Το βιβλίο που αποκαλύπτει το

kate moss johnny depp

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο Johnny Depp και η Kate Moss δημοσιοποίησαν τη σχέση τους και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz της δεκαετία του ’90. Τρία όμως χρόνια μετά, έπεσαν οι τίτλοι του τέλους.

Το διάσημο μοντέλο προέβαινε τότε σε δηλώσεις για το πόσο συντετριμμένη ήταν και πως ο χωρισμός της με το διάσημο ηθοποιό ήταν ένας εφιάλτης.

Τώρα, έρχεται ένα νέο βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Champagne Supernova», αποκαλύπτοντας νέες και άκρως σκανδαλιστικές λεπτομέρειες σχετικά με το θυελλώδη έρωτα της ιέρειας της μόδας για το Χολιγουντιανού σταρ. Πρόκειται για τη βιογραφία του μοντέλου που υπογράφει η Morin Callahan.

«Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σεξ. Η Kate έγινε μοντέλο τυχαία και ο Depp ήταν ένας πανκ – ροκ ποιητής, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε σταρ του κινηματογράφου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις σελίδες της, όπου τονίζεται πως τα τρία χρόνια σχέσης τους ήταν βουτηγμένα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαΐνης», σημειώνει η Callahan , η οποία αναφέρει ότι εκείνη την εποχή η Moss είχε το παρατσούκλι Τank γιατί έπινε πολύ γρήγορα.

Όταν ήρθε ο χωρισμός με τον Depp, εκείνη κατέρρευσε: «Της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε…». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο προσπαθούσε να καλύψει το κενό που της άφησε ο ηθοποιός με ξέφρενα πάρτι, περιστασιακό σεξ, ακόμη και όργια… «Μαζί με τον Jude Law και την τότε σύζυγό του, Sandi Frost, η Moss διασκέδαζε κάθε βράδυ σε πάρτι, ενώ τους ακολουθούσε στο κρεβάτι», λέει φίλος του μοντέλου στην συγγραφέα του βιβλίου, η οποία υποστηρίζει επίσης πως, όταν η Κέιτ έμαθε για την σχέση του Johnny Depp με τη Vanessa Parandi, βγήκε εκτός εαυτού και πέρασε δύο αυτοκαταστροφικές εβδομάδες στην Ίμπιζα.

Το βιβλίο τελειώνει με το γάμο της Moss με τον μουσικό Jamie Hince το 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;