30 θέσεις πρακτικής Άσκησης 2014 για Έλληνες φοιτητές από την Silberform AG

πατερας

Η εταιρεία Silberform AG δραστηριοποιείται στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής πρωτοτύπων, μοντέλων και ειδικών οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυπηγική και αεροδιαστημική βιομηχανία. Μάλιστα κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της ευρωπαϊκά, έχοντας στο δυναμικό της συνεργασίες με εταιρείες όπως η Porsche, Daimler,Volkswagen, Audi, Bmw, Opel, Airbus και πολλές ακόμα.

Διάβασε επίσης: 20 Θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2014 για φοιτητές ΤΕΙ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Σύμφωνα με ενδελεχή έρευνα της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, διαπιστώθηκε  πως υπάρχουν πολλοί νέοι και νέες που διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να εργαστούν κάτω υπό τις συνθήκες που επιτάσσει η ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Η εταιρεία σκοπεύει να προβεί το προσεχές διάστημα σε δημιουργία ελληνικού παραρτήματος, το οποίο θα επανδρωθεί με αμιγώς ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό.

Έτσι λοιπόν για τον σκοπό αυτό και έχοντας την στήριξη της Επιτρόπου Εκπαίδευσης και νεολαίας της Commission, κ. Ανδρούλλας Βασιλείου καθώς και της ελληνικής Κυβέρνησης, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus+, η εταιρεία αναζητά 30 φοιτητές, σε γνωστικά αντικείμενα των κλάδων του σχεδιασμού, της μηχανικής, των κατασκευών, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού, της επικοινωνίας και των ξένων γλωσσών, που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να εκπαιδευτούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Στουτγκάρδη, ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και στην συνέχεια να στελεχώσουν το νέο παράρτημα της Silberform AG στην Ελλάδα.

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην νέα υπηρεσία Neolaia jobs!

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα αρμόδια γραφεία Erasmus.
Aποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο a.pittaras@silberform.ag.

Θέσεις πρακτικής άσκησης

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό μπορείτε να δείτε στο: Πρακτική 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;