O Iron Mike Ζαμπίδης παρουσίασε ένα μοναδικό show στο Allou! Fun Park!

Iron Mike Zambidis @ Allou!  - 2

Το Allou! Fun Park υποδέχτηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου τον Iron Mike Ζαμπίδη σε ένα δυνατό show που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου!

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του στα μεγαλύτερα ρινγκ του κόσμου μοιράστηκε με τους εκατοντάδες φίλους του AllouFun Park που συγκεντρώθηκαν στο πάρκο, μερικά από τα μυστικά που τον οδήγησαν στην κορυφή του κόσμου!

Στo show, που παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός με τις ανεπανάληπτες ατάκες του, συμμετείχε και το κοινό, καθώς αγόρια και κορίτσια ανέβηκαν στο ring για να μυηθούν σε τεχνικές και μυστικά αυτοάμυνας από τον Iron Mike. Επιδείξεις  πραγματοποιήθηκαν από μαθητές των Zambidis Club υπό την καθοδήγηση του, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με τον ίδιο τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον προπονητή του σε μια μοναδική επίδειξη τεχνικών kick boxing που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Η επιτυχημένη βραδιά έκλεισε με τον Iron Mike να υπογράφει αυτόγραφα για τους φίλους του και στη συνέχεια να διασκεδάζει και αυτός στα παιχνίδια του AllouFun Park

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;