Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ο Άρης στον Τοξότη!

ZODIA-300x286

Ένα σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας, είναι η αλλαγή ζωδίου του Άρη. Μετά από ένα οκτάμηνο σε θέση αδυναμίας, στον Ζυγό, έκανε την είσοδό του στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Σκορπιό πριν περίπου δύο μήνες και είχαμε την δυνατότητα θα θέσουμε βάσεις εκ νέου στη ζωή μας. Με τα θεμέλια αυτά μπορούμε να πορευτούμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας. Χρειάζονται όμως νέοι ορίζοντες! Η ώρα έφθασε!

Ο Άρης περνά στον Τοξότη τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου στις 00.39πμ. Ολοκληρώνει την πορεία του στις 25 Οκτωβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μας: Άρης στον Τοξότη – Φωτιά στους ουρανούς!

Λίλιαν Σίμου

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο και ωροσκόπο, προκειμένου να χειριστούμε καλύτερα αυτή την περίοδο τα φαινόμενα του ουρανού:

Κριός

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση ή μία επιχείρηση, μπορεί να συνδεθούν άμεσα με το εξωτερικό.

– Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και ψευδο-δασκάλους. Είναι πιθανό να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε.

Ταύρος

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Αν είστε χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, αυτή την εποχή, ενδέχεται να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε. Βρείτε νέες λύσεις, αλλά σίγουρα όχι ασαφείς ή βολικές, γιατί θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων στον κύκλο σας, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.

-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να ζείτε εντελώς ονειρικά μέσα από την καθημερινότητα. Καθώς δεν μπορείτε να αγγίξετε το όνειρό σας, γιατί είναι ουτοπία, θα είστε ευάλωτοι σε επιρροές ανθρώπων που θα σας θεωρήσουν αδύναμους αυτή την εποχή. Μην πιστεύετε στα ωραία λόγια, αλλά και σε όσους φαίνεται να είναι «ιδανικοί» για σας. Προσοχή στον αθέμιτο ανταγωνισμό από εσάς ή προς εσάς.

Καρκίνος

+Κερδίστε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, πρωτοτυπώντας ή με το ελεύθερο πνεύμα σας. Ας είστε διορατικοί και αρκετά εκφραστικοί, ανοιχτοί και ενδιαφέροντες, για να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βρείτε πρωτότυπες θέσεις για να επιβληθείτε. Η επικράτηση είναι δύσκολη, αλλά η γνώση και η ετοιμότητά σας, θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα. Αρκεί να μην εφησυχάζετε!

-Υπάρχει ένα δόλιο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Μην εκτίθεστε και μην μοιράζεστε τα προσωπικά σας ή τα μυστικά σας. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και διορατικοί, καθώς δεν πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, κυρίως σε όσους είναι πολύ ευγενείς και πρόθυμοι με σας. Ενδέχεται να λένε λόγια που δεν θα σας αρέσουν, παρασκηνιακά.

Λέων

+Σε τρίγωνο ο Άρης προς το ζώδιό σας, έχει να σας προσφέρει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη. Διασκεδάσετε και χαρείτε την ζωή!

-Προσοχή σε μία προδοσία συναισθηματική, είτε από μέρους σας, είτε από την πλευρά του συντρόφου σας. Ενδέχεται να αισθανθείτε προδομένοι, γιατί απομυθοποιείτε το ταίρι σας. Η επιθυμία να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοεί αυτή την εποχή. Αποφύγετέ τα!

Παρθένος

+ Καθώς είναι σημαντικό για σας να διακριθείτε μέσα από την σχολαστική σας προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως αν εμπλακούν άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα δημιουργηθεί σύγχυση. Για τον λόγο αυτό, διασφαλίστε τις συνεργασίες σας από την παρεμβολή τρίτων. Μία πρόταση οικονομικής συνεργασίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αν περιέχει μία νέα ιδέα, ή αφορά ένα νέο αντικείμενο. Πρωτοτυπήστε και προχωρήστε με τόλμη προς μία νέα πρόκληση. Στην ερωτική σας ζωή, θα ήταν καλό να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

-Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στις σχέσεις και ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ανησυχίες για την πορεία της οικογένειας. Ανάμεσα στα μέλη, υπάρχει ανυπομονησία και η κριτική είναι απόρροια της σύγχυσης και της έλλειψης συνεννόησης. Μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα με φωτιά ή νερό μέσα στην κατοικία και οι επισκευή του θα κριθεί απαραίτητη.

Ζυγός

+Ενδιαφέρουσα περίοδος για να αναζωογονηθεί η σχέση σας και να τολμήσετε να δώσετε νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι, θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις, με το ταίρι σας. Ευνοείται η ανταλλαγή ιδεών και η συζήτηση για μία μελλοντική συνεργασία. Αρκεί να είστε συνετοί και προσγειωμένοι. Καθώς είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις αυτή την εποχή, θα υπάρξουν θαυμαστές που θα επιδιώκουν να κερδίσουν την προσοχή σας, ερωτικά ή φιλικά.

-Δεν σας ευνοεί αυτή η περίοδος για να προχωρήσετε σε παράτολμα σχέδια, ακολουθώντας την συμβουλή των υφισταμένων σας. Στον χώρο της εργασίας, υπάρχει μία προδιάθεση να σας δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και να σας εμπλέξουν σε λόγια και συζητήσεις. Επειδή θα είναι σε βάρος σας κάθε ανάμιξη, αποφύγετε την συμμετοχή σε σχόλια ή κριτική. Είστε επιρρεπείς για ατυχήματα με νερό ή ευαισθησία σε μολύνσεις.

Σκορπιός

+ Τολμήστε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα, αν είστε σίγουροι πως θα σας ανοίξει ορίζοντες και θα προσφέρει ευκαιρίες. Ήδη αναζητάτε την καινοτομία στην εργασία σας και η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι μία στήριξη στο αντικείμενό σας. Το ίδιο χρήσιμη μπορεί να σταθεί η ιδέα ή η πρόταση που θα έχει κάτι διαφορετικό να επιδείξει. Η επαφή με το εξωτερικό, ή με ένα άτομο επιστημονικά καταρτισμένο για τον τομέα σας, θα είναι επωφελής.

-Μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα πρακτικά ζητήματα γιατί εκεί δεν μπορείτε να διατηρήσετε το μέτρο. Ίσως ξοδέψετε χρήματα για το ταίρι σας, με κάποια υπερβολή. Το παιδί σας, ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί να χρειαστούν την στήριξή σας. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε απαραιτήτως, είναι να ρισκάρετε οικονομικά σε τυχερά παιχνίδια ή ευκαιριακές επενδύσεις.

Τοξότης

+Τολμηροί, ενδιαφέροντες και παρορμητικοί, περισσότερο από το σύνηθες, θα είστε αυτή την εποχή. Γοητεύετε και εντυπωσιάζετε, αλλά επειδή στο ζώδιό σας η πληθωρικότητα είναι υπέρ του δέοντος, ας βάλετε ένα όριο. Ευτυχώς ο Κρόνος στον Σκορπιό σας αναχαιτίζει την υπερβολή σε ένα βαθμό, είναι φορές που γίνεστε επιφυλακτικοί. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει υπόβαθρο και όχι μία υπερ-εκτίμηση των δυνατοτήτων σας, γιατί θα είναι απαραίτητο στο μέλλον να στηρίξετε σωστά, ό,τι ξεκινήσετε αυτή την εποχή, προσωπική σχέση ή δραστηριότητα.

-Προκειμένου να ξεχωρίσετε ή να εντυπωσιάσετε, μπορεί να προβάλλετε μία εικόνα που δεν είναι αληθινή. Αυτό θα γυρίσει αργότερα εναντίον σας, γιατί θα έρθει σύντομα η απομυθοποίηση. Αποφύγετε κάθε ασάφεια και μην ωραιοποιείτε τον εαυτό σας. Με την οικογένεια, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, αν προσπαθείτε να επιβληθείτε.

lilian

Αιγόκερως

+Ένα κρυφό όνειρο σας απασχολεί. Αν πρόκειται για ερωτικής φύσης ζήτημα, τότε θα διαπιστώσετε πως ήρθε η στιγμή να τολμήσετε να το εκφράσετε σταδιακά. Ίσως η συζήτηση με ένα φίλο από τον στενό σας περίγυρο, να είναι η βοήθεια που χρειάζεστε, ή η ενθάρρυνση. Θα μπορούσε να σας προτείνει ένα τρόπο προσέγγισης, που δεν έχετε σκεφθεί. Αν είναι ένα δημιουργικό σχέδιο, τότε θα ήταν καλό να βασιστείτε στην άποψη ενός μέλους της οικογένειας, προκειμένου να προχωρήσετε.

-Αποφύγετε να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας εύκολα και να απορροφάτε κάθε πρόταση ή συμβουλή δίχως διάκριση. Θα σας δημιουργήσουν περισσότερη σύγχυση. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί λύση σε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί, παρά μόνο με κάποιον που ξεχωρίζει στην ζωή σας και είναι σε θέση με την ωριμότητά του να σας συμπαρασταθεί.

Υδροχόος

+Ενδιαφέρεστε για νέα σχέδια και πρέπει να στραφείτε προς ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κερδίσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και όνειρα και θα πρέπει να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα, θα είναι συνοδοιπόροι σας. Τολμήστε και οργανωθείτε για το μέλλον!

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, αν στον ενθουσιασμό για να αγγίξετε τον στόχο σας, παρασυρθείτε από ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάζουν προοπτικές υπερβολικά ευοίωνες, δίχως σαφείς αποδείξεις. Μην επενδύσετε κυρίως οικονομικά σε ένα σύλλογο, ομάδα ή σωματείο, ακόμη και μετά από παραίνεση φίλου, χωρίς να έχετε ελέγξει προσωπικά το κέρδος.

Ιχθείς

+Στον εργασιακό σας χώρο, μία νέα προοπτική ανοίγεται και πρέπει να είστε περισσότερο ενθουσιώδεις, για να βγείτε ωφελημένοι. Καθώς είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί, η ευκαιρία θα σας δοθεί, αλλά να είστε σε εγρήγορση για να την προσαρμόσετε στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή. Αν είστε καλλιτέχνες, τότε θα έχετε έμπνευση και το έργο σας αποδίδει, αρέσει και προωθείται. Αν όχι, ενδεχομένως μία έμπνευση, να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό, ή μία ουτοπία. Ας προσέχετε την διατροφή σας και τις ουσίες (συντηρητικά τροφών, αλκοόλ ή τσιγάρο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;