Χελωνονιτζάκια: Το blockbuster της χρονιάς κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου

Βασισμένη στους ομώνυμους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι ΠΙΤΕΡ ΛΕΡΝΤ και ΚΕΒΙΝ ΙΣΤΜΑΝ σε σενάριο των ΤΖΟΣ ΑΠΕΛΜΠΑΟΥΜ και ΑΝΤΡΕ ΝΕΜΕΚ και ΕΒΑΝ ΝTΟΧΕΡΤΙ, o μετρ των σπέσιαλ εφέ και των μπλοκμπάστερ ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΪ (που μας έχει δώσει από τα πιο εντυπωσιακά 3D –βλέπε το blockbuster franchise των Transformers), και ο σκηνοθέτης ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΜΠΣΜΑΝ (Οργή των Τιτάνων) μας φέρνουν την ταινία ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ, το δημοφιλές franchise που έχει ξετρελάνει, εδώ και δεκαετίες, γενιές και γενιές θεατών.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σκοτάδι μαύρο έχει απλωθεί πάνω από την Νέα Υόρκη, καθώς ο Σρέντερ και η σατανική συμμορία του (Foot Clan) σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο μέχρι τη στιγμή που τέσσερα περιθωριακά αδέρφια (τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-έφηβοι) βγαίνουν από τους υπονόμους και ανακαλύπτουν πως το πεπρωμένο τους είναι να πολεμήσουν για να σώσουν την πόλη… ως Χελωνονιτζάκια. Γιατί… η πόλη χρειάζεται ήρωες.

Τα Χελωνονιντζάκια σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο Έιπριλ Ο’Νιλ (Μέγκαν Φοξ) και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ) προκειμένου να σώσουν την πόλη και να φέρουν στο φως το διαβολικό σχέδιο του Σρέντερ.

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Μέγκαν Φοξ, Γουίλ Αρνέτ, Ουίλιαμ Φίχτνερ ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;