Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/9 ως 5/10/14

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας οδηγεί στο τέλος του πρώτου φθινοπωρινού μήνα και στην αρχή του Οκτωβρίου, ενός μηνός στον οποίο θα αναφερθούμε σύντομα αναλυτικά, αφού πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια των ημερών του (εκλείψεις, ανάδρομος Ερμής…).

Η τρέχουσα εβδομάδα λοιπόν, είναι μία μεταβατική περίοδος.

Ήδη ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού και η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο στις 30 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας πίσω παράπονα και αδυναμίες συναισθηματικές, και προσδοκώντας σε μία εξισορρόπηση και αρμονία στη ζωή μας.

Ο άνεμος αλλαγής που επικρατεί όλο και περισσότερο, αγγίζει κατ’ εξοχήν το ζώδιο του Ζυγού, ενώ παράλληλα έχουμε το σχηματίζον μεγάλο τρίγωνο μεταξύ του Άρη στον Τοξότη, του Ουρανού στον Κριό και του Δία στον Λέοντα.

Μία ενδιαφέρουσα συγκυρία πριν την πρώτη έκλειψη του Οκτωβρίου, ανοίγει ορίζοντες και μας ωθεί να ελπίσουμε στην αλλαγή, στην προώθηση νέων δραστηριοτήτων και ευκαιριών.

Βέβαια, σύντομα τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του Οκτωβρίου, καθυστερούν σε ένα βαθμό το έργο μας, αλλά κλείνουν υποθέσεις των τελευταίων χρόνων, όπως θα εξηγήσουμε την επόμενη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών, ας επιτρέψουμε στην σπίθα να αναδυθεί και στην αρμονία να γίνει στόχος. Ο Οκτώβριος θα μας επιτρέψει να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στο χθες με διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν θα εμποδίσει ουσιαστικά την ροή των εξελίξεων…

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Βιώνετε εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε λιγότερο ενθαρρυντικές, είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Οι αξίες σας εναρμονίζονται με εκείνες του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

Ταύρος

Επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και θα δώσετε το στίγμα σας. Θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον καλύτερα τον εαυτό σας και θα αναγνωρίζετε τις ανάγκες τους. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά. Καθώς για ένα τρίμηνο ακόμη αντιμετωπίζετε τις ευθύνες των σχέσεων, ωρίμασε η στιγμή να κάνετε την τελική αποτίμηση. Η πρόκληση για να αναλάβετε δράση τώρα, θα φέρει ποθητά αποτελέσματα. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ηλιακού σας ζωδίου, δυναμιτίζει τις ισορροπίες σύντομα με την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού. Ζυγίζετε πλέον τις ευθύνες και τις καθημερινές δεσμεύσεις. Ίσως σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

Δίδυμοι

Τόλμη και ώθηση στην αισθηματική σας ζωή, σας εμπνέουν. Η φλόγα της επέκτασης αγγίζει την ίδια σας την φύση, οι σχέσεις εναρμονίζονται και γίνονται περισσότερο ευχάριστες. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με αγαπημένους σας, να μοιραστείτε χρόνο, να ψυχαγωγηθείτε μαζί τους. Αν καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως δεν έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε. Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στην ουσία των σχέσεων και να κάνετε συνετές επιλογές. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα. Παρ’ όλ’ αυτά, θα είστε λιγότερο αποτελεσματικοί, αν η διάθεση έχει εναλλαγές.

Καρκίνος

Η εβδομάδα φέρνει συντηρεί την συγκινησιακή φόρτιση και τα ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να παραμείνετε στο προσκήνιο με πρωτότυπες ιδέες και καινοτόμες επιλογές. Τα οικονομικά σας αναπτύσσονται με τόλμη και ενθουσιασμό, αλλά η φυσική σας ανασφάλεια ίσως περιορίζει τις επιλογές. Στην οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή, μπορείτε να δώσετε ένα τόνο ομορφιάς, ζεστασιάς, συντροφικότητας και αρμονίας. Επιδιώξτε την γαλήνη του σπιτιού, την άνεση και την επικοινωνία με οικεία αγαπημένα πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές. Στον εργασιακό τομέα διαφαίνονται νέες προοπτικές, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, αφού η έκλειψη σύντομα ρυθμίζει κάποιες εκκρεμότητες.

Λέων

Τα ζώδια της φωτιάς επικρατούν στον ουράνιο χάρτη και σας ωθούν σε μία θετική και δημιουργική περίοδο. Θα πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Ο ενθουσιασμός σας φέρνει ευεξία και χαρά. Η Αφροδίτη αυτή την εποχή, προσφέρει το κίνητρο για ενδιαφέρουσες και ευχάριστες συναντήσεις. Λίγο παρορμητικές οι διαθέσεις για τον χαρακτήρα σας, αλλά θα εναρμονίσει την ζωή σας. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς επιδιώκετε να διευρύνετε ορίζοντες στις σχέσεις, περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο. Ας δώσετε την σπίθα εκκίνησης.

lilian

Παρθένος

Η Αφροδίτη αναχωρεί από το ζώδιό σας και περνά στα θέματα των αξιών. Είναι μία ευνοϊκή θέση για όλους και σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε εκείνο ή εκείνους που σας φέρνουν αρμονία και χαρά. Αλλάζετε διάθεση και επιθυμείτε να είστε λιγότερο γήινοι… Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό για προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Μην παραμένετε στα στενά πλαίσια του σπιτιού, αλλάξτε παραστάσεις, συναντηθείτε με αισιόδοξους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Ζυγός

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Β. Δεσμό στο ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν έχουν ενδιαφέρον για σας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, σας προσδίδει αισιοδοξία, γλυκύτητα, χαρά. Αντιμετωπίζετε τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Αναπτύξτε τα ενδιαφέροντά σας με επικοινωνία, συναντήσεις και μικρές εξόδους. Οι άνθρωποι που θα τραβήξουν την προσοχή σας, πρέπει να έχουν ευρύ πνεύμα και να σας προκαλούν σε εποικοδομητικές συζητήσεις. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ατομικότητά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά, δημιουργώντας με δική σας πρωτοβουλία, όμορφες σχέσεις.

 

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας, οι αξίες σας, τα εισοδήματά σας, αναπτύσσονται μέσα από ένα πνεύμα ενθουσιασμού και ταλέντων που διαθέτετε. Η ζωή μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς και συνεχείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για ξεκινήματα. Υπάρχει το έδαφος για να κάνετε μία σοβαρή επιλογή. Κι αυτό είναι πολύ απλό για σας, αν συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας αυτή την εβδομάδα και οραματιστείτε την αρμονία και την εσωτερική χαρά. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, η σκέψη είναι σταθερά συντονισμένη, εμβαθύνετε, κατανοείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Εντυπωσιάζετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, φωτίζετε με τις ιδέες σας και σας θαυμάζουν.

Τοξότης

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει την αξία σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση ωστόσο, ας μην οδηγήσει να κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε μέσα στον μήνα που ακολουθεί, ακόμη κι αν έχετε την αίσθηση πως όλα μπορούν να έρθουν θετικά για σας. Η αναζήτηση ενός νέου ορίζοντα είναι ένας βασικός στόχος, αλλά θα διαμορφωθούν οι ιδανικές συνθήκες λίγο αργότερα. Σχεδιάζετε τώρα όμως τις επόμενες κινήσεις. Αναζητήστε ευκαιρίες και παραμείνετε ενεργοί!

Αιγόκερως

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα όνειρά σας, είναι αυτή η εβδομάδα. Θα ακολουθήσετε ένα δρόμο έκφρασης και δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε, αλλά συχνά επιδιώκετε να είστε μόνο στην κορυφή, δίχως να εργαστείτε για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες στιγμές έμπνευσης και ανάδειξης ταλέντων σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε συνήθως παρορμητικά, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για ένα σημαντικό έργο. Σύντομα θα σας αγγίξει η έκλειψη, προκειμένου να ολοκληρώσετε την βάση για το έργο σας. Επενδύετε για το μέλλον. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας κάνει περισσότερο συμπαθείς και ελκυστικούς στις κοινωνικές σχέσεις και θα επηρεάζετε με την εικόνα που προβάλλετε.

Υδροχόος

Νέες ιδέες, προοπτικές, γνωριμίες και συνεργασίες διαφαίνονται αυτή την εποχή. Ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Ωστόσο, δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή λίγο αργότερα, περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Μέσα στην εβδομάδα, εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, μία αλλαγή διαφαίνεται σύντομα, πιθανώς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ιχθείς

Αλλάζουν σε κάποιο βαθμό τα οικονομικά και οι αξίες. Επικεντρωθείτε στον στόχο και μην χάσετε πολύτιμο χρόνο. Στην καριέρα θα φανείτε τολμηροί, ευέλικτοι και αρκετά διεκδικητικοί. Νέες ιδέες ή ευκαιρίες αναδεικνύουν τις δυνατότητές σας. Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλάζοντας το επίπεδο της σχέσης. Εργάζεστε με περισσότερο ενθουσιασμό και αποδίδει πλέον το έργο σας. Απαιτήσεις προβάλλονται και σας βοηθούν να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Αλλά ίσως αναλάβετε πολλές δεσμεύσεις που αργότερα θα σας δημιουργήσουν σύγχυση. Χρειάζεται να διατηρείτε την εσωτερική σας γαλήνη, αρμονία και αισιοδοξία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;