Κέρδισε δωροεπιταγές για να φτιάξεις το φοιτητικό δωμάτιο που σου ταιριάζει! #praktikers10

screenshot διαγωνισμός praktikers10

Ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση του αφιερώματος σε προϊόντα από τα Praktiker για το φοιτητικό σπίτι, από ένα διαγωνισμό;

Γιατί τι καλύτερο, από το να μπορείς να κάνεις δικό σου κάποιο από αυτά; Ε ναι λοιπόν, μιλήσαμε με τα Praktiker και θα μας προσφέρουν 10 δωροεπιταγές των 100€ για να πάρουμε τα προϊόντα που μας ταιριάζουν. Τι εννοείς που να ξέρεις ποιο σου ταιριάζει; Τι τα γράφαμε τόσες μέρες στο #praktikers10;

Anyway, επειδή είμαστε και πολύ ωραίοι τύποι και μας αρέσουν και τα παιχνίδια, ετοιμάσαμε ένα quiz που με βαθύτατα επιστημονικό τρόπο (δεν το εννοώ το επιστημονικό αλλά πάντα ήθελα να το γράψω), βρίσκει ποιος τύπος φοιτητικού δωματίου σου ταιριάζει, γιατί μπορούμε.

Λοιπόν τα πράγματα απλά:

– Βρίσκεις με το app ποιο δωμάτιο σου ταιριάζει.

– Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής.

– Μπαίνεις στο διαγωνισμό.

Όροι διαγωνισμού:

– Λήξη διαγωνισμού: 30/9/2014

– Διπλές συμμετοχές θα ακυρώνονται.

– Οι νικητές θα προκύψουν από αυτοματοποιημένη κλήρωση και θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις δωροεπιταγές τους. Εάν δεν απαντήσουν στην κλήση ούτε την επιστρέψουν σε διάστημα 3 (τριών) ημερών, χάνουν το δικαίωμα παραλαβής των δωροεπιταγών τους.

– Οι δωροεπιταγές δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και οι όροι για τη χρήση τους (ημερομηνία λήξης κτλ) αναγράφονται πάνω σε αυτές.

– Η διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται εξαρτάται από το απόθεμα αυτών.

– Το neolaia.gr και τα Praktiker διατηρούν το δικαίωμα μεταβολής των όρων ή ακύρωσης του διαγωνισμού χωρίς να χρειάζεται να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;