Ένα τριήμερο με πλούσιο μπασκετικό θέαμα και τον θρυλικό Γκάρι Πέιτον για τους επισκέπτες του NBA 3X

ALP_1129

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες μέρες ο θρύλος του NBA Γκάρι Πέιτον για τις ανάγκες του NBA 3X, που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΤΕ TV, επίσημος συνεργάτης του NBA για την αποκλειστική μετάδοση στην Ελλάδα του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος.

Το ΝΒΑ 3Χ στο Golden Hall ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, προσφέροντας πλούσιο μπασκετικό θέαμα μέσα από το διαγωνιστικό τουρνουά 3Χ3, τους διαγωνισμούς τριπόντων, τις προπονήσεις, και φυσικά την παρουσία του εννέα φορές All-Star παίκτη του NBA.

«Θέλουμε το μπάσκετ να γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε καλούς παίκτες παντού. Κι εδώ στη Ελλάδα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες», δήλωσε ο Γκάρι Πέιτον.
Οι νικήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών, που αναδείχθηκαν μέσα από το τουρνουά 3Χ3, θα ταξιδέψουν τον Ιανουάριο του 2015 στο Λονδίνο για να πάρουν μέρος στους Ευρωπαϊκούς Τελικούς του NBA 3X.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο ΟΤΕ TV έδωσε επίσης τη δυνατότητα στα παιδιά 25 συνδρομητών να προπονηθούν με τη βοήθεια του Γκάρι Πέιτον και του διακεκριμένου προπονητή του NBA, Νιλ Μάγιερ.

«Είναι τρομερό για μένα να βρίσκομαι εδώ και να βλέπω αυτά τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ, να μαθαίνουν πώς να παίζουν και πώς να βελτιώνουν τις ικανότητές τους», είπε ο Πέιτον.
Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι που επισκέφτηκαν το Golden Hall το τριήμερο του 
NBA 3X, είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό γκαρντ, να απολαύσουν τις εντυπωσιακές επιδείξεις καρφωμάτων από την ομάδα NBA dunk team και να διασκεδάσουν με παιχνίδια, δώρα και μουσική, σε ένα μοναδικό μπασκετικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;