Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 ως 17 Αυγούστου 2014

Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Αυγουστιάτικο Φεγγάρι

Από την Λίλιαν Σίμου

Η σημαντική Πανσέληνος του Αυγούστου στον Υδροχόο, αναπτύχθηκε διεξοδικά στο χθεσινό μας άρθρο. Έχει ενδιαφέρον να θυμηθείτε τις λεπτομέρειες για τον καθένα μας ξεχωριστά, τις κοινωνικές αλλαγές και την επιρροή στον χάρτη της χώρας

Κριός

Με την έμφαση στον οίκο των φιλικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών, η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές, αρκεί να διακρίνετε τι σας ταιριάζει.

Συναντάτε νέα άτομα, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι που δεν είναι συγκαταβατικοί και συντηρητικοί. Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή ενός συλλόγου, ή σωματείου, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν προβλήματα από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε, αλλά ας μην δώσετε άμεσα στόχο στο περιβάλλον σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν, που βολιδοσκοπούσε να κερδίσει την καρδιά σας, ακόμη προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή σας. Προσπαθείτε να μην εκτίθεστε στην κακεντρέχεια και στη ζήλια των άλλων.

Από ανθρώπους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό.

Μιλήστε με θάρρος για ό,τι αγαπάτε και σας συγκινεί. Βρείτε ένα χόμπι που ως τώρα δεν ήταν δυνατόν να προστεθεί στον ελεύθερο χρόνο, ξεκαθαρίστε με εκκρεμότητες συναισθηματικές από το χθες. Βελτιώστε τις γνώσεις σας και αναπτύξετε τις ιδέες σας. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα αρέσει αυτό που αναμεταδίδετε.

Ταύρος

Ο ενδιαφέρων σχηματισμός που αναφέραμε στην εισαγωγή της εβδομάδας, ωθεί τις προσπάθειές σας για να σας δώσει δύναμη και μαχητικό πνεύμα, δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα περίεργο παιχνίδι εξελίσσεται εκεί.

Αν είστε παντρεμένοι και υπάρχει μία ρωγμή στη σχέση σας, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ακόμη μία φορά για την αποκατάσταση του γάμου σας, αλλά με αγάπη και όχι διάθεση αντεκδίκησης. Αλλά να ξέρετε, πως υπάρχουν προκλήσεις και ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σε μία νέα ιστορία αγάπης, ή φλερτ που θα σας φέρει πιο κοντά στη φρεσκάδα των πρώτων στιγμών του έρωτα. Θα ήταν καλό να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί μία νέα αρχή, αναπτερώνοντας συναισθήματα και πάθος. Αν όμως αισθανθείτε απειλή, τότε πρέπει να φυλαχτείτε, καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος, είναι ορατά και μπορεί να δεχθείτε μία επίθεση που θα σας ξαφνιάσει. Από την άλλη πλευρά, από μέρους σας, η ανάγκη για μία νέα εμπειρία στον έρωτα, δεν θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ζήλια ή ένα πάθος.

Εάν είστε αδέσμευτοι, παίζετε με την  σαγήνη και την γοητεία. Αντλείτε τον θαυμασμό στον κοινωνικό σας χώρο και ίσως πρέπει να προσέχετε για ένα σκάνδαλο στον επαγγελματικό σας χώρο.

Μπορεί να πάρετε ένα μήνυμα, ένα γράμμα, ένα νέο, ή να είναι μία απρόβλεπτη συνάντηση αυτή η επαφή, που θα προκαλέσει νοσταλγία, μνήμες, συγκινήσεις. Αν πάλι, ο νους σας είναι προσκολλημένος στο χθες, απομακρυνθείτε και κοιτάξτε μπροστά!

Δίδυμοι

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως  θα έχει αποσταθεροποιητικές επιρροή μάλλον από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας.

Κάποιες γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο ιδεατές, παρά πραγματικές. Ίσως σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει ένα άτομο με ίδια ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό αρκετό για να διαρκέσει στο μέλλον μία σχέση.

Ωστόσο, για ένα ζώδιο που βασίζει πολλά στην επικοινωνία, είναι μία γερή βάση. Ο Κρόνος που τετραγωνίζει την Πανσέληνο, επιζητά την συνέπεια και την ευθύτητας στις υποχρεώσεις στη ζωή σας. Οι προκλήσεις των ημερών μπορεί να σας κάνουν να το αγνοήσετε, ως μήνυμα, ας χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν.

Οι αξίες αλλάζουν ξανά, καθώς επιδιώκετε να είστε εστιασμένοι στην ομορφιά και στην χαρά της ζωής. Η εικόνα της Πανσελήνου, οδηγεί σε ρήξη εκείνες τις σχέσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον ή έχουν φέρει αδιέξοδα στον αισθηματικό τομέα. Θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να γίνει με σύνεση και σωστές βάσεις.

Καρκίνος

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να θέλετε να περάσετε μία χρονική περίοδο με προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε λοιπόν ήδη σε σχέση, ο ουρανός προδιαγράφει όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και έντονα συναισθήματα, που ίσως σας ξαφνιάσουν κι εσάς τους ίδιους. Στο ερωτικό σας στοιχείο φωτίζονται συγκινήσεις και πάθη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας προσδίδει τρυφερότητα. Γοητεία, με ένα μαγικό σχεδόν τρόπο, θα φέρει ανανέωση στη σχέση σας και μπορεί να σας δώσει νέο νόημα. Οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και μπορείτε να εκφραστείτε δίχως επιφυλάξεις πλέον.

Με τον Πλούτωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα στον οίκο των σχέσεων και τον οίκο του πάθους τονισμένο αυτές τις μέρες, θα λέγαμε πως βιώνετε μία νέα εμπειρία έκφρασης και αγάπης στον ερωτικό σας τομέα. Απλά, επειδή έως τώρα ήσασταν συνήθως ντροπαλοί, προσέχετε περισσότερο στην έκφραση του πάθους. Υπάρχει η περίπτωση, αν το υποστηρίζει το ατομικό σας ωροσκόπιο, να προσκολληθείτε σε ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή σας συγκινεί στον τομέα αυτό και θα παραμελήσετε άλλα του χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του και αυτό θα σας εγκλωβίσει. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει σαφής διάκριση και σωστή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα της σχέσης, αφεθείτε στο νέο αυτό προφίλ αυτό-έκφρασης.

Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, υπάρχει ένας εκνευρισμός και μία εσωτερική αναστάτωση. Μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία για μία σχέση καθώς τελικά θα διαπιστώσετε την αξία της. Θα τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά!

Λέων

Πόσο γλαφυρό είναι το τοπίο των σχέσεων για σας, αλλά και πόσο αντιτίθενται τα στοιχεία με τα οποία προσπαθείτε να παλέψετε! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία του χθες… Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη.

Αυτή η υποχρέωση προς τον εαυτό σας δεν περιορίζεται καν μέσα στο διάστημα που διανύετε αυτή την εβδομάδα, αλλά ενισχύεται επειδή προκαλείστε να φέρετε ένα άνεμο ανανέωσης στη ζωή σας. Αλλά μήπως τα πάθη δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε;

Στον τομέα των σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται με επαναστατικό τρόπο και φέρνουν περίεργες αντιδράσεις. Έλξη και απώθηση με έντονες διαμάχες, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, θα αισθάνεστε παγιδευμένοι, αλλά ίσως τελικά είναι αυτό που σας αρέσει. Πριν πάρετε απόφαση, σκεφθείτε τα δώρα της.

Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε πειραματισμούς. Ίσως η συναστρία δείξει τι συμβαίνει τελικά και αν αξίζει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας. Με την δυνατότητα να εκφράζεστε όμορφα συναισθηματικά, διατηρείτε την ποιότητα και αποφύγετε τον εγωισμό και την αυτοπροβολή που δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε με γενναιότητα και μεγαλοψυχία μία σωστή αισθηματική επαφή, δίχως την ανάγκη να επικρατήσετε στους αγαπημένους σας

Παρθένος

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές.

Σε πρώτο βαθμό βέβαια, υπάρχει ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη και έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά και εσείς δίχως να προσπαθείτε δημιουργείτε εντυπώσεις. Προσέχετε για ένα σκάνδαλο που μπορεί να σας εκθέσει και να διακυβεύσει την φήμη σας. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή.

Εμφανίζεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για περιπέτεια, ας το τολμήσετε. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Αν έχετε όμως μία σοβαρή σχέση, που ενδεχομένως περνά μία κρίση, συζητήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε την λύση, πριν αλλάξετε άρδην την ζωή σας.

Αν υπάρχουν απωθημένα και δεν τα χειρίζεστε καλά, θα διαπιστώσετε πως μπορεί να γίνετε καυστικοί και επιθετικοί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ας ελέγχετε λίγο περισσότερο τα αισθήματά σας και τις αδυναμίες που σας παρακινούν.

Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευχέρεια να σκεφθείτε βαθύτερα, να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και ίσως την ατολμία που σας ενοχλεί και να βρείτε υγιείς βάσεις με ένα οικείο σας πρόσωπο. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί του, θα σας χαρίσει την ηρεμία που αναζητάτε.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο προς το ζώδιό σας, αλλά και τις μακροχρόνιες δύσκολες όψεις προς τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, επιδιώκετε μία σχέση κατά την κρίση σας σωστή, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το συζητήσετε και να το μεταφέρετε στους άλλους.

Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και την εγκράτεια για λίγο. Αυτό που επιθυμείτε αυτές τις μέρες, είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη και ζοφερή καθημερινότητα, να αγγίξετε πνευματικά και όχι μόνο ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να κάνετε μία νέα αρχή με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα.

Ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε πιο σοβαρά για το μέλλον σας και να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στο χθες και ένα αύριο πολλά υποσχόμενο, πρέπει να απελευθερωθείτε λίγο από τις συμβάσεις.

Σκορπιός

Θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι ή να είστε σε ένα οικείο χώρο, που θα σας προσφέρει την έκφραση και την άνεση που επιθυμείτε. Μην αντιδράσετε. Απολαύστε τη ζεστασιά της οικογένειας, ανταλλάξτε ιδέες, συζητήστε, αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μία όμορφη προσέγγιση και να αναζωογονήσετε αισθήματα και συγκινήσεις, είναι αυτή. Το πάθος αναδύεται και σας συνεπαίρνει.

Αλλά μπορεί να προκύψουν και δυσκολίες από αδυναμίες που δεν ελέγχονται, όπως την κτητική ή κυριαρχική σας συμπεριφορά. Επειδή έχετε μία καλή μνήμη, μέσα από την διάθεση να αλλάξει η σχέση προς το καλύτερο, μπορεί να εμπλακείτε σε σκληρές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις.

Αν υπάρχουν παρεμβολές τρίτων στη σχέση σας, ή η καριέρα αποτελεί ένα σημείο τριβής, ίσως ειπωθούν λόγια που θα προκαλέσουν ρήξη και προβλήματα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις ή να μην μένετε προσκολλημένοι σε προβλήματα του χθες. Η ζωή σας καλεί να δείτε μπροστά τον δρόμο και το μονοπάτι που σας ταιριάζει. Ήδη σας έχει κουράσει το μέγεθος των υποχρεώσεων και σκέπτεστε πως το μονοπάτι της εκπλήρωσης είναι μακρύ. Το κλίμα που σας δυσαρεστεί είναι παροδικό όμως.

Οι αξίες πρέπει να αλλάξουν και να τεθούν άλλες προτεραιότητες. Μήπως όμως πρέπει κι εσείς να φιλοσοφήσετε περισσότερο τη ζωή; Προσκαλέστε το ταίρι σας σε ένα ρομαντικό δείπνο-έκπληξη, ή αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο, κάνετε το πρώτο βήμα με μία όμορφη προσφορά, ένα δώρο ή μία πρόσκληση για διασκέδαση.

lilian

Τοξότης

Η Πανσέληνος οδηγεί σε μία περίοδο πλούσια για σας σε εμπειρίες και αυτό-έκφραση. Είναι αυτό που αναζητάτε, δηλαδή πνέει ένας άνεμος ελευθερίας. Αλλά θα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και μπορείτε να βασιστείτε πάλι στην επικοινωνία και στις ανταλλαγές απόψεων. Θα ήταν έκπληξη αν πούμε πως έχετε βαρεθεί αυτές τις μέρες, κάθε άλλο: γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, ανταλλαγές μηνυμάτων κυρίως μέσω της τεχνολογίας, φέρνουν σε επαφή μαζί σας άτομα που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες.

Αν ψάχνετε για ένα ταίρι, θα είναι πιο πιθανό να τραβήξετε το ενδιαφέρον και να έχετε μία πρόταση. Ή να σας προξενήσει εντύπωση ένα άτομο και να αποφασίσετε εσείς να συνεχίσετε σε κάποια πιο προσωπική γνωριμία. Αν ήδη είστε όμως δεσμευμένοι, τότε είναι πολύ δύσκολο να είστε σταθεροί και πιστοί στο ταίρι σας. Μικρές και ενδιαφέρουσες περιπέτειες μπορεί να προκύψουν ως πιθανότητα και πρέπει να δείτε αν θα ανταποκριθείτε ή θα διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Εκείνο που είναι όμως προφανές, είναι πως μέσα στον στενό σας περίγυρο, υπάρχει έντονη κινητικότητα…

Στα σχέδια και τους στόχους, η επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά με κάποια συνεργασία, δυστυχώς, θα αντιμετωπίσει από εξωτερικούς παράγοντες αντιστάσεις, και δεν θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όπως θα ελπίζατε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτή η δυσχέρεια, ωστόσο, δεν δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά θα χρειαστείτε την αναγκαία υπομονή για την κατάλληλη στιγμή της επίλυσης των καθυστερήσεων.

Αιγόκερως

Μπορείτε να ασχοληθείτε με τους λογαριασμούς σας. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι και υλικοί (εισοδήματα, χρέη, δάνεια, υπόλοιπα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν, δημιουργώντας ανασφάλεια). Οι αξίες στις σχέσεις αλλάζουν. Επιδιώκετε σταδιακά ένα νέο τρόπο έκφρασης συναισθηματικής, αν και είστε λίγο δογματικοί και περιορίζεστε στον τρόπο της επικοινωνίας. Ωστόσο, μέσα από δώρα, εκπλήξεις, μία πρόσκληση, μπορείτε να δείξετε τα αισθήματά σας και να κατανοήσουν οι άλλοι τι ζητάτε από αυτούς.

Το ταίρι σας θα δεχθεί όμορφες εκπλήξεις από εσάς και όσο περισσότερο σας ενδιαφέρει και έχετε προσκολληθεί στην παρουσία του, τόσο θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αλλά αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην αποταμίευσή σας. Επίσης, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα άτομο για να το κερδίσετε, θα σας είναι αρκετά εύκολο, με την προϋπόθεση πως θα είναι συγκροτημένος ο τρόπος επικοινωνίας και θα είστε σοβαροί στις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την υπερβολή και να μην φανεί πως όλα όσα επιδιώκετε έχουν αυτοσκοπό την κατάκτηση ή την ικανοποίησή σας και μόνο. Εκεί να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις που θα σας αδικήσουν.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από τη σκιά και να προβληθείτε. Είναι εύκολο και πρέπει να μιλήσετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, μπορείτε να δεχτείτε προκλήσεις για τομές ριζικές με στόχο την συντροφικότητα. Με υπομονή διακρίνετε τι πρέπει να επιλέξετε.

Υδροχόος

Διανύετε μία καλή περίοδο αυτοπροβολής και ικανοποίησης. Με την Πανσέληνο να αγγίζει το δικό σας ζώδιο, σας αφορά άμεσα και σας προκαλεί διαρκώς. Μεγάλο βάρος δίνετε στις σχέσεις σας κι εκφράζεστε έντονα, αλλά και ανυπομονησία. Όμως η ατμόσφαιρα των ημερών σας κάνει ιδιαίτερα ανατρεπτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Μην εκθέτετε τις προσωπικές σας ευαισθησίες. Το θετικό στο όλο σκηνικό, είναι ότι έχετε σφαιρική εικόνα στο τι είναι σκόπιμο να γίνει και τι όχι. Όμως θα υπάρχει από μέρους σας μια ασυνήθιστη ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και να επιδείξετε καθαρότητα στις προθέσεις σας.

Γοητευτικοί ιδιαίτερα, μαγνητίζετε τα βλέμματα. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ίσως ενοχληθεί. Μέσα στην πορεία των ημερών, σκέψεις κρυφές σας δημιουργούν είτε αναστολές, είτε ενοχές για κάποια θέματα. Επιδιώξτε να φιλοσοφήσετε και θέσετε στόχους που αξίζουν τον κόπο. Ένας χώρος με ομοϊδεάτες, θα ήταν καλή στήριξη στα διλήμματά σας.

Κάποια πάθη ή αδυναμίες κυρίως συναισθηματικής φύσης, σας οδηγούν να καθορίσετε τα όρια και τις ισορροπίες με όσους είναι κοντά σας, όχι απαραίτητα στον ερωτικό τομέα και μόνο. Καλοί φίλοι, άνθρωποι που εκτιμάτε, συνεργάτες στον χώρο εργασίας,  πρέπει να αναγνωρίσουν τις σωστές ισορροπίες. Διαφορετικά, κουραστείτε πολύ και θα επέλθει ρήξη.

Ιχθείς

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερη για σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζει την εσωτερική σας γαλήνη  και προκαλεί αναστάτωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να χαλαρώνετε συχνά  και να ηρεμείτε δίχως σκέψεις ή εκνευρισμό. Στα αισθηματικά σας ίσως είστε σε μία κρυφή περιπέτεια, πλατωνική, ρομαντική αλλά πολύ ξεχωριστή. Αν αυτό όντως συμβαίνει, επιθυμίες, φλόγα, πάθη, γοητεία, ερωτισμός και όνειρο, εμπλέκονται και σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Αν είστε δεσμευμένοι και βιώνετε μία τέτοια εμπειρία, κινδυνεύετε να εκτεθείτε και θα ήταν καλό να πάρετε τα μέτρα σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα, γιατί το μυστικό σας δύσκολα θα παραμείνει κρυφό. Αν είστε ελεύθεροι, τότε ζήστε παρασκηνιακά την ερωτική φλόγα και μην δώσετε λαβή για σχόλια. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την αδυναμία σας αυτή για ίδιον όφελος. Δεν αποκλείεται να είναι άτομα από τον εργασιακό σας χώρο.

Με την Αφροδίτη στον τομέα της αγάπης και της δημιουργικής έκφρασης,  είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες, θα προβάλλετε λίγο πιο άνετα τον εαυτό σας και θα διακρίνουν οι άλλοι την ποιότητά σας. Η ευαισθησία σας αυξάνεται,  ενώ έχετε τις δυνατότητες για μια ελπιδοφόρα  τροπή στη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους. Εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται για σας, άρα να είστε προετοιμασμένοι για το μη αναμενόμενο! Θα λέγαμε πως είναι μία καλή περίοδος που ξεκινά για σας, αλλά χωρίς σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;