Η Sinéad O’Connor επιστρέφει στη δισκογραφία!

P

Ύστερα από μερικά ιδιαίτερα ταραχώδη χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων πήρε διαζύγιο, διεγνώσθη με διπολική διαταραχή και τσακώθηκε με τη Miley Cyrus, η Sinéad O’Connor βρίσκεται και πάλι στην κορυφή, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Neil McCormick στη βρετανική εφημερίδα “The Telegraph”.

Η Sinéad O’Connor είναι γνωστή για το τραγούδι “Nothing Compares to you” και για το ξυρισμένο κεφάλι της. Και παρότι για τις ανάγκες της προώθησης το νέου της άλμπουμ «I’m Not Bossy, I’m the Boss» έβγαλε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες είναι αγνώριστη με τη λαμπερή περούκα της, στην προσωπική της ζωή δεν “αποχωρίζεται” το ξυρισμένο κεφάλι της.

«Είναι συναρπαστικό το πόση δύναμη έχουν τα μαλλιά ενός ανθρώπου. Αλλά δεν πιστεύω ότι κανείς θα περίμενε από εμένα να συνεχίσω με αυτό το στιλ. Απλά έκανα ένα βίντεο, φόρεσα μια περούκα και ένα στενό φόρεμα για μερικές ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ίδρωνα πολύ και ήταν απαίσιο συναίσθημα και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά, γιατί δε ντυνόμουν πολύ συχνά σαν κορίτσι. Ήθελα μόνο να θυμίσω στους ανθρώπους τι είναι αυτό που κάνω στη ζωή μου και γνώριζα πως αυτές οι φωτογραφίες θα έκαναν το γύρο του κόσμου», είπε η ίδια στον δημοσιογράφο.

Η Sinéad στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν της, είχε περάσει μερικά πολύ κρίσιμα χρόνια, κατά τα διάρκεια των οποίων η προσωπική της ζωή τράβηξε πολύ περισσότερο την προσοχή, παρά η μουσική της… Προβλήματα ψυχικής υγείας, ένας σύντομος γάμος στο Las Vegas στο 2011 με ένα θεραπευτή που γνώρισε στο διαδίκτυο, μια απόπειρα αυτοκτονίας ένα χρόνο μετά, την οποία η ίδια απέδωσε στα φάρμακα που έπαιρνε για τη διπολική διαταραχή, μια περιοδεία που ακυρώθηκε, η παύση της συνεργασίας με το μάνατζέρ της, και μια δημόσια διαφωνία με τη Miley Cyrus το 2013, όταν η O’Connor την κατηγόρησε ότι «εκπορνεύεται» για τη μουσική βιομηχανία, με τη νεαρή pop star να τη χαρακτηρίζει «τρελή». Σήμερα, η 47χρονη πια O’Connor δε θέλει να μιλάει για τίποτε από όλα αυτά.

«Συνειδητά επιλέγω να εστιάζω μόνο στη μουσική μου. Όλα τα άλλα απλά μου αποσπούν την προσοχή. Τα μέσα ενημέρωσης φυσικά ενδιαφέρονται για την “τρελή” Sinéad. Θεωρείσαι επικίνδυνος αν λες αυτά που πιστεύεις, επειδή το όλο σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε σε κάνει να πιστεύεις ότι η επιτυχία εξαρτάται από τον καταναλωτισμό, και όχι από τα πνευματικά αγαθά. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να αλλάξει» προσέθεσε στη συνέχεια.

P

Παραδέχεται ωστόσο, ότι από τη διαφωνία της με τη Miley Cyrus εμπνεύστηκε την προσωρινή “νέα της εικόνα”. «Έμαθα κάτι πολύ σημαντικό: ότι μπορείς να κερδίσεις πολύ δημοσιότητα αν πουλήσεις τη σέξι εικόνα σου».

Η άποψη αυτή, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που την έκανε γνωστή σε ηλικία 19 ετών, όταν η δισκογραφική της εταιρεία προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει το πανκ, αγορίστικο στιλ και να αρχίσει να φορά κοντές φούστες, μπότες και να μεγαλώσει τα μαλλιά της.

«Αυτό που περιέγραφαν ήταν ουσιαστικά μια ερωμένη τους. Τους το είπα και δεν τους άρεσε αυτό που άκουσαν. Έτσι και εγώ πήγα σε έναν Έλληνα κουρέα στην Westbourne Grove. Εκείνος δεν ήθελε να το κάνει, σχεδόν έκλαιγε, όμως εγώ ήμουν ενθουσιασμένη. Δεν ταιριάζω και πολύ με αυτά που κάνουν οι γυναίκες. Είμαι κάπως ιδιόρρυθμη. Τα μαλλιά μου επίσης είναι πολύ ατημέλητα. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν είναι ξυρισμένα» συνέχισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;