Μπουζούκια 2015: Καρράς, Ρόκκος και Ζαχαράτος στο Έναστρον

Βασίλης-Καρράς-Στέλιος-Ρόκκος-Αμαρυλλίς

Δύο από τα ιερά τέρατα της ελληνικής μουσικής σκηνής συνεργάζονται αυτόν τον χειμώνα, έτοιμοι να δυναμιτίσουν το κλίμα και να προσφέρουν ποιότητα και άφθονη ποσότητα νυχτερινής διασκέδασης. Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος σμίγουν και πάλι, μετά τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και θα εμφανίζονται για τον χειμώνα 2014-2015, στο Έναστρον, ενθουσιάζοντας τους φίλους τους στην Αθήνα, οι οποίοι περιμένουν πως και πως την έναρξη του σχήματος αυτού.

Ο Κώστας Ματσίκας, ιδιοκτήτης του Έναστρον και άλλων νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα, κινήθηκε έξυπνα και αποφάσισε να φέρει αυτούσιο το σχήμα, το οποίο έκλεψε τις καρδιές των Θεσσαλονικιών. Έτσι, βλέποντας την επιτυχία που είχαν οι δύο τραγουδιστές στην Θεσσαλονίκη, δεν άργησε να τους προσεγγίσει και να κλείσει μια συμφωνία- σταθμό στα χρονικά των μπουζουκιών και των νυχτερινών σχημάτων.

Η γυναίκα, η οποία θα συνοδεύει και πάλι στην πίστα τις δύο εξέχουσες μορφές του ελληνικού τραγουδιού θα είναι η Αμαρυλλίς, η οποία έχει κοσμήσει με την παρουσία της τα μπουζούκια της Αθήνας , συμμετέχοντας σε σχήματα, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία συνεργάστηκε πολλές φορές, ο Γιάννης Πλούταρχος και βέβαια ο άνθρωπος που την ανακάλυψε και με τον οποίον θα βρίσκεται φέτος στο Έναστρον, ο Στέλιος Ρόκκος.

Όμως, η προσθήκη έκπληξη στο τρίο Καρράς – Ρόκκος – Αμαρυλλίς θα είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο μοναδικός showman και εξαιρετικός μίμος με το αστείρευτο χιούμορ του, έρχεται να παρουσιάσει στο Έναστρον μια ξεχωριστή ενότητα γεμάτη σάτιρα και άφθονο γέλιο. Οι πληροφορίες λένε, ότι θα είναι ο συντελεστής ενός standupcomedyεμπλουτισμένο με κατάλληλη μουσική και τραγούδια, μέσα από το οποίο θα σχολιάζει επί παντός επιστητού και για όλα τα θέματα που αφορούν την καλλιτεχνική showbiz και όχι μόνο.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος  είναι δύο καλλιτέχνες με πολύχρονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα. Από την μία έχουμε την βαριά λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά με τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία της ελληνικής μουσικής και από την άλλη το ροκ ύφος και τις ερωτικές μπαλάντες Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος μαζί με την κιθάρα του και τις φωνητικές του ικανότητες, μας κάνει να αφήσουμε ελεύθερη την σκέψη μας και να εισχωρήσουμε στην μαγεία της μουσικής. Μάλιστα, οι δύο τους συνεργάστηκαν και μουσικά και  κυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι ένα ντουέτο με τίτλο «Δυο κουβέντες αντρικές», το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει.

Ο συνδυασμός είναι άψογος και καλύπτει όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού και είναι βέβαιο ότι το σχήμα θα έχει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, όπως άλλωστε έγινε και στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η παρουσία του Τάκη Ζαχαράτου στο σχήμα του Έναστρον, εκπλήσσει ευχάριστα, δίνει μια νότα διαφορετικότητας και είναι σίγουρα κάτι πρωτοποριακό, όσον αφορά τα νυχτερινά κέντρα και την διασκέδαση μέσα σε αυτά. Καρράς Ρόκκος Αμαρυλλίς Ζαχαράτος αναμένεται να προκαλέσουν σεισμό στην βραδινή Αθήνα με τις εμφανίσεις τους, οι οποίες υπολογίζεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία έναρξης.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Βασίλης Καρράς ήταν με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever, σε ένα σχήμα, το οποίο ήταν, στην κυριολεξία, ο καλύτερος συνδυασμός της σύγχρονης με την παλιά γενιά του λαϊκού τραγουδιού και όπως ήταν φυσικό απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το κοινό. Όμως, και ο Στέλιος Ρόκκος προχώρησε σε μια συνεργασία για την οποία μιλούσε όλη η Αθήνα.  Βρέθηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κέντρο Αθηνών και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα εκπληκτική και ένα πρόγραμμα, το οποίο δύσκολα θα μπορέσουν να ξεχάσουν, όσοι το είδαν από κοντά.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως τιμή φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων επισκεφθείτε την σελίδα Έναστρον Καρράς Ρόκκος Ζαχαράτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;