NBA 2K15 Review: Μία πρώτη ματιά!

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, εκπρόσωπος του Enternity είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το NBA 2K15, τον φετινό τίτλο της 2K Sports που έρχεται σε PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

του Παύλου Παπαπαύλου

 

Οι James Harden και Anthony Davis έδωσαν το «παρών» και έπαιξαν έναν αγώνα που κατέληξε ισόπαλος μετά από τρίποντο με το σφύριγμα της λήξης!

H εταιρεία παρουσίασε τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, με κυριότερο το νέο MyLeague, στο οποίο ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα με ομάδες τόσο από την Euroleague, όσο και από το NBA.

Φέτος, το NBA 2K game περιλαμβάνει 25 ομάδες από την Ευρώπη, κάτι που σίγουρα θα δώσει περαιτέρω ώθηση στις πωλήσεις του στην εν λόγω περιοχή. Τα roster των ομάδων θα προσφέρονται ανανεωμένα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και το σύστημα σουτ έχει διαφοροποιηθεί.

Πλέον παίζει σημαντικό ρόλο ο χρονισμός του σουτ και όχι τόσο τα στατιστικά του παίκτη, κάτι που θα σταματήσει να «επιβραβεύει» όσους απλά διάλεγαν έναν καλό σουτέρ και έριχναν όλο το βάρος πάνω του.

Το σύστημα των γραφικών παρουσιάζεται κι αυτό αναβαθμισμένο, με αλλαγές και στο animation που κάνει τη ροή ακόμη πιο ρεαλιστική. Τα γήπεδα είναι πιο «ζωντανά» με τον κόσμο να συμμετέχει περισσότερο.

Ταυτόχρονα, το MyGM mode έχει περισσότερο βάθος και άρωμα Football Manager σε επίπεδο επιλογών.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές λεπτομέρειες στο [NBA 2K15 preview]

Απολαύστε τη συνέντευξη τύπου του event στο video του player!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;