Απίστευτο! Πέντε χρόνια έφαγε ο Πιστόριους!

pistorius

Έτσι απονέμει δικαιοσύνη η Νότιος Αφρική;

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε ο Οσκαρ Πιστόριους για την ανθρωποκτονία… εξ αμελείας (!) της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ.

Παράλληλα, η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα επέβαλε στον Πιστόριους φυλάκιση τριών ετών με αναστολή για επίθεση με πυροβόλο όπλο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την ποινή του αθλητή, η ψυχολόγος του Λορ Χάρτσενμπεργκ, η οποία κλήθηκε από την υπεράσπιση να καταθέσει, είχε πει πως «έχουμε μπροστά μας έναν τσακισμένο άνθρωπο, που έχει χάσει τα πάντα».

«Έχει χάσει την ηθική και επαγγελματική του υπόληψη, έχει χάσει τους φίλους του, έχει χάσει την καριέρα του και κατά συνέπεια τη δυνατότητα να κερδίσει τα προς το ζην και την οικονομική του ανεξαρτησία» είπε η ψυχολόγος. «Σε συναισθηματικό επίπεδο, η εικόνα που έχει για τον ίδιο, για την αξία του και για την ταυτότητά του έχει πληγεί σοβαρά» πρόσθεσε.

Απαντώντας στις δηλώσεις της ψυχολόγου, ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ επικεντρώθηκε στην οδύνη της οικογένειας του θύματος: «Εδώ έχουμε έναν τσακισμένο άνθρωπο, αλλά είναι εν ζωή» είπε.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας Τζερι Νελ παρατήρησε: «μας κάνει εντύπωση που η ψυχολόγος δεν ανέφερε το παραμικρό για τη νέα σχέση που διατηρεί ο Πιστόριους».

Οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ είχαν δηλώσει απογοητευμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου, που σήμαινε ουσιαστικά απαλλαγή του Πιστόριους από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;