Μπουζούκια 2015: Τσαλίκης - Καλίδης στο Central Live

tsalikis kalidis

Ένα καινούργιο νυχτερινό κέντρο θα κάνει τον φετινό χειμώνα το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης, καθώς φιλοξενεί δύο από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλίδη. Το όνομα της πίστας που θα αποτελέσει δημοφιλή προορισμό είναι Central Live και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης Live, ακριβώς δίπλα από το Club Live. Το Central Live μπαίνει δυναμικά για να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μπουζούκια της Αθήνας. Δεν θα είναι δύσκολο να το κάνει εξάλλου, αφού οι δύο τραγουδιστές διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους και έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχίες. Το “Τσαλίκης – Καλίδης” σίγουρα “τραβάει”, κάνοντας κάθε βράδυ… πάρτι!

Σχετικά με το χώρο, μαθαίνουμε πως πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να είναι μια σύγχρονη πίστα υψηλής αισθητικής και τα αποκαλυπτήρια θα μας αφήσουν άφωνους. Αξίζει να σημειωθεί πως το Central Live είναι το παλιό Ελληνάδικο Derti club, με εντελώς διαφορετική, όμως, μορφή.

Οι εμφανίσεις στο Central Live θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο. Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης, τιμές φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων, θα τα μάθουμε από την σελίδα Central Live του kratisinow.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει αποδείξει πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαπέντε ετών που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει ακούγονται σαν ύμνοι στα αυτιά των οπαδών του και έχουν γίνει τεράστια hit που διεκδικούν την πρώτη θέση, τόσο στα charts, όσο και στις καρδιές των μουσικόφιλών. Τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Τσαλίκης συνδέθηκε με το Caramela και οι εμφανίσεις του εκεί κρίθηκαν άκρως πετυχημένες και αποθεωτικές από το κοινό που γέμιζε το μαγαζί καθημερινά.

Ο δεύτερος του σχήματος, Πάνος Καλίδης, έχει καταγράψει και αυτός εξαιρετική πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής και τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί τόσο δισκογραφικά, όσο και στις νυχτερινές πίστες. Διακρίνεται για την ζωντάνια και την ενέργεια που διαθέτει, την οποία και μεταδίδει στον κόσμο μέσα από τις εμφανίσεις του. Αφοσιωμένος στην δουλειά του και γεμάτος αγάπη γι αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να διακριθεί και να ξεχωρίσει με την υπέροχη φωνή του, ενώ τα τραγούδια του έχουν σημειώσει αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη και ερχόμενος στην Αθήνα, εντάχθηκε κατευθείαν στην ομάδα του Caramela, όπου για αρκετές σεζόν ήταν το πρώτο βιολί. Μετά το πέρασμά του από το Romeo, επόμενος μόνιμος σταθμός στη μουσική του διαδρομή, στάθηκε το Vox, όπου και ξεδίπλωσε το ταλέντο του δίπλα σε σπουδαία ονόματα της πίστας και παρέμεινε σε αυτό για τέσσερις χειμώνες, πραγματοποιώντας φανταστικές εμφανίσεις μέχρι και την περσινή σεζόν. Φέτος, αποφάσισε να αλλάξει στέκι, να κλείσει συμφωνία με το Central Live και να σχηματίσει ένα ιδανικό και εκρηκτικό δίδυμο με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ενημερωθείτε για όλα τα μπουζούκια και τα νυχτερινά σχήματα για τον χειμώνα 2014 – 2015, σχετικά με ημερομηνίες έναρξης, τιμές φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων στο www.kratisinow.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;