2 Υποτροφίες από το Ιδρυμα Π. Βαρλά

υποτροφίες

Το Ίδρυμα Ύποτροφιών “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΡΛΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΒΑΡΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΒΑΡΛΑ” σύμφωνα με το περιεχόμενο του κανονισμού λειτουργίας του Ιδρύματος προκηρύσσει την παροχήν φιλοξενίας σε διαμέρισμα των Αθηνών (περιοχή Ζωγράφου) για ένα ή δύο φοιτητές.

Δικαιούχοι είναι φοιτητές Α.Ε.Ι. η Τ.Ε.Ι. των Κλάδων Θεολογίας ή Διοικήσεως Επιχειρήσεων ή Οικονομικών προερχόμενοι κατ’ αρχήν από το Ζυφιά Χίου, ή το Δαφνώνα Χίου η άλλα χωριά του Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχώρων ή της υπόλοιπης Χίου.

Κάθε υποψήφιος υποχρεούται να υποβάλει μέσω της Ενορίας του στην Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, το αργότερο έως της 22ας Σεπτεμβρίου 2014 τα κάτωθι δικαιολογητικά:

α) Αίτηση & βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρεται και η περιοχή καταγωγής του.

β) Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας των γονέων του.

γ) Βεβαίωση εγγραφής στην Σχολή (δια τους πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές).

δ) Βεβαίωση, ότι έχει εξετασθεί επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα της Σχολής σε όλα τα Ακαδημαϊκά έτη (δια τους ήδη φοιτητές και σπουδαστές).

ε) Αντίγραφο Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου και Απολυτηρίου Λυκείου.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην Ιερά Μητρόπολη Χίου μέχρι της ως άνω καταληκτικής ημερομηνίας, συνοδευόμενα με συστατική επιστολή του οικείου Εφημερίου, στην οποία θα βεβαιώνεται το ορθόδοξο χριστιανικό ήθος του υποψηφίου.

Η παρούσα θα παραμείνει αναρτημένη έως και μία εβδομάδα μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου στην οδό Αμάντου 24 και στα γραφεία των ανωτέρων κοινοτικών διαμερισμάτων (Ζυφιά, Δαφνώνα, Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;