Το CU σε πάει Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion!

390x260

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στις 4 Οκτωβρίου 2014 στη Σαντορίνη, τον παράδεισο του freerunning. Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου, θα συγκεντρωθούν στο Φηροστεφάνι, μεταμορφώνοντας τα καλντερίμια, τις καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια σε φυσικά εμπόδια που θα ξεπεράσουν με υπερπηδήσεις, τολμηρά άλματα, tricks κι αναρριχήσεις.

Φέτος, για μια ακόμη χρονιά, κοντά στους αθλητές του RedBullArtofMotion θα είναι και το CU, ενθαρρύνοντάς τους να δώσουν τον πιο… Restart εαυτό τους και βραβεύοντας με το “BestTrickbyCU” award τον αθλητή που θα πραγματοποιήσει το καλύτερο freerunningtrick. Εκτός όμως από τους αθλητές, το CU στηρίζει και την επιθυμία των φίλων του freerunning να ζήσουν από κοντά το Red Bull Art of Motion. Μέσα από τον πιο πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό, να δημιουργήσει μια φωτογραφία με το καλύτερο freerunning «κόλπο» και να κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα για να παρακολουθήσει από κοντά το μοναδικό αυτό αγώνα.

Πώς;

Βρες την παρακάτω διαφάνεια σε επιλεγμένα μέρη σε όλη την Ελλάδα, βγάλε μοναδικές φωτογραφίες και ανέβασε τες με #CU_ArtOfMotion σε Facebook, Twitter & Instagram ή φτιάξε τις δικές σου φωτογραφίες μέσα από το Facebook app: (https://apps.facebook.com/cuxrbaom). Η κριτική επιτροπή, ο NicoWlcek (SportsDirector) και ο PatrickMorawetz (HeadJudge) θα αξιολογήσουν τη δηµιουργικότητα και ο καλύτερος φωτογράφος, βγάζει φτερά για Σαντορίνη!

  • Δες πού μπορείς να βρεις διαφάνειες εδώ
  • Περισσότερες οδηγίες για το πώς θα τραβήξεις την καλύτερη φωτογραφία εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=aJCe2-80HYs
  • Διάρκεια διαγωνισµού: 1-25 Σεπτεµβρίου

 

Πάρε μέρος τώρα! (https://apps.facebook.com/cuxrbaom)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;