Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου

Δείτε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αύριο Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου.

The Equalizer 

Βασισμένο στην ομώνυμη αστυνομική τηλεοπτική σειρά του CBS (1985-1989), το The Equalizer είναι μια ανθρωποκεντρική ταινία δράσης με αγωνιώδη πλοκή και δυνατές ερμηνείες. Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua (Olympus Has Fallen) συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Denzel Washington, μετά την «Ημέρα Εκπαίδευσης» η οποία μάλιστα εξασφάλισε το Όσκαρ Α” Ανδρικού Ρόλου στον διάσημο ηθοποιό το 2002.

Το καστ συμπληρώνει η ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ Chloe-Grace Moretz (Hugo, Kick-Ass) μαζί με την ξεχωριστή Melissa Leo (Όσκαρ Β” Γυναικείου Ρόλου για το «The Fighter»).

The Guest 

Η ιστορία ακολουθεί τον Ντέιβιντ, έναν φιλικό και εξυπηρετικό νεαρό στρατιώτη, ο οποίος φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Πίτερσον, λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους, που χάθηκε στο καθήκον. Οι Πίτερσον υποδέχονται τον Ντέιβιντ στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους.

Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, η Άννα, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο Ντέιβιντ πίσω από όλα αυτά. Όταν οι υποψίες της Άννα γίνονται όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει τελικά να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πια αργά;

Palo Alto

Ανεξάρτητο δράμα ενηλικίωσης από την Τζία –εγγονή του Φράνσις– Κόπολα. Η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια παρέα εφήβων και βασίζεται σε βιβλίο που έγραψε ο Τζέιμς Φράνκο όσο φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Το «Palo Alto» ζουμάρει στις ζωές τεσσάρων εφήβων στο γυμνάσιο του Πάλο Άλτο, στην Καλιφόρνια. Επίσης, στην ταινία πρωταγωνιστούν δυο νεαροί ηθοποιοί, παιδιά διάσημων πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ: Η Έμμα Ρόμπερτς, κόρη του Έρικ Ρόμπερτς και ο γιος του Βαλ Κίλμερ, Τζακ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;