Ο δεκάλογος της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα [+photos]

lady gaga artpop athens

Ως η συναυλία του καλοκαιριού είχε χαρακτηριστεί αυτή της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, και το neolaia.gr (να ‘ναι καλά η COSMOTE, τα έχουμε πει αυτά), δε θα μπορούσε να μην βρίσκεται εκεί.

Πήγαμε από νωρίς, πιάσαμε μία καλή θέση ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τα πάντα και τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε τα 10 πράγματα που μας έμειναν από τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα.

  1. Μιλάμε για μεγάλη star. Φοβερή show woman, όόόό,τι και να λέμε για τις Ελληνίδες καμία (μα ΚΑΜΙΑ όμως) σχέση.
  2. Τραγουδάει, χορεύει, επικοινωνεί με το κοινό, όλα σε υπερθετικό βαθμό.
  3. Ναι, υπάρχει κόσμος που ξέρει ΌΛΑ τα τραγούδια της Lady Gaga στην Ελλάδα. Τουλάχιστον όλα όσα είπε στη συναυλία, η οποία εύκολα κράτησε 1,5++ ώρα.
  4. Από φωνή φωνάρα και από κορμί κ…άρα η Lady. Και μπράβο της.
  5. Γενικά, η φάση ήταν γεμάτη χρώματα με τα φαντασμαγορικά σκηνικά, τα (τουλάχιστον ευφάνταστα) κοστούμια και τις περούκες, γενικά υπερπαραγωγή. Βασικά, το χρώμα ήταν έντονο και κάτω από τη σκηνή: είχε ενδιαφέρον (και πλάκα σε μερικές περιπτώσεις) να βλέπεις και τον κόσμο, σα να κάνει τύπου διαγωνισμό με την τραγουδίστρια, για το ποιος είναι ο πιο “περίεργος”.
  6. Α, να πω σε αυτό το σημείο, πως μόνο χαμένα δεν τα έχει η Lady Gaga (γιατί οι Ελληναράδες έχουν ολοκληρωμένη άποψη τρομάρα τους). Ούτε τρελή είναι, ούτε τίποτα. Μη σου πω πως μάλλον παραείναι προσγειωμένη (αν σκεφτείς τις αντιδράσεις του κόσμου προς την ίδια).
  7. Η φίλη μοιράστηκε μαζί με τους παρευρισκόμενους πως είχε και γκόμενο Έλληνα παλιά. Και από ό,τι φαίνεται, της είχε μάθει και λεξούλες: “ευχαριστώ”, “σ’αγαπώ”, “μωράκι”, “φιλάκια” κτλ κτλ κτλ.
  8. Επίσης, όταν ήταν μικρή, δούλευε σε ελληνικές ταβέρνες στην Αμερική. Σε 3 παρακαλώ. Και έκανε την Ελληνίδα λέει για να παίρνει καλύτερο tip. Πονηρή η Ιταλίδα.
  9. Η βραδιά είχε και συγκινήσεις: Μία όταν διάβασε ένα γράμμα που της πέταξε ένας fan και μία όταν απευθύνθηκε στην LGBT κοινότητα και είπε να είναι περήφανη και να μην ντρέπεται για αυτό που είναι.
  10. Highlights της βραδιάς όταν η Lady Gaga τραγουδούσε αγκαλιά με την ελληνική σημαία (νωρίτερα είχε πει “Αφού επιβίωσαν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας το ίδιο μπορείτε και εσείς!” απευθυνόμενη στον κόσμο), καθώς και το “Bad Romance” που το τραγούδησε και το χόρεψε ολόκληρο το (οριακά κατάμεστο) ΟΑΚΑ.

Φωτογραφική Συλλογή – Lady Gaga, ArtPOP Live, ΟΑΚΑ, Athens, Greece

ΥΓ 1: Όποιος έχει αξιοπρεπή videos, photos κτλ που θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες του neolaia.gr, ας μας στείλει μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας για να τα ανεβάσουμε! Επίσης, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο δεκάλογο, υπάρχει χώρος παρακάτω στα σχόλια!

ΥΓ 2: Έχουμε τραβήξει πολλά (και top) βιντεάκια, τα οποία μπορείς να δεις εδώ.

ΥΓ 3: Ευχαριστώ προκαταβολικά για πιθανά likes, shares και σχόλια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1