Ακούστε την εκπληκτική συνέντευξη Πανούση στην Ελληνοφρένεια

Ο Τζίμης Πανούσης ήταν καλεσμένος της ραδιοφωνικής ελληνοφρένειας και μίλησε με τον Αποστόλη και τον Θύμιο Καλαμούκη. Μεταξύ των άλλων είπε:

Για τη σάτιρα:

“Δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Τα μόνα αυστηρά όρια τα βάζει το κοινό. Αν είσαι χυδαίος και υβριστής το κοινό δεν θα έρθει να σε δει, δεν θα πληρώσει για να σε δει. Μόνο το κοινό ορίζει το τι είναι πρόκληση. Η σάτιρα ξέρεις θέλει πολύ μεγάλο ταλέντο και πρέπει να τη σεβόμαστε”.

Τι θα γίνει αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο Αλέξης θα αρχίσει τα ταξίδια σαν τον Γιωργάκη και κατά τον Μάρτη θα ξαναπέσουμε στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή”.

Και άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση και στα κόμματα της αριστεράς. “Δεν κυβερνάει μόνο η συμπολίτευση, κυβερνάει και η αντιπολίτευση. Και το βάρος το ρίχνω στα δήθεν αριστερά κόμματα, τα συστημικά κόμματα που είναι υπεύθυνα για όσα γίνονται. Αν είσαι κατά του μνημονίου δεν συμμετέχεις στην κομματική Χούντα που είναι κατοχυρωμένη δια νόμου. Εμείς πληρώνουμε τα κόμματα αυτά που είναι στη Βουλή, όλα τα κόμματα.

Για τη Μαρφίν ο Τζίμης Πανούσης είπε, δηλώνοντας πως ήταν στην συγκεκριμένη πορεία: “Βγήκε 1 εκατομμύριο κόσμος στον δρόμο και έγινε το κόλπο της Μαρφίν. Είδα τον τύπο με το κατσαβίδι να σπάει τη βιτρίνα του καταστήματος να βγαίνει από ασφαλίτικο αυτοκίνητο”.

Για το ΚΚΕ

“Η μισή μου οικογένεια έχει χαθεί στον Γράμμο και στο Βίτσι. Το ΚΚΕ δεν μπόρεσε να διατηρήσει ένα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό. Τους πούλησαν στο κεφάλαιο και όσο έπαιζαν εξυπηρετούσαν το Κεφάλαιο με τελεμάρκετινγκ. Δεν είναι κομμουνιστές αυτοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του στο Κόκκινο. Κόβει από άλλους υπαλλήλους για να πληρώσει. Το ΚΚΕ είναι Ιεχωβάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ πουλημένοι. Με αναγκάζουν να πληρώνω τους Χρυσαυγίτες που είναι στη Βουλή. Εγώ Χρυσή Αυγή, Κνίτες και φασίστες δεν πληρώνω.

Για ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι:

Η ΔΗΜΑΡ γράφεται με “ει”. Δεν Είμαι Αριστερός. ΔΕΙΜΑΡ. Το ίδιο λάθος κάνουν και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μια γειτόνισσα μου που τον ξέρει μου λέει ότι χωρίς λεφτά δεν πάει ούτε στο περίπτερο.

Το μήνυμα του Τζίμη Πανούση για τις νέες του παραστάσεις:

“Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178. Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού. Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο… Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Τζίμης Πανούσης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
9'
0 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1