Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου!

Moon-Sign-Zodiac

 

Μεταξύ ονείρου και παραμυθιού…

Από την Λίλιαν Σίμου

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται το βράδυ της 25ης Αυγούστου, προσδίδει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στον κύκλο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και φυσικά προσφέρει μία νέα ροή εμπειριών και προσπαθειών, ίσως τον πρώτο κύκλο του φθινοπώρου.

Νέα Σελήνη, νέα όνειρα, νέες ελπίδες… αλλά με αρκετά ουτοπικά στοιχεία αυτή τη φορά…

Ο Ποσειδώνας απέναντι από τον Ήλιο και την Σελήνη, προσδίδει την δική του ομιχλώδη πινελιά στην έναρξη που σηματοδοτείται και εντείνει το ήδη τονισμένο άγχος του ζωδίου της Παρθένου.

Άλλοτε θα ονειροπολήσουμε, άλλοτε θα αισθανθούμε ρομαντισμό, άλλοτε θα μας πλανέψει η εικόνα των καταστάσεων και θα παρασυρθούμε εκτός πραγματικότητας. Δύσκολο να εστιαστούμε στο εφικτό, αφού το ανέφικτο φαντάζει περισσότερο αληθινό, ή βρίσκεται στις προσδοκίες μας…

Ο συνδυασμός που δεσπόζει προκαλεί καταστάσεις, όπως:

-Αβεβαιότητα, ανασφάλεια

-Κίνδυνος διάλυσης σχέσεων, μετά από παρεξηγήσεις

-Ένταση και συμπεριφορά ανακόλουθη

-Αλλαγές διάθεσης

-Υποχόνδρια συμπεριφορά

-Αθέμιτη αντιπαλότητα

-Προβολή του «εγώ» μέσα από μία πλασματική εικόνα

-Υπερβολική ευαισθησία

-Ψεύδη, πλάνες, απογοήτευση, αποθάρρυνση

-Υπογραφές συμφωνιών με αρκετά λάθη

-Σάστισμα και μπέρδεμα, με σπατάλη ενέργειας

-Αντιφατικές καταστάσεις, ιδέες, διαθέσεις

-Φυσική υγεία σε δοκιμασία, πιθανώς ευπάθεια σε ιώσεις, ανεξήγητη αδυναμία, προβλήματα στον κοιλιακό χώρο και κυρίως στο έντερο, ατονία

Στα θετικά θα λέγαμε πως μορφοποιείται ένα καλλιτεχνικό έργο με ιδιαίτερη έμπνευση, αφού η λεπτομέρεια υποστηρίζει την γόνιμη φαντασία.

Όσοι ασχολούνται με τον εσωτερισμό, μπορούν να συγκεντρώσουν τις ψυχικές ικανότητες και να πετύχουν ένα πνευματικό στόχο. Σίγουρα βοηθά ο διαλογισμός, η προσευχή, η συγκέντρωση σε ό,τι μας χαλαρώνει, ακόμη και η μουσική.

Με τη σωστή γείωση, μπορεί να αποδειχτεί τη θετική πλευρά μίας σχέσης, καθώς η εστίαση σε κάποιες πτυχές, απογυμνώνει από την υπερβολική φαντασία κάθε στοιχείο της και της αποδίδει την αληθινή εικόνα.

Άλλη μία στήριξη θα βρούμε με το εξάγωνο της Νέας Σελήνης προς τον αστεροειδή Δήμητρα, καθώς βοηθά να βελτιώσουμε την εικόνα μας αλλά και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τους στόχους αυτογνωσίας ή την πνευματική μας εξέλιξη –αν αυτό μας ενδιαφέρει. Όπως και να έχει, είναι ένας ενδιαφέρων εξισορροπητικός παράγοντας.

Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα στοιχεία της Νέας Σελήνης, μπορούμε να αναφέρουμε πως αφορά την έναρξη ενός κύκλου με αρκετό άγχος και ανασφάλεια. Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα γέννημα, μία νέα αρχή. Προσφέρει τον σπόρο και έρχεται να συμβολίσει την νέα ζωή που κυοφορείται μετά από το βαθύ σκοτάδι της χάσης της Σελήνης. Σκοτάδι και τέλος μαζί, δηλώνουν την ανάγκη να σβήσουμε το χθες και να στοχεύσουμε στο αύριο.

Τι είναι όμως «το αύριο»; Σημαίνει να θέτουμε ξανά το σπόρο να βλαστήσει ο στόχος, το όνειρο, το όραμα για μία καλύτερη πορεία στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη αυτή την φορά στον πρώτο δεκανό της Παρθένου, στις 2ο και 18΄και σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, μας πληροφορεί για την θεία βοήθεια που έρχεται όταν ο άνθρωπος αποθαρρύνεται και θεωρεί πως δεν έχει ελπίδα. Ίσως εκεί έγκειται και το μήνυμα της φετινής Νέας Σελήνης: η σύγχυση και η απατηλή εξωτερική εικόνα απομακρύνουν την απλότητα και την πνευματική αναγέννηση που έχουμε ανάγκη.

Η απλότητα (στοιχείο της Παρθένου), είναι ένα βασικό σημείο αναφοράς για την ευτυχία μας. Σε μία εποχή όπου όλα καταρρέουν, το να απολαμβάνουμε απλές καθημερινές χαρές, είναι ένα μεγάλο δώρο. Αυτό σταδιακά αναπτύσσει και την πνευματική μας δύναμη, αλλά και μας οδηγεί σε μία αναγέννηση και ευεξία, εσωτερική και εξωτερική. Ο αέρας που να μας αναζωογονήσει, θα έρθει μέσα από ασχολίες δημιουργικές.

lilian

Μέσα σε μία επίπλαστη ευημερία τα προηγούμενα χρόνια, αμελήσαμε την εσωτερική καλλιέργεια και η Νέα Σελήνη, παροτρύνει να στραφούμε προς αυτήν. Οι λανθασμένες επιλογές, οι επικριτικές και άδικες επιθέσεις, η τραχύτητα της εποχής, δηλώνουν έλλειψη ουσίας στην γνώση.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου επίσης, σχηματίζει ακριβές εξάγωνο προς τον Άρη και τον Κρόνο. Έχουμε την δύναμη να επικρατήσουμε, να παλέψουμε και να απαιτήσουμε ένα καλύτερο «αύριο». Ας αφήσουμε πίσω τις τραυματικές μνήμες που παρεμποδίζουν κάθε μας βήμα (αποχωρίζουσα αντίθεση προς τον Χείρωνα) και ας αναλύσουμε με σοβαρότητα τα δεδομένα και τις δυνατότητες, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για δράση συγκεκριμένη και σαφή.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο σύμφωνα με τα βασικά δεδομένα της εβδομάδας, τα θετικά και αρνητικά!

Κριός

+Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε υπερβολικά γενναιόδωροι. Μία έμπνευση, οδηγεί τα βήματά σας προς ένα νέο τρόπο ανάπτυξης των θεμάτων στην καθημερινότητά σας.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

-Οι διαπραγματεύσεις με συνεργάτες στον χώρο εργασίας όμως, κρύβουν κινδύνους. Εντάσεις, απατηλές συμφωνίες και ίσως ένας αγώνας επικράτησης, θα σας πικράνουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Οι ημέρες δεν ευνοούν.

Ταύρος

+Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες στην αρχή του Ταύρου. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές και οι απατηλές εικόνες του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον δικό σας χώρο. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

-Αντιδράστε με υπομονή στις κοινωνικές σας σχέσεις, παρά τις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Ίσως αισθανθείτε πως σας αδικούν ή πως σας απογοητεύουν σε ένα συλλογικό χώρο. Αλλά κι εσείς αν αντεπιτεθείτε, θα δημιουργήσετε ένα άσχημο κλίμα που θα διαλύσει συνεργασίες ή φιλίες. Δεν πρέπει να ενδώσετε στις προκλήσεις.

Δίδυμοι

+ Τα θετικά στην Νέα Σελήνη, που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο κυβερνήτης σας, Ερμής, στον Ζυγό. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις για ένα σημαντικό στόχο, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

-Η Νέα Σελήνη προκαλεί άγχος και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας. Ας μην δώσετε σημασία σε ό,τι είναι περιττό ή υπερβολικό. Αν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την νευρικότητά σας, καλύτερα να λύσετε τις διαφορές και τα παράπονα, λίγες μέρες αργότερα. Το άγχος ενδέχεται να εκδηλώσει ευαισθησίες στο αναπνευστικό, καθώς σωματοποιείται, αν δεν παραμείνετε ήρεμοι.

Καρκίνος

+Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η αρχή έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία πρέπει να αναλάβετε. Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως λίγο σχολαστικές όμως.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την γονιμότητά σας και να είστε δημιουργικοί. Μία έμπνευση υλοποιείται και παίρνει μορφή.

-Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με το κοντινό σας περιβάλλον και ίσως διαταραχτούν οι σχέσεις, αν δεχθείτε τις παρατηρήσεις τους. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους οικείους σας αργότερα. Δεν θα ήταν καλό να σας παρασύρουν οι «μεγάλες ιδέες» και υποσχέσεις, χωρίς απτές αποδείξεις.

Λέων

+Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, που τα τελευταία χρόνια σας έχουν κουράσει. Ξεκινήστε χωρίς τα πολυτελή σας γούστα, ή αν περιορίστε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα είστε γοητευτικοί, αλλά και θα αγαπάτε το ωραίο, το οποίο επιθυμείτε να αποκτήσετε. Ίσως δεν είστε πολύ πρόθυμοι να αφήσετε την άνεσή σας. Θα αρέσετε, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και η φυσική σας λάμψη αρκεί για να κάνετε

-Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας στην εργασία . Υπάρχει ένα κρυφό σημείο που δεν αναγνωρίζετε και οι προτάσεις περιέχουν στοιχεία παραπλανητικά. Εκνευρισμένοι ίσως αποφασίσετε να διαλύσετε ένα συμβόλαιο, ή μία συμφωνία. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Παρθένος

+Νέα αρχή την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σημαίνει νέες βάσεις μαζί με την χρονιά σας αυτή. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η Νέα Σελήνη και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες των άλλων. Αν μάλιστα είστε ερωτευμένοι, μία περισσότερο αποφασιστική στάση θα βοηθήσει να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να περάσετε όμορφες στιγμές, ρομαντικές, ονειρικές με το ταίρι σας.

Οργανώστε καλύτερα τα σχέδια και τις σκέψεις σας, μπορείτε να έχετε μία δυναμική παρουσία στο περιβάλλον σας.

-Δυσκολίες οικονομικές, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή προϊστάμενο στην δουλειά σας, σας δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό άμεσα, μην πιέσετε πολύ τους άλλους. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες.

Ζυγός

+ Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να θέσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.

Στον φιλικό σας περίγυρο, υπάρχει ενδιαφέρον για ένα στόχο και από τους φίλους μελλοντικά, μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος που εκτιμάτε και να σας προβάλλει. Παράλληλα, αρέσετε και παίρνετε χαρά, διασκεδάζοντας σε κοινωνικές επαφές, με φίλους ή άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται μεταξύ αυτών, να έρθει κι ένας θαυμαστής.

-Δυσκολίες στις συμφωνίες θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν τ. ον εργασιακό τομέα. Αφορμή μπορεί να είναι μία αποκάλυψη ή μία αλλαγή συμπεριφοράς ενός συνεργάτη. Μην εμπιστεύεστε την εξωτερική εικόνα των θεμάτων και προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Σκορπιός

+Η Νέα Σελήνη σας ευνοεί. Με πολλά σχέδια και αποφασιστική στάση για να επικρατήσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, γίνεστε όχι μόνο αγαπητοί αλλά και προσεκτικοί για το έργο σας. Νέα αρχή λοιπόν, ή με νέα προσέγγιση κάθε σας έργο. Οι φίλοι μπορεί να δώσουν τη γνώση ή τη γνώμη τους και αν υπάρχει σωστή εκτίμηση, θα φανούν χρήσιμοι. Αν ασχολείστε με ένα κοινωφελές έργο ή σωματείο, θα αναλάβετε μία νέα υποχρέωση και θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας. Αλλά μην επιβαρυνθείτε με πολλά.

Στα αισθηματικά σας επίσης μπορεί να περάσετε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, αλλά ας είστε γειωμένοι και σας απολαύσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες, δίχως μεγάλες προσδοκίες.

-Οι δυσκολίες των ημερών μπορεί να προέλθουν από την τονισμένη ρομαντική διάθεση, αν υπερβάλλετε και γίνετε ουτοπικοί. Εκεί, αργότερα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μία δυσάρεστη έκπληξη. Καλό θα ήταν να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε και τι κάνετε, που μπορεί να σας εκθέσει.

Τοξότης

+Καλή η περίοδος αυτή για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σας, αν και έρχεται σε σύγκρουση με το φλογερό σας ταπεραμέντο. Κι αυτό γιατί έχετε συνηθίσει να διευρύνεστε σε πολλά, ή να ζητάτε πολλά και δεν έχετε αρκετή υπομονή. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να έχετε υπομονή λοιπόν, αλλά και να κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις. Πρέπει να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά σας αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Χρειάζεστε πραγματικά λίγα και σωστά άτομα για να προοδεύσετε. Η πληθωρικότητα είναι σπατάλη δυνάμεων, λόγου και σκέψης. Η πρόκληση της Νέας Σελήνης, απαιτεί να γίνετε λιτοί και ουσιαστικοί.

Μία συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει μελλοντικά. Καλό θα είναι να κάνετε ειδίκευση ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια . Ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία από εσάς, θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφασίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν, η διάθεσή σας θα βελτιωθεί αισθητά.

-Οι δυσκολίες των ημερών θα αφορούν κυρίως μία κρίση με αγαπημένα πρόσωπα. Σας απογοητεύουν και απομυθοποιείτε καταστάσεις μεταξύ σας. Επομένως, δεν θα ήταν καλό να είστε χαλαροί και να εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως

+ Ευνοϊκή φαίνεται η Νέα Σελήνη για σας και φυσικά σας δίνει τα περιθώρια να κάνετε ένα τόλμημα, να ασχοληθείτε με μία γνώση ή να ψάξετε για ευκαιρίες επαγγελματικές σε νέους χώρους. Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να στραφείτε προς τα εκεί για να βρείτε λύσεις. Μία πρόταση από μεγάλη εταιρία ή ένα ξένο χώρο, σας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Ωστόσο, οι όροι πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να τις κινήσετε και να βρείτε λύση ή να ολοκληρώσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αλλά θα είναι σημαντικό να έχετε κατάλληλο σύμβουλο στο πλευρό σας, γιατί υπάρχουν παραπλανητικές πληροφορίες ή προτάσεις.

Μία αξιόλογη γνωριμία ή μία σχέση για την οποία επενδύετε συναισθηματικά και φαίνεται πολύτιμη, θα σας κάνει χαρούμενους και θα αισθάνεστε πληρότητα. Ο ρομαντισμός δίνει διαφορετικό τόνο στη ζωή σας, ωστόσο παραμείνετε γειωμένοι…

-Προσοχή σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας προσφορά ή συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο. Μία παραπλανητική εικόνα σας απογοητεύει.

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας. Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν. Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει αν τα σχέδια απόδοσης είναι μακροπρόθεσμα.

Αναζητώντας αυτό που δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε μέχρι σήμερα. Αφού διανύετε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν. Μείνετε στην ουσία!

-Τα δύσκολα των ημερών αφορούν κυρίως τις οικονομικές σας συναλλαγές και τις επενδύσεις. Εξετάστε τις λεπτομέρειες σε μία κληρονομιά ή μία επένδυση. Αποφύγετε να πάρετε δάνειο ή να επιβαρύνετε την πιστωτική σας κάρτα.

Ιχθείς

+Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Θέτετε νέα θεμέλια και ξεκινάτε από την αρχή. Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν.

Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει… Κρατήστε την εποικοδομητική κριτική ωστόσο, για να οργανώσετε καλύτερα τους στόχους σας.

-Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία οικονομική συμφωνία-συνεργασία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;