Ανοίγουν 600 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ

Ανοίγουν 600 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος μόνιμος διαγωνισμός για 600 μόνιμους στη ΔΕΗ. Πιο αναλυτικά, η προκήρυξη είναι έτοιμη και το ΑΣΕΠ έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση της ωστόσο, η Ανεξάρτητη Αρχή προτίμησε να δημοσιεύσει πρώτα τη προκήρυξη για 540 μόνιμους στο ΔΕΔΔΗΕ και αμέσως μετά το δεύτερο πακέτο για 600 στη ΔΕΗ.

Δύο προκηρύξεις

Αναλυτικά θα γίνει ανακοινωθεί η πρώτη προκήρυξη για 16 ειδικούς επιστήμονες (οικονομολόγους, ειδικούς πληροφορικής, κ.α.) και αργότερα στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει και ο δεύτερος διαγωνισμός για 584 άτομα από τις κατηγορίες πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδιαφέρεσαι για περισσότερες θέσεις εργασίας; Ενημερώσου ΤΩΡΑ στην νέα υπηρεσία Neolaia Jobs! 

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, χειριστές μηχανημάτων αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην περίπτωση της ΔΕΔΔΗΕ. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α. Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

Δες αναλυτικές πληροφορίες για τις 540 μόνιμες θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ [προκύρηξη]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
73 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;