Διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται κατά της ομοφοβίας!

antivirus magazine

Διάφορες διασημότητες του ελληνικού καλλιτεχνικού και πολιτικού στερεώματος πόζαραν και πήραν θέση κατά της ομοφοβίας. Μεταξύ αυτών ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρένα Δούρου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Μαρία Καβογιάννη εκφράζουν την δική τους γνώμη για το φαινόμενο που στις μέρες μας συναντάμε ολοένα και πιο συχνά. Όσο πιο ελεύθερα οι άνθρωποι εκφράζουν της σεξουαλικές τους προτιμήσεις, τόσο πιο έντονες είναι οι αντιδράσεις που βρίσκουν. Ενδεικτικό στοιχείο αποτελεί η έξαρση των φαινομένων βίας εναντίον αυτών των ανθρώπων στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την χώρα.

Η ομοφοβία “βολτάρει” και στους δρόμους μας, γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό Antivirus, και αφιερώνει το νέο του τεύχος σε αυτό. Με την βοήθεια ενός τραγουδιστή, δύο ηθοποιών και μίας πολιτικού ελπίζουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση ενός μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

“Φόβος σημαίνει τρομάζω. Φεύγω μακριά. Στην περίπτωση των αντιδράσεων προς την ομοφυλοφιλία, υπάρχει έντονη επιθετικότητα, μίσος μέχρι και δολοφονίες. Άνθρωποι τιμωροί. Άνθρωποι κοινωνικά ανασφαλείς που επιβεβαιώνουν το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, κρυμμένοι πίσω από μία βίβλο. Και είναι τόσοι πολλοί που μας ανεβάζουν στην κορυφή της Ευρώπης”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο καθένας από τους τέσσερις εκφράζει την δική του άποψη επί του θέματος, την οποία μπορείς να διαβάσεις και στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού.

Δείτε τις φωτογραφίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
0'
72 - 60
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;