Auto Battleships Festival: Η μεγάλη γιορτή της Αυτοκίνησης επιστρέφει!

 

Όταν το Χθες συναντά αρμονικά το Σήμερα και σχεδιάζει με μια χαρακτηριστική απλότητα το Αύριο…

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014 για να ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης θα λάβει χώρο στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας. Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μέσω μεταφορών, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσω μουσείων, αυτοκίνητων με ιστορία, νέων εφευρέσεων κ.α.

Το κεντρικό θέμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του αυτοκινήτου, το κλασικό, το σύγχρονο αλλά κι η εξέλιξη, το αύριο του αυτοκινήτου, καθώς και οι μεγάλες προκλήσεις για μια νέα αγορά που καθορίζεται από τις παγκόσμιες αλλαγές πάνω στα θέματα της ενέργειας, πχ. ηλιακό αυτοκίνητο και ελληνική πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου – αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο της αυτοκίνησης όπως αξεσουάρ αυτοκίνητου, υπηρεσίες φανοποιείας, υπηρεσίες καθαρισμού, ηχοσυστήματα και είδη ήχου, εξατμίσεις, service αυτοκίνητων, υπηρεσίες Βελτίωσης και αναβάθμισης, ζάντες, Ελαστικά, Λιπαντικά, Λάδια κ.α.

Σε όλες τις μέρες του Festival έχουν προγραμματιστεί μοναδικά show με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο αλλά κι οτιδήποτε φέρει ρόδες. Η διοργάνωση έχει φροντίσει και με το παραπάνω να μην αφήσει κανένα παραπονεμένο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και φανταστείτε το υπερθέαμα που σας περιμένει.

Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], παρουσίαση του Super Car Korres IV, Έκθεση Αυτοκινήτων, Γύρος του Θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup – Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας.

Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race» που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων, μια παράσταση φαντασμαγορική με φωτιές, Χορεύτριες, djs, Celebrities, Extreme Show, Special effect και φυσικά πολλά καυτά αυτοκίνητα του χθες, του σήμερα και του αύριο που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας απογειώσουν, θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης με το πιο θεαματικό τρόπο.

battle

Την τιμητική τους θα έχουν οι Λέσχες και τα Clubs αυτοκινήτων που θα δώσουν ένα βροντερό παρόν εκθέτοντας τα βασικά τους κοσμήματα των φίλων και μελών τους. Είμαστε βέβαιοι πως θα κλέψουν σε πολλές περιπτώσεις τα φώτα της δημοσιότητας.

Ταυτόχρονα θα εξελίσσονται σεμινάρια από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε θέματα Εκπαίδευσης Μηχανολογίας – Οδηγών, ενώ θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ – Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Τέλος, πολύ σημαντική και προβλέπεται άκρως συγκινητική θα είναι η συγκέντρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής. Κι όλα αυτά υπό την εναέρια Video κάλυψη από τα τετρακόπτερα της HELILAND. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.autobattleships.gr.

Το Auto Battleships Festival ταυτόχρονα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ λοιπόν, συγχρόνως θα εξελίσσονται πολλές δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όλο το Σαββατοκύριακο… Διάφορα happenings και Show θα εξελίσσονται σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ με στόχο διοργάνωση που το θέαμα, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, την αναψυχή του επισκέπτη όπως:

Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις [Πολεμικές τέχνες, όπως Kick Boxing από το Kakarakis Club, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική κ.α.], 15λεπτες επιδείξεις Χειροπάλης με πολύ ωραίο θέαμα από τον Αντώνη Πανάρετο, Show με ποδήλατα και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις [Show από την ομάδα Hobo illusionerZ | Καλλιτεχνικό Εργαστ’ηρι Μελισσίων], συναυλίες [No Sequence | KingDragon | Master Tempo – Live Bands] αλλά και Dj set, διαγωνισμοί. Επίσης, θα υπάρχουν Παιδότοποι, Μάγοι, Ταχυδακτυλουργοί, ενώ με ιδιαίτερη χαρά έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποιηση της παράσταση «ο Καραγκιόζης στους αγώνες Ράλλυ» από το θέτρο Σκιών Σπυρόπουλου.

Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα.

1. Official Poster Media Sponsors. jpg (1)

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Mega Bazaar με όλα τα memorabilia των πρωταγωνιστών του Auto Battleships Festival όπως : t-shirts, καπέλα, σήματα και άλλα πολλά gadgets για όλα τα γούστα. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.autobattleships.gr.

Ένα Show, ένα Festival, μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες και εκθέτες που θα μπορούν να συμμετέχουν, να χορέψουν, να εκπαιδευτούν, να διασκεδάσουν

Το Auto Battleships Festival θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό!

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν φιλανθρωπικές δράσεις μέσα από Φιλανθρωπικά

Ιδρύματα εθελοντικούς οργανισμούς, σωματεία και κοινωφελής οργανισμούς με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν διάφορες ανάγκες. Ο χαρακτήρας του Φεστιβάλ είναι ενωτικός με κοινωνικές και πολιτιστικές προεκτάσεις. Είναι λοιπόν σημαντικό να στηριχτούν μέσα από το Φεστιβάλ αβοήθητες κοινωνικές ομάδες και άνθρωποι που αυτή την εποχή το έχουν πραγματικά όλο και περισσότερο ανάγκη. Φέτος με χαρά συνεργαζόμαστε με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και το Χαμόγελο του Παιδιού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;