Ποδόσφαιρο: Στον εισαγγελέα 11 παράγοντες και διαιτητές

DIKASTIRIA_SFIRI

Μέχρι στιγμής για ανωμοτί κατάθεση (ως ύποπτοι δηλαδή) έχουν κληθεί έντεκα άτομα ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, στελέχη της ΕΠΟ οπως οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης.

Στον εισαγγελικό λειτουργό σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εμφανίστηκαν σήμερα οι συνήγοροί τους, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ό εισαγγελέας κ. Κορέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί η ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α. Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας, και μετά την έκδοση βουλεύματος έχει εγκριθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, προς εξακρίβωση των κατηγοριών τις οποίες αναζητά ο εισαγγελικός λειτουργός. Ειδικότερα, στο υπ’ αριθμ. 1921/2014) βούλευμά τους, του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, επιτρέπεται στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;