Οι δηλώσεις του Γκατούζο που δεν θα παίξουν στα κανάλια...

gattuzo

Πριν λίγες βδομάδες ο Τζενάρο Γκατούζο ξέσπασε ενώπιον των δημοσιογράφων για ανυπόστατο (σύμφωνα με τον ίδιο) δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.

Οι δηλώσεις έπαιξαν παντού, σε όλα τα κανάλια και για αρκετές μέρες.

Σήμερα ο θριαμβευτής Γκατούζο (μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με 1-2) δήλωσε:

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε τον επόμενο αγώνα στο μυαλό μας ότι θα ήταν με τον Εργοτέλη και όχι με τον Παναθηναϊκό. Δοκιμάσαμε να αλλάξουμε το σύστημά μας και να παίξουμε 4-4-2 γιατί πιστέψαμε ότι θα ήταν ιδανικό για το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε κατανοήσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλή επιθετική ομάδα που παίζει κάθετα κι εκεί εστιάσαμε την προσοχή μας.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα χρόνια έχει να κερδίσει ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στη Λεωφορό ή γενικά στην Αθήνα, αλλά νιώθω και ζω μία καταπληκτική στιγμή με τους παίκτες μου αυτή την ώρα. Περνάμε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλαθλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βοηθήσουν. Θα ήθελα να αφιερώσω τη μεγάλη νίκη, στην Κρήτη, στους φιλάθλους μας και στον πρόεδρο του ΟΦΗ. Ίσως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να έχουν λάθος σε ένα πράγμα. Έχουν πάθος αλλά έχουν στο μυαλό τους ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που ήταν πριν 20 χρόνια την εποχή του Βαρδινογιάννη.

Η ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και έχει μεγάλη ιστορία. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε προβλήματα και είμαστε μικρότεροι από το παρελθόν. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν τη Ρεάλ, αλλά μπορούμε να παίζουμε με κόσμο, καρδιά και όλη μας τη δύναμη.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, σε ορισμένες στιγμές δεν μου άρεσε η συμπεριφορά των παικτών μου. Πολλές φορές στο δεύτερο ημίχρονο είδα τους παίκτες μου να πέφτουν κι αν δεν υπήρχε λόγος γι’ αυτό, η τακτική δεν είναι σωστή και δεν δείχνει σεβασμό στο άθλημα που παίζουμε”.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους: “Δεν νομίζω ότι σε αυτό το γήπεδο είναι σωστό να μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού και είναι μεγάλοι αντίπαλοι. Θα πω απλά ότι είναι μία καλή και δυνατή ομάδα”.

Από έναν “γραφικό”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;