Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: 15 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως

University-of-Nicosia

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει αυτή τη στιγμή 15 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως με ένα πρόγραμμα που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Την περίοδο αυτή συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων χειμερινού εξαμήνου, όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως στις επιστήμες της Αγωγής (8 κατευθύνσεις), στη Σχολική Ψυχολογία, τη Δημόσια Διοίκηση, το ΜΒΑ, την Κοινωνική Εργασία, τη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, είτε στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική.

Να αναφέρουμε πως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ξεκινά πλέον να προσφέρει και προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως προσφέροντας σπουδές στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, τη Ψυχολογία, τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων και τα Παιδαγωγικά (η Προδημοτική και Δημοτική Εκπαίδευση θα προσφερθούν από το εαρινό εξάμηνο).

Με βάση ανακοίνωση του Πανεπιστημίου:

Α. Σε όλα τα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς πιστωτικών μονάδων σε αντίστοιχα μαθήματα από προηγούμενες σπουδές της ιδίας βαθμίδας ακόμη και αν αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει αντίστοιχο όφελος σε χρόνο αλλά και κόστος σπουδών.

Β .Για όλους τους εξ’ Ελλάδος ενδιαφερόμενους προσφέρονται υποτροφίες από 35% – 50% στα δίδακτρα. Η έναρξη του Χειμερινού εξαμήνου θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Γραφείου Ελλάδος 801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 406560 (από κινητό).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
8'
23 - 17
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;