Δωρεάν βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα

saita_logo

 

Θα μπορούσαν ποτέ να ταξιδέψουν βιβλία πάνω στα φτερά μιας σαΐτας και να συναντήσουν τους αναγνώστες τους από την οθόνη υπολογιστών, tablets και κινητών τηλεφώνων; Την απάντηση δίνουν οι μη εμπορικές Εκδόσεις Σαΐτα (www.saitapublications.gr) που έχουν καταφέρει μόλις σε δυο χρόνια να απελευθερώσουν στο διαδίκτυο περισσότερα από 100 βιβλία σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία με σύνθημα «Αφήστε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!», επιτρέπει στους συγγραφείς να διαθέτουν δωρεάν τα έργα τους στους αναγνώστες οι οποίοι δεν χρεώνονται για τα κατεβάσματα των βιβλίων που επιλέγουν. Οι σχέσεις Εκδότη-Συγγραφέα-Αναγνώστη επαναπροσδιορίζονται, καλλιεργώντας τον πραγματικό διάλογο, την αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επικοινωνία του έργου με τον αναγνώστη δίχως προϋποθέσεις και περιορισμούς. Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν το ταλέντο τους στους επισκέπτες της σελίδας καθώς και σε νέους επιστήμονες, όπως φιλόλογοι που αναλαμβάνουν την επιμέλεια και τις διορθώσεις των κειμένων, να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο των εκδόσεων, αυξάνοντας τις πιθανότητες εύρεσης μιας αμειβόμενης θέσης εργασίας.

«Πετάξτε» κι εσείς με τα πολύχρωμα φτερά της Σαΐτας, διαβάζοντας δωρεάν μυθιστορήματα, συλλογές διηγημάτων, νουβέλες, αφηγήματα, παραμύθια καθώς και εκπαιδευτικά και επιστημονικά έργα.

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1