Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

Δείτε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.

Xenia 

Η τελευταία ταινία του Πάνου Κούτρα («Στρέλλα» ) έρχεται από το Φεστιβάλ Κανών. Το ελληνικό φιλμ που έχει εξασφαλίσει διανομή σε Γαλλία, Βέλγιο και πολλές ακόμη χώρες του εξωτερικού, αποτελεί μια ταξιδιάρικη ιστορία ενηλικίωσης, συνδυάζοντας στοιχεία road movie, τρομακτικού αλά «Νύχτα του Κυνηγού» παραμυθιού, queer αισθητικής και αλμοδοβαρικού αυτοσαρκασμού. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δυο αδελφών, του Ντάνι και του Οδυσσέα, 16 και 18 ετών αντίστοιχα, που μετά τον θάνατο της μητέρας τους ταξιδεύουν από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη για να εντοπίσουν τον πατέρα τους, που τους εγκατέλειψε πριν χρόνια. Σκοπός τους να εξασφαλίσουν την ελληνική ιθαγένεια αλλά και τη συμμετοχή του ταλαντούχου Οδυσσέα σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. 

Γροθιές Στους Τοίχους

Δράμα φυλακών από τον Σκοτσέζο Ντέιβιντ Μακένζι («Ο Νεαρός Αδάμ» ). Ένα σκληρό, κλειστοφοβικό δράμα που αφηγείται με ένταση την ιστορία ενός οριακού νεαρού. Ο Έρικ (Τζακ Ο’Κόνελ ) βρίσκεται στο εχθρικό περιβάλλον της φυλακής, όπου βρίσκει τον πατέρα του Νεβ, τον οποίο έχει να δει από πέντε ετών. Ο Έρικ αρνείται τις προσπάθειες του πατέρα του για να τον προστατέψει, αγωνιζόμενος να επιβληθεί σε συγκρατούμενους και φύλακες με τους δικούς του όρους.

Welcome To New York

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ υποδύεται τον Ντομινίκ Στρος-Καν υπό τις οδηγίες του Έιμπελ Φεράρα. Ο Γάλλος σταρ υποδύεται τον ισχυρό άνδρα, έναν άνθρωπο που χειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα και τη μοίρα ολόκληρων εθνών. Ένας πολιτικός διεθνής εμβέλειας που διακατέχεται από μια τρελή και αχαλίνωτη σεξουαλική πείνα, υποκύπτοντας συνεχώς στις σκοτεινές του επιθυμίες.

Rio I Love You

Σπονδυλωτή ταινία στα πρότυπα των «Paris Je t’Aime» και «New York I Love You», η οποία αποτελείται από εννέα επεισόδια. Σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι Κάρλος Σαλντάνα, Χοσέ Παντίγια και Πάολο Σορεντίνο, εικονογραφούν το δικός τους Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η θρυλική βραζιλιάνικη πόλη και η μαγική της καθημερινότητα σε ένα ανεβαστικό σάμπα-φιλμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
48 - 38
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;