Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 21 Αυγούστου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 21 Αυγούστου

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Η γνωστή παρέα των αναλώσιμων μας υπόσχεται δράση και περιπέτεια ενώ η παρεξήγηση της χρονιάς (Chef) θα μας κάνει να κλάψουμε από τα γέλια.

Πάμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του “Bad Teacher” -200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, με προϋπολογισμό μόλις 20 εκατομμύρια – ο σκηνοθέτης Jake Kasdan ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους ταλαντούχους Cameron Diaz (There’s Something About Mary) και Jason Segel (How I Met Your Mother TV Series)σε μια ακόμα προκλητική και σέξι κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις.

Το Sex Tape: Μία Τρελή Βραδιά είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές.
Η Cameron Diaz κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η –εξωφρενικά- καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel.

Οι Αναλώσιμοι 3

H τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών “Οι Αναλώσιμοι” έρχεται υπο της σκηνοθετικές οδηγίες του Πάτρικ Χιούζ (“Red Hill”).

Οι Αναλώσιμοι ενώνουν για άλλη μια φορά τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι και Ντολφ Λούντγκρεν.

Την ομάδα θα ενδυναμώσουν και μερικά νέα μεγάλα ονόματα των ταινιών δράσης, όπως οι Χάρισον Φορντ (“Indiana Jones”), Γουέσλι Σνπάιπς (“Blade”), Mελ Γκίπσον (“Braveheart”) και Αντόνιο Μπαντέρας (“Τhe Mask of Zorro”).

Σεφ

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις “χιονοστιβάδας’’, ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ.

Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.
Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Όλιβερ Πλατ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζον Λεγκουιζάμο, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σοφία Βεργκάρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;