Eκπαιδευτικό πρόγραμμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”

innovathens-thumb-large

Tο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και η Samsung Electronics Hellas σχεδίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του InnovAthens.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε τέσσερις εβδομάδες και οι σπουδαστές, που θα το τελειώσουν με επιτυχία, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αντικείμενο του προγράμματος

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στο να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Το πρόγραμμα, που σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχει ένα υψηλό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στη διοίκηση και την καινοτομία, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ζητήματα που αφορούν τον τρόπο ανάπτυξης νέων ιδεών και τη δυνατότητα εφαρμογής και μοντελοποίησης τους. Το πρόγραμμα επιπλέον διαφοροποιείται μέσω της εμπλοκής των συμμετεχόντων σε εργαστήρια καινοτομίας και δημιουργικότητας και μέσω της ανάληψης ενός ομαδικού καινοτόμου έργου (project) που εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν έως και τις 27 Οκτωβρίου 2014 τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. αίτηση

2. σύντομο Βιογραφικό

στη Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη (210.8203654, fraidaki@aueb.gr)

Περισσότερες πληροφόρίες στο www.kek.aueb.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;