Hamlet Student flats: Το concept των κτιρίων για φοιτητές τώρα και στην Ελλάδα!

028 08 bka

Η Hamlet Student flats, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με την ανάπτυξη κτιρίων κατοικίας φοιτητών (student accommodation buildings) διακρίθηκε για την αρχιτεκτονική του κτιρίου που κατασκεύασε και διαχειρίζεται στην Πάτρα.

Χάρη στην «σύλληψη και τον σχεδιασμό» του αρχιτεκτoνικού γραφείου Βuerger Κatsota Αrchitects, την αισθητική και την άρτια υλοποίηση του concept ,που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό,το κτίριο Hamlet Patras διακρίθηκε με ειδικό έπαινο στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2013 του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής στην κατηγορία «Έργα Δημόσιας και Κοινής Χρήσης» ανάμεσα σε 37 έργα.

H απονομή των Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2013 θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, μαζί με τα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014.

Το concept των κτιρίων για φοιτητές τώρα και στην Ελλάδα.

Στο εξωτερικό έχει αναπτυχθεί κλάδος ακινήτων κατασκευασμένων με γνώμωνα τους φοιτητές και τις καθημερινές τους ανάγκες και οι συνεργάτες της Hamlet Student flats ασχολούνται με το concept του student accommodation στην Αγγλία ήδη από το 2002.

Η Hamlet Student flats δημιουργεί κτίρια -μικρές κοινότητες- φοιτητών που έχουν κοινό τρόπο ζωής και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη καθημερινή διαχείριση και εξυπηρέτηση των ενοίκων παρέχοντας ταυτόχρονα αίσθημα ασφάλειας και στους γονείς τους. Ένα ιδανικό «student living», το οποίο αρχίζει να γίνεται «τρόπος ζωής» και στην Ελλάδα ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην ιδανική σχέση ενοικίου/παροχών. Στα http://studentflats.gr της εταιρείας Hamlet student flats μπορεί να δει κανείς μοντέρνα κτίρια σε Αθήνα, Πάτρα και Σπάρτη που έχουν κατασκευαστεί με κύριο μέλημα την αισθητική, την ασφάλεια και την συνεχή εξυπηρέτηση των ενοίκων.

Σε όλα τα κτίρια παρέχεται vdsl σύνδεση internet , σύστημα 24ωρης παρακολούθησης κοινόχρηστων χώρων και σύστημα πυρασφάλειας.

Τα studios είναι λιτά και μοντέρνα, με ιδιαίτερα και εργονομικά έπιπλα.

Φυσικά, η θέση των κτιρίων της Hamlet Student flats προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πανεπιστήμια, σχολές, χώρους ψυχαγωγίας, μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους φορείς κι εμπορικά καταστήματα.

Student Living. Ένταξη, προσαρμογή και ενεργή συμμετοχή σε μια κοινότητα με νέους ανθρώπους με παρόμοιους στόχους, ενδιαφέροντα και σχέδια για τη ζωή. Το περιβάλλον που δημιουργούμε είναι ιδανικό για παραγωγική μελέτη, αποδοτική εργασία και ευχάριστη καθημερινότητα. Το student living είναι αναμφίβολα ο νέος τρόπος φοιτητικής ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;