F.R.I.E.N.D.S.: The one with all the unfairness part 2‏

zwh kai kota

Θυμάσαι το άρθρο με όλες τις αδικίες των F.R.I.E.N.D.S.;

Ήρθε η ώρα για το Part 2.

Άραξε πίσω, διάβασέ το, πες μας τη γνώμη σου και πρόσθεσε και τις δικές σου αδικίες.

Αδικία 1 (δηλαδή 6).

zwara

Η ζωή που κάνουν εκεί είναι ψέμα. Ψέμα σου λέω! Στα 25 σου μένεις μόνος σου τόσα χρόνια. Σε τέτοια διαμερίσματα, τόσο κεντρικά. Με μέτριες δουλειές (δηλαδή πόσος μπορεί να είναι ο μισθός του μουσείου;). Έχεις πάντα χρόνο για καφέ και άραγμα. Βρίσκεις να βγεις ραντεβού πιο γρήγορα από ότι ντύνεσαι. Οι μετακομίσεις είναι εύκολες και διασκεδαστικές (!). Η πόρτες είναι πάντα ξεκλείδωτες και όποιος θέλει μπαίνει αλλά ποτέ δεν μπαίνει κάποιος κακός. Ντάξει, καταλαβαίνω είναι σειρά οπότε είναι τραβηγμένα όλα, αλλά κατάλαβέ το! Ποτέ δε θα ντύνεσαι σαν την Rachel, δε θα μαγειρεύεις σαν την Monica, δε θα αγγίξεις τα επίπεδα πετυχημένου σαρκασμού σαν τον Chandler, δε θα είσαι ανέμελος σαν την Phoebe, δε θα τρως πίτσα 24/7 και δε θα παχαίνεις σαν τον Joey, δε θα είσαι γλυκούλης φλωράκος σαν τον Ross.

2,5/5 στο αδικόμετρο

Αδικία 2 (δηλαδή 7).

ross

Φίλε μου Ross, η αξία σου αναγνωρίστηκε μετά τον ‘θάνατό’ σου (το τέλος της σειράς εννοώ). Αγαπητέ αναγνώστη, είτε θες να το δεχτείς, είτε όχι, ο Ross είναι ο πρώτος που λάνσαρε την τάση του cute geeky guy. Απλώς τότε ή ήμασταν πολύ μικροί για να το αναγνωρίσουμε ή απλώς πρέπει να παραδεχτούμε πως ο ρόλος τούτος υπήρξε σε λάθος δεκαετία. Ο ρόλος του επιστήμονα που τον λες και loser, αλλά τον συμπαθείς. Που τον λες και εκνευριστικό, αλλά είναι πολύ γλυκούλης και συναισθηματικός. Και δε σου δημιουργεί καμία τάση βιαιοπραγίας (όπως άλλοι χαρακτήρες geeks που σου σπάνε τα νεύρα, βλέπε Carlton από το The Fresh Prince of Bel Air). Και όχι μόνο αυτό. Στο τέλος κερδίζει και το κορίτσι.

(η συγκεκριμένη αδικία δεν αφορά σε σένα, αλλά στον Ross. Αλλά ήθελα να το αναφέρω, με έπνιγε το άδικο)

3/5 στο αδικόμετρο

Αδικία 3 (δηλαδή 8).

ross and rachel

Η σχέση του Ross και της Rachel. I mean, πόσους ξέρεις που τα έχουν βρει μετά από μονόπλευρο έρωτα 9 χρόνων, έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί περισσότερες φορές από όσες έχει κάνει botox η Kim Kardashian, όσο είναι χώρια κάνουν παρέα, κάνουν κανένα sexual get-together πού και πού, κάνουν και ένα παιδί μαζί, και όλα τα παραπάνω χωρίς

α) να δημιουργούν πρόβλημα στους υπόλοιπους της παρέας και

β) πάντα -μα πάντα- με αγνότατα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο;

Εγώ κανέναν.

3,5/5 στο αδικόμετρο

Αδικία 4 (δηλαδή 9).

joye

Είσαι ο τύπος που δεν σε λες και ιδιοφυία. Είσαι όμως good with the ladies. Αλλά πολύ good. Τύπου κάθε μέρα και άλλη. Αλλά συγχρόνως είσαι και λίγο χαζούλιακας. Αλλά και πολύ αθώος και αγνός. Έχεις κάνει τα πάντα στο σεξ (όπως φαίνεται). Φέρεσαι τελικά άσχημα στις γυναίκες, καθώς ξεχνάς και το όνομά τους. Τους κάνεις «πράματα» και δεν τηλεφωνείς ποτέ. Μετά ερωτεύεσαι τη φίλη σου που συγχρόνως είναι ο μεγαλύτερος έρωτας του φίλου σου (βλ. αδικία Νο. 3). Είσαι αποτυχημένος στα επαγγελματικά σου και μεταξύ μας δεν έχεις και καμιά μεγάλη φιλοδοξία ή κανένα βασικό στόχο στη ζωή. Κι όμως, αντί να σε στείλουμε σε ψυχαναλυτή για να λύσεις τα σοβαρότατα προβλήματά σου, καταλήγουμε να σε αγαπάμε αληθινά και να αγοράζουμε κούπες με την πιο διάσημη ατάκα σου. Joey, πολλοί θα θέλουν να σου μοιάσουν, οι περισσότεροι θα καταλήξουν ή σε χαντάκι ή στην ανατολική πτέρυγα του Ashecliffe Hospital (το νοσοκομείο του Shutter island).

4/5 στο αδικόμετρο

Αδικία 5 (δηλαδή 10).

Ross-Rachel-Monica-and-Chandler-90s-tv-couples-30531349-500-500

Εσένα πού είναι ο αστακός σου; Ε; Μμμμ; Αν μας έμαθε κάτι αυτή η σειρά, είναι να πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη. Φιλική αγάπη αρχικά, ερωτική σε δεύτερο επίπεδο. Ross & Rachel, Monica & Chanlder, Phoebe & Mike, Joey & pizza. Όλοι βρήκαν τον αστακό τους. Συνέχισε εσύ να τον ψάχνεις και αν τον βρεις, τι να πω… Μετακόμισε στο Μανχάταν, νοίκιασε ένα διαμέρισμα και I’ll be there for you.

5/5 στο αδικόμετρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;