Vodafone CU: Αποκλειστικές και τρέχουσες Προσφορές 2014 για Φοιτητές!

vodafone-cu

Μοναδικές προσφορές για φοιτητές που σπουδάζουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της Ελλάδας αποκλειστικά από τo Vodafone CU.

Πάμε να δούμε συγκεντρωτικά τις τρέχουσες προσφορές που ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για σπουδαστές και με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσο ή της αστυνομικής ταυτότητας.

Έκπτωση 60% σε Προγράμματα Σπουδών E-Learning του Πανεπιστημίου Πειραιά


Το Vodafone CU δίνει το δικαίωμα σε φοιτητές να παρακολουθήσουν τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μοναδική έκπτωση 60%. Υπενθυμίζουμε πως η προσφορά αυτή ίσχυε το καλοκαίρι (έως 11 Ιουλίου 2014) σε 8 θεματικές ενότητες με μαθήματα που έχουν διάρκεια 1 έως 3 μήνες. Αναμένουμε νέα προσφορά στον επόμενο κύκλο μαθημάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Έκπτωση σε συσκευές και αξεσουάρ


Με το προνόμιο του φοιτητή έχεις εκπτώσεις σε συσκευές και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών, ωστόσο η διαδικασία είναι απλή και σας την αναρτώ παρακάτω σε screenshots από την ιστοσελίδα του CU.

Μην ξεχνάς πως η έκπτωση ίσχυε μόνο για τα τρίμηνα μαθήματα του προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να ζητάει 1 κωδικό/πρόγραμμα και θα έχει ισχύ 3 μήνες.

Στιγμιότυπο 2014-10-06, 6.21.39 μ.μ.

Όροι και προϋποθέσεις εκπτώσεων σε αξεσουάρ και συσκευές

  1. Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λάβει συνολικά 2 κωδικούς για έκπτωση 10% σε συσκευές και 6 κωδικούς για έκπτωση 20% σε αξεσουάρ. Οι συσκευές iPhone και τα iPad έχουν έκπτωση 5%.
  2. Τα USB sticks για σύνδεση στο internet με mobile broadband δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
  3. H προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου του 2014
  4. Οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά ο καθένας μέχρι το τέλος της ενέργειας. Όταν χρησιμοποιηθούν παύουν να ισχύουν. Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας οι κωδικοί θα καθίστανται ανενεργοί και δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Vodafone.
  5. Η προωθητική αυτή ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που θα λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα καταστήματα Vodafone

University Mobile Internet


university-mobile-internet-inner

Η προσφορά αυτή ισχύει από το 2012 και σου παρέχει στο laptop ή το tablet σου 4GB με 4,74€/μήνα! Αν σε ψήνει λοιπόν η φάση, πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone με το φοιτητικό σου πάσο ή την αστυνομική σου ταυτότητα και πάρε την πιο οικονομική προσφορά συμβολαίου για Mobile internet!

Φοιτητικά Πακέτα ομιλίας και Internet


Κωδικό όνομα Σύμπτωμα 91: Παραμιλάς!

Τρία πακετάκια που αξίζουν φίλοι πρωτοετείς μου και ίσως να μην τα έχετε ανακαλύψει ακόμη, καθώς δεν έχετε γνωριστεί καλά με τους συμφοιτητές σας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε τι σας συμφέρει:

vodafone-xclusive-5

Student Xclusive 5

1000 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων προς ΌΛΟΥΣ + 200 MB ίντερνετ από το κινητό σου με 5 ευρώ για 30 ημέρες. Μάθε περισσότερα και ενεργοποίησε το στο Student Xclusive 5.

Student Xclusive 7

1200 λεπτά ομιλίας ή βίντεοκλήσεων προς ΌΛΟΥΣ + 600 MB ίντερνετ από το κινητό σου με 7 ευρώ για 30 ημέρες. Περισσότερα στο Student Xclusive 7.

Student Xclusive SMS 1

300 SMS προς όλη τη CU παρέα σου, μόνο με 1 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα! Περισσότερα στο Student Xclusive SMS 1.

Πληροφορίες

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Vodafone CU!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;