Το 8th Lake Party #LetsGetLoco έρχεται την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Αυγούστου

psoter

Μετά την απόλυτη επιτυχία του Lake Party #7… Going Wild…, ετοιμαστείτε να σας χαρίσουμε ένα ακόμα διήμερο… ξέφρενου… party!

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Αυγούστου από τις 10.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την απίστευτη εμπειρία των lake sports και του canoe kayak δίπλα σε εκπαιδευτές-αθλητές που ανήκουν στην εθνική ομάδα. Συνεχίζεται, φυσικά και το καθιερωμένο τουρνουά Lake Volley, με 22 ομάδες να αγωνίζονται για την πρωτιά!

Από τις 17.00 τις δραστηριότητες εντός και εκτός λίμνης, θα συνοδεύουν Local Djs με τις πιο house μουσικές επιλογές τους.
Το βράδυ της Πέμπτης 21 Αυγούστου όλα είναι… Rock!

Στις 21.00 ανεβαίνουν στη σκηνή οι “The Big Band Theory”, ενώ αργότερα ο Χρήστος Τσαπράζης από τα “Ξύλινα Σπαθιά”, ο Γιώργος Τόλιος από τις “Τρύπες” και ο Κώστας Πουλής παρουσιάζουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό Live, απολύτως αφιερωμένο στις θρυλικές “Τρύπες” και τα “Ξύλινα Σπαθιά”…!

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου, ενώ οι αθλητικές δραστηριότητες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, το Lake Party συνεχίζει στους ρυθμούς που όλοι γνωρίζετε…

Το βράδυ πρώτοι στη σκηνή ανεβαίνουν οι εκρηκτικοί… “Mr. Highway Band”,προετοιμάζοντάς μας για… τη ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ… τις “Μέλισσες”…!

Αργότερα, ο Nick Katsigiannis δίνει το ρυθμό και τη σκυτάλη παίρνουν οι House Twins που μας ξεσηκώνουν με τα δυναμικά dj sets τους.
Last but not least, ο Mossel απογειώνει το party μέχρι το τέλος!

Παράλληλα τo πρωτότυπο show με φωτιές και Led στολές, “Around the world” δίνει μορφή στους ήχους των house και EDM μουσικών επιλογών…

Όλα αυτά θα συμβούν στο Κτήμα Πιθάρι, δίπλα ακριβώς από τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα! Το φυσικό περιβάλλον και η θετική αύρα που εκπέμπει ο χώρος, σε συνδυασμό με τα όσα πρόκειται να συμβούν, μας υπόσχονται ένα διήμερο που όμοιό του δεν ξαναέγινε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;