Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις και καρμικές εμπειρίες

Zwdia

Από 13 ως 20 Οκτωβρίου

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας εστιάζει το ενδιαφέρον στην προσέγγιση των πλανητών στο ζώδιο του Ζυγού, όπου ο Ερμής πλέον ανάδρομος είναι ξανά εκεί, συνοδεύοντας τον Β. Δεσμό, τον Ήλιο και την Αφροδίτη.

Δύο καρμικά στοιχεία, ο Ερμής και ο Δεσμός της Σελήνης, θα συναντηθούν, προσδίδοντας το χρώμα της εμπειρίας και της αυτογνωσίας στο συναίσθημα (Αφροδίτη) και στην επιθυμία για λάμψη και πρόοδο (Ήλιος).

Επομένως θα ήταν σημαντικό να εστιαστούμε στην αποστολή μας, όπως αυτή καθρεφτίζεται από την παρουσία των άλλων στη ζωή μας.

Για τους Δεσμούς της Σελήνης μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας 

Για τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Οι συμβουλές μας για τον Ήλιο και τον ωροσκόπο σας, σύμφωνα με το φαινόμενο που αναφέραμε.

Κριός

Αυτές τις μέρες μαθαίνετε πολλά στο θέμα της συνεργασίας, του γάμου και της συμβίωσης. Ενδεχομένως παλαιότερα, αφουγκραζόσασταν περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες.Η αυτονομία μετρά για σας, αλλά πρέπει να συνυπάρξετε με άλλους. Είτε σε προσωπικό επίπεδο, άρα με το ταίρι σας, είτε με κάποιον συνεργάτη. Ως πρόσφατα, μπορεί να μην δεχόσασταν εύκολα συμβουλές άλλων. Αναλωθήκατε όμως στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και στην καταξίωσή σας. Θέλατε την ισχυροποίηση της θέσης σας. Η ζωή τώρα σας υποβάλλει στην προσφορά προς τους άλλους. Έχετε μάθει να ζείτε ανεξάρτητος και μπορεί να ζείτε με άλλους, προσπαθώντας να τους φέρετε στο σημείο να συντονίζονται με τις απόψεις ή το έργο σας. Αν είστε μόνος ή μοναχικός, μην ρίχνετε ευθύνες στο περιβάλλον. Πρέπει να μάθετε την γενναιοδωρία, για να σας συμπαθήσουν. Όταν δεν υπάρχει «πόλεμος» με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν τότε επικρατεί ηρεμία και πρόοδος. Η καρμική επιταγή των ημερών, είναι να μην αδιαφορείτε για τους άλλους, απομακρύνοντας διώχνει την αγάπη που σας λείπει.

Ταύρος

Αν και φαίνεται να επιδιώκετε τη μοναξιά και την προσήλωση στις σκέψεις και στις καρμικές αναμνήσεις, δεν μπορείτε να το βιώσετε ολομόναχοι αυτό! Γιατί μέσω των άλλων θα βρείτε τον καθρέφτη του εαυτού σας. Αν και με αγάπη για την ανθρώπινη επαφή, είτε έχετε φοβίες που σας κρατούν εγκλωβισμένο, είτε έχετε αρκετή αδυναμία να τολμήσετε. Η περίοδος εσωτερικής τάσης φυγής πρέπει να τελειώσει. Δεν σημαίνει πως δεν έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε. Μόνο που χάνεστε στις σκέψεις σας. Όλα βασίζονται στη λογική, αλλά έχετε την τάση να την υπερβαίνετε. Μεγάλο πρόβλημα είναι η μυστικοπάθειά σας, η οποία εμποδίζει τους άλλους να σας κατανοήσουν. Σαν αποτέλεσμα αναμοχλεύετε προγενέστερους φόβους ή ανασφάλειές σας, που δεν ξέρετε αν είναι αληθινοί ή φανταστικοί. Κάποια συνεργασία, αν έχει δομηθεί σωστά, θα αποφέρει κέρδη, υλικά και ηθικά. Ας είστε όμως αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος, για να αποκτήσετε την εξέλιξη που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Είναι μία περίοδος σημαντική, να συναντήσετε ανθρώπους που μπορούν να είναι δημιουργικοί και να ταιριάζουν με τα δικά σας ταλέντα. Μπορείτε να στοχεύσετε προς ένα οραματισμό που θα υλοποιήσει κάποια στιγμή σε ένα έργο, ό,τι φανταστήκατε. Πολλές προσδοκίες μορφοποιούνται, αν είστε γειωμένοι από το ατομικό σας ωροσκόπιο. Θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να σας ενισχύσουν την προσπάθειά σας για εξέλιξη, ευκαιρίες και δημιουργία. Από νεαρή ηλικία μαθαίνετε να παρατηρείτε τους ανθρώπους, ξοδεύοντας χρόνο υπολογίζοντας τις πιθανές αντιδράσεις τους. Σαν αποτέλεσμα , γίνατε πολύ εφευρετικός. Αυτή την περίοδο οι σχέσεις σας ενθουσιάζουν, σας ευχαριστούν και η κοινωνικοποίηση θα φέρει στιγμές χαράς. Ευνοείται κάθε τι που θα δώσει νέο υλικό για νέα όνειρα. Οι προσωπικές σχέσεις εναρμονίζονται και εξελίσσονται άνετα. Πρέπει να πιστέψετε πως δημιουργείτε μόνος σας την μοίρα σας! Είστε υπεύθυνος για τα όνειρά σας και όσους έχετε πλάι σας σ’ αυτή την δημιουργική φάση της ζωής σας. Μέσω των παιδιών ή μίας ερωτικής σχέσης, εξελίσσεστε.

Καρκίνος

Έρχεται η περίοδος αυτή να αφυπνίσει με ασυνείδητες αναμνήσεις μιας παρελθούσας αίσθησης και εμπειρίας με τις σχέσεις μας. Τα άτομα που κινούν το ενδιαφέρον είναι κυρίως από τον οικείο σας χώρο, ή άνθρωποι που θα επιδιώξουν να έρθουν σε εξοικείωση μαζί σας. Το παρελθόν πρέπει να σας διδάξει. Πέραν του συγκινησιακού, που σας παρακινεί να αντιδράσετε, αντιμετωπίστε την κάθε σχέση με λογική, καλή διάθεση κατανόησης και αποφύγετε να τονίσετε τις αδυναμίες των άλλων. Απολαμβάνετε το ρόλο του προστάτη και φτάνετε σε σημείο να κουράζετε με την υπερβολική σας αγωνία ή κυριαρχική τάση. Είστε πολύ απορροφημένος από τη προσωπική σας αποστολή, ή ευθύνη, ώστε δεν επιτρέπετε στους άλλους να δουν βαθιά στον εαυτό σας. Δεν αναγνωρίζουν λοιπόν την ευαισθησία σας και προσπαθούν να σας επηρεάσουν με την λογική τους. Θέσετε γερά θεμέλια σε κάθε σχέση, αυτή την εποχή. Ενδιαφερθείτε για τους «δικούς σας ανθρώπους» αλλά διατηρώντας τις ισορροπίες και αν είστε μόνοι, προσπαθήστε να βρείτε ένα ταίρι που θα συμπληρώνει το κενό αυτό της ζωής. Χρειάζεστε να ριζώσετε κάπου!

Λέων

Η περίοδος αυτή αντανακλά ένα κάρμα στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και τις δικές σας ευθύνες. Θα μάθετε να συνδυάζετε τους ανθρώπους και τις ιδέες τους, με τη δική σας οπτική προσέγγιση. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι εστιασμένη στις απολαβές μέσω των συναναστροφών και στην επικοινωνία με πνεύμα αδελφοποίησης και ισότητας. Πολλά θα πρέπει να έχουν θυσιαστεί για να επιτευχθεί αυτό, για την απόλαυση των ειλικρινών σχέσεων με τους άλλους. Αν και ψάχνετε κάτι, δεν μπορείτε να προσδιορίσετε περί τίνος πρόκειται. Η περιπλάνηση από ιδέα σε ιδέα, μοιάζει με ένα ενδιαφέρον ταξίδι, αναγνωρίζοντας τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και τις γνώσεις που ποικίλουν, αλλά σας εμπλουτίζουν. Πρέπει να μάθετε πως να κάνετε τη ζωή σας να ταιριάζει στο κατάλληλο χώρο που διαθέτετε, για να δεθείτε με τη θέση των άλλων. Οι τρόποι σχέσης και επικοινωνίας, συνέχεια θα δοκιμάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλοι μαζί μπορείτε να προχωρήσετε δημιουργικά και εποικοδομητικά. Ίσως αυτό είναι το δίδαγμα των ημερών.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως από την φύση σας σπαταλάτε πολλή ενέργεια είτε από άγχος, είτε από έλλειψη εμπιστοσύνης στα ταλέντα σας. Αναλώνετε πολύτιμο χρόνο για να έρθουν όλα αρμονικά στη ζωή σας και συχνά αναλαμβάνετε την ευθύνη άλλων, ή τις υποχρεώσεις άλλων. Αυτές οι μέρες, σας οδηγούν σε μία καρμική συνειδητοποίηση, να φροντίσετε λίγο περισσότερο την ατομική σας ισορροπία, διατηρώντας όμως διακριτικές και ήπιες σχέσεις με άλλους. Πώς μπορεί να γίνει εφικτό; Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι στη προσπάθεια να ζήσετε μια ζωή που δεν θα είναι κατακριτέα από τους άλλους, θα θέλατε να επιμεληθείτε την συλλογική προσπάθεια όσων συμμετέχουν στα κέρδη της ζωής σας. Αυτά μπορεί να είναι υλικά, επομένως να αφορούν την εργασία και τους συνεργάτες σας, ή συναισθηματικά και να αφορούν τους αγαπημένους ή το ταίρι σας. Στη πραγματικότητα, αυτή η περίοδος δοκιμάζει τα όρια των αξιών σας και οι άλλοι αντανακλούν την ποιότητα που επιλέγετε. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα για σωστές επιλογές!

lilian

Ζυγός

Με το ιδιαίτερο σχήμα στο ζώδιό σας, η πρωτοβουλία κινήσεων έγκειται σε σας. Οι εμπειρίες θα σας βάλουν σε δοκιμασία και ίσως κάποιο έντονο δίλημμα. Σε προηγούμενες ανάλογες περιόδους, ίσως είχατε περιορίσει αισθητά την προσωπική σας έκφραση. Τώρα όμως, η επιλογή στις σχέσεις σας αφορά και οφείλεται να είστε πρωταγωνιστές, διατηρώντας την γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ όλων όσων συναναστρέφεστε. Ξοδεύοντας πολύ καιρό προσπαθώντας να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν τον εαυτό τους, κατανοείτε πως οι ίδιες καταστάσεις, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στη δική σας ταυτότητα. Ο γάμος και οι συνεταιρισμοί είναι τόσο βαθιά ριζωμένοι στον τρόπο που λειτουργείτε, ώστε μέσα από τα μάτια των άλλων ανθρώπων, διαφαίνεται ο καθοριστικός ρόλος που καλείστε να παίξετε, ως ειρηνοποιός σε διαφορές ή ισορροπιστής σε δύσκολες συνεργασίες ή σχέσεις. Ας έχετε σωστή επιλογή ανθρώπων πλάι σας, αφού οι σκέψεις και οι απόψεις τους ενδέχεται να επηρεάζουν τη δική σας ταυτότητα. Πρέπει να πάψετε να ζείτε στη σκιά των άλλων. Αναλάβετε δράση με στόχο να έρθει η αρμονία στη ζωή σας και σ’ αυτή των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

Σκορπιός

Ίσως είστε σε μια συνειδησιακή κρίση. Το περισσότερο μέρος της ζωής, το περνάτε σε βαθιά σκέψη. Βρίσκετε το φυσικό κόσμο λιγότερο ενδιαφέροντα. Μία ταλαιπωρία θα σας απασχολήσει και πρέπει να την επιλύσετε άμεσα. Αν υπάρχει κάποιο κρυφό και ανεκπλήρωτο όνειρο, σας στενοχωρεί. Ενδέχεται οι συνθήκες δουλειάς, να φαίνονται ανυπόφορες, να πιστεύετε πως δεν αξιολογείται ή δεν πληρώνεται καλά το έργο σας. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος σας επηρεάζουν πολύ, τόσο που η διάθεση της δουλειάς σας ακολουθεί και στις άλλες φάσεις της ζωής. Τώρα, οι ατέλειες των άλλων ή οι δικές σας, πρέπει να παραμεριστούν για να έχετε δίοδο επικοινωνίας και να συνεργαστείτε μαζί τους. Ίσως νιώθετε πως είστε αποκλεισμένος από τον κύκλο της ζωής, γι’ αυτό και αναλώνεστε άδικα προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Η λύση της επικοινωνίας είναι βάση του ενστίκτου σας, αφουγκραστείτε τη! Θα βρείτε τη πλήρωση εσωτερικά, αναζητώντας τους λόγους που σας κάνουν να περιορίζετε την έκφρασή σας και θα γεφυρώσετε τις αποστάσεις με όσους αγαπάτε.

Τοξότης

Ίσως ζείτε κάτω από το εύρος του ενθουσιασμού για ένα στόχο ή μία ενδιαφέρουσα δημιουργία. Αν μάλιστα περάσατε μία περίοδο κάμψης, τώρα, προσπαθείτε να ξανακερδίσετε την εικόνα που είχατε συνηθίσει. Αλλά και τώρα οτιδήποτε προσπαθείτε να κάνετε, έχει μια μορφή του απρόβλεπτου ή απροετοίμαστου. Τείνει σε συναισθηματικές σχέσεις, σαν ανακούφιση στη συνέχεια του παρελθόντος. Επιθυμείτε διακαώς να αγαπηθείτε, αλλά η ανάμνηση της ερωτικής-σεξουαλικής έντασης της περασμένης ζωής, σας κάνει να μη ξέρετε τι θέλετε. Η πραγματικότητα είναι μια σκηνή θεάτρου γεμάτη όνειρα και ρομαντισμό που μοιράζεστε με άλλους και γι αυτό είναι σημαντικό να συν-λειτουργείτε. Η συμπόρευση είναι μία δέσμευση κι αυτό μπορεί να σας κουράζει ή να το αποφεύγετε. Αλλά σας βοηθά να συλλάβετε τη πραγματική έννοια της ζωής. Θέλετε να σας δίνουν προσοχή, ενώ δεν μπορείτε να δεχτείτε το ρόλο του απλού ακροατή σ’ ένα κοινό. Η γενναιοδωρία σας κάνει τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, ευτυχείς. Στην αντίθετη περίπτωση, της αδιαφορίας δηλαδή, καταφεύγετε στον ιδεατό σας κόσμο, για να αισθανθείτε επιβεβαιωμένος. Αποφύγετε όμως να είστε το θύμα στη σχέση σας. Το σημαντικό αυτή την εποχή, είναι να μάθετε την ουδετερότητα, αλλά και την υπευθυνότητα, όταν σας χρειάζονται, να γίνετε ο «υπηρέτης της ανθρωπότητας».

Αιγόκερως

Κατανοείτε πως πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην οικογένειά σας. Μόνιμα νιώθετε πεσμένος, έχοντας χάσει την ατομικότητά σας. Ωστόσο, μέσα από την κοινωνική σας εικόνα, αλλά και τις γνωριμίες στον χώρο της καριέρας, θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε. Αν υπήρξατε κάποια φορά αγνώμων, τώρα καταλαβαίνετε την αγνωμοσύνη από τους άλλους και θα πρέπει να καταπολεμήσετε πολλά εμπόδια για να βρείτε ισορροπίες. Η ευγένεια, το τακτ και η διακριτική στάση ζωής, είναι μεγάλα προσόντα σας. Δεν αποκλείετε, πολλές φορές αναλαμβάνετε και τον πατρικό και τον μητρικό ρόλο. Νιώθετε τη διάθεση φυγής από το περιβάλλον σας, αλλά πάντα υπερισχύει η αγάπη για την οικογένειά σας και μένετε εκεί. Μερικές φορές, δημιουργούνται διαμάχες με μέλη της οικογένειας. Δεν πρέπει να κυριαρχήσει η απαισιοδοξία γιατί τότε οι δυσκολίες μέσα στην οικογένεια μεγαλώνουν. Οι ενέργειες των οικείων προσώπων συχνά προκαλούν έκπληξη, αλλά θα ήταν καλό να συμμετέχετε διακριτικά στη ζωή τους. Θα είναι σημαντικό να ξεπεράσετε την οικογενειακή δυσαρμονία και να βρείτε τον εαυτό σας. Μόλις διευκρινιστούν οι ανάγκες της οικογένειάς σας, τότε είστε ελεύθερος να προχωρήσετε θετικά, μόνος σας.

Υδροχόος

Ακούτε με προσοχή προβλήματα του περιβάλλοντος και σας αρέσει να δίνετε τη γνώμη σας και συμβουλές. Συχνά, εμποδισμένος από τη πληθώρα των προβλημάτων που πέφτουν στη ζωή διαδοχικά, νομίζετε ότι αν ήταν πιο καλά κατηρτισμένος θα μπορούσατε ν’ αντεπεξέλθετε σ’ αυτά, καλύτερα. Προσπαθείτε να είναι τόσο διπλωματικός, όσο γίνεται και σας δυσκολεύει ο συντονισμός των σκέψεων που κάνετε, με τις σκέψεις εκείνων που σας πλησιάζουν. Έχει επίγνωση της βαθύτερης έννοιας των λόγων τους, της ανάπτυξης και καλλιεργείτε μία ιδεολογία που αγκαλιάζει την ανθρωπότητα, με έννοιες όπως η ισότητα, η ηθική, οι αξίες εν γένει. Σαν αποτέλεσμα επανέρχεστε στο θέμα, για να εξηγήσετε αυτά που εννοούσατε. Πρέπει να καταλάβετε την ουσία της αλήθειας, χωρίς να έχετε την αίσθηση ότι αναγκαστήκατε να αλλάξετε την πραγματικότητα προσπαθώντας να επικοινωνήσετε με λόγια. Η μεγαλύτερη κρίση συμβαίνει κάθε φορά που αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται μάλλον στη διαίσθησή σας, παρά στο ανώτερο πνεύμα σας.

Ιχθείς

Αυτή η εποχή σας φέρνει σε επαφή με τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας. Η αφοσίωση στους στόχους, σας απέτρεψε να σκεφθείτε τις χαρές της ζωής και ίσως έχετε απαισιόδοξες σκέψεις ή αρνητικά συναισθήματα. Δε βρίσκει εύκολα το νόημα της ζωής, ενώ το αναζητάτε έντονα. Ζηλεύει πολύ αυτά που έχουν οι άλλοι, είτε ως δύναμη, είτε ως αγαθό, είτε ως κυριαρχία. Στη θετική του πλευρά, αυτό γίνεται μια φοβερή επιθυμία κατάκτησης. Γι’ αυτό και υπάρχει ισχυρή αφοσίωση στους στόχους σας. Άμεσα ή έμμεσα υπάρχει μια αποχή από τις εξελίξεις της κοινωνίας. Οι αξίες σας διαμορφώνουν τώρα την εξωτερική σας εκδήλωση. Αλλά και η ανασφάλεια περιορίζεται με τους κατάλληλους συνοδοιπόρους, συνεργάτες ή το ταίρι σας, που θα φανεί πολύτιμο για το έργο σας. Μπορεί να σας απασχολήσει ως ιδέα ο θάνατος, ώστε τελικά αποκτάτε μια σπάνια εκτίμηση για τη ζωή. Με τον συμβολικό θάνατο των αδυναμιών σας, μπορείτε να γευτείτε μια αναγέννηση. Η πρόοδος βασίζεται στη δύναμη αναγέννησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;