Cirque Du Soleil - Quidam: Μπήκαμε στα παρασκήνια, δείτε τι είδαμε! [photos]

IMG_3016

Η φάση είναι απλή ΚΑΙ φέτος: Cirque Du Soleil. Και ξέρεις, πάμε κάθε χρόνο (να ‘ναι καλά ο ΟΤΕ -καρδούλα καρδούλα- που μας στέλνει προσκλήσεις), αλλά από την Alegria που απλά παρακολουθήσαμε, πήγαμε στο Dralion και εκεί κάναμε το κάτι παραπάνω: Συζητήσαμε unofficially με τους πρωταγωνιστές, οπότε τώρα που ήρθε το Quidam, ήταν πρόκληση το τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.

Σκεφτήκαμε από εδώ, σκεφτήκαμε από εκεί, αλλά τελικά η λύση ήρθε από την ίδια τη διοργάνωση (που πάλι να ‘ναι καλά ο ΟΤΕ! αχαχαχαχα) και φέτος μας άφησε να δούμε την πρόβα (και να βγάλουμε και φώτος παρακαλώ, αν και χωρίς φλας), αλλά το ζουμί είναι αλλού: Μπήκαμε στα παρασκήνια!

Οπότε, δείτε στο gallery που ακολουθεί, τα πάντα: Τι κρύβεται μέσα στα 18 φορτηγά που ήρθαν στην Ελλάδα (19 για την ακρίβεια, μιας και το catering έρχεται σε δικό του φορτηγάκι), πού τρώνε οι ακροβάτες τα φαγητά (αυστηρής δίαιτας όπως είναι λογικό) που δημιουργούν οι 3 σεφ που τους συνοδεύουν, πού αποθηκεύονται οι 2,500++ χειροποίητες στολές που φοράνε (και που πλένονται, μιας και ακόμη και το σαπούνι ακόμη που τις πλένουν έχει σημασία για να μην γλιστράνε λέει οι αθλητές όταν τις φοράνε!), πού γυμνάζονται οι (από 22 διαφορετικές χώρες) αθλητές για να κρατιούνται σε φόρμα, καθώς και ένα preview από το show με τα diabolos, το German Wheel, το Cercaux και άλλα!

ΥΓ Αγαπάμε Cirque Du Soleil, γιατί είναι το τσίρκο που άλλαξε τα τσίρκα: Μουσικές, θέαμα, οικουμενικό χιούμορ και καθόλου ζώα και θηριοδαμαστές. Μακάρι να έρθει και του χρόνου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;