός αετός της Μεγάλης Αλβανίας δια χειρός Κασάμι
(Η Ώρα για Σπορ δεν είχε αναφορά στο πρωτοσέλιδο της για το παιχνίδι)

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία έπεσε… βαριά η ήττα της Γιουβέντους με τις εφημερίδες της χώρας να γράφουν για το κακό πρόσωπο που βγάζουν οι «μπιανκονέρι» στην Ευρώπη, για το πεταμένο πρώτο ημίχρονο και την απόδοση του Ρομπέρτο.

Μάλιστα, γράφουν:
Gazzetta Dello Sport: «Ελληνικό… κρίμα. Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα από το γκολ του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Άργησε να ξυπνήσει, πολιόρκησε τον Ολυμπιακό, αλλά έχασε και πάλι στην Ευρώπη. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη».
Tuttosport: «Στοιχειωμένη! Τρελό νοκ άουτ για τη Γιουβέντους στην Αθήνα. Αγνώριστη και πάλι στο Champions League, έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στη συνέχεια έχασε μια σειρά από απίστευτες ευκαιρίες».
Corriere Dello Sport: «Εφιάλτης στην Ευρώπη για τη Γιούβε. Μια ακόμη ήττα μετά τη Μαδρίτη. Πλέον η κατάσταση για την πρόκριση έχει γίνει δύσκολη. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο και μετά φουλ επίθεση με πολλές χαμένες ευκαιρίες».
La Stampa: «Κι άλλη ήττα για τη Γιούβε. Η πρόκριση στους ‘16’ σε κίνδυνο. Οι ‘μπιανκονέρι’ έχασαν στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των Ελλήνων να αποσοβεί την ισοφάριση».
Metro: «Δύσκολα τα πράγματα. Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κι έχασε στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;