Ηλίας Ψινάκης: Άρχισε να... τα χώνει στο δημοτικό συμβούλιο

Μπορεί να είναι μόλις η δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, αλλά ο Ηλίας Ψινάκης δενάντεξε και άρχισε να τα χώνει σε δημοτικούς συμβούλους.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ομάδα γονιών και μικρών παιδιών, κρατώντας πανό, φώναζαν συνθήματα για την επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο προπονούνταν, οι αστυνομικοί που ούτως ή άλλως παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, άρχισαν να ανασυντάσσονται και ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος ζήτησε την απομάκρυνση τους.

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: «Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε προς τους γονείς ότι το γυμναστήριο δεν λειτουργεί γιατί κρίθηκε ακατάλληλο από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού.

«Αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Έτσι, λοιπόν, όπως ήταν εκνευρισμένος ο κ. Ψινάκης την πλήρωσε μία δημοτική σύμβουλος, η οποία εκεί που μιλούσε έντονα και χτυπούσε το χέρι της στο έδρανο, άκουσε ένα «Σκάσε μωρή…» από το δήμαρχο Μαραθώνα και ακολούθησε πανικός.

Τέλος, λίγο αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;