Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 7 Αυγούστου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 7 Αυγούστου

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Μεταξύ αυτών θα παρακολουθήσουμε το σίκουελ της κινηματογραφικής αναβίωσης του «21 Jump Street» και το Joe μια ταινία που πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κέιτζ.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

22 Jump Street

Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση.

Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Έτσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Joe

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο πρώην κατάδικος Τζο προσπαθεί να αποφύγει τα κατατόπια της παρανομίας και να ακολουθήσει μια ήρεμη, σχεδόν αδιάφορη ζωή. Η γνωριμία του με τον 15χρονο Γκάρι θα αλλάξει τα σχέδια του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια -περίπου- πατρική σχέση με το βασανισμένο έφηβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;