F.R.I.E.N.D.S: The one with all the unfairness… [Part 1]

opa ligo

Εντάξει, το ομολογώ. Είμαι μια άρρωστη φαν των F.R.I.E.N.D.S. Eίμαι. Έχω δει το κάθε επεισόδιο πάνω από 300 φορές, ξέρω όλες (το εννοώ) τις ατάκες απέξω και παρόλα αυτά ποτέ δεν κουράζομαι να δω πάλι, γιατί να… κάθε φορά που θα δω κάποιο επεισόδιο, είμαι και σε άλλη φάση στη ζωή μου οπότε κάνω διαφορετικό integration της κάθε σκηνής. Κάθε μέρα μπορεί να κάνω αναφορά σε κάποια ατάκα τους γιατί απλά ταιριάζει με κάτι που έγινε ή κάτι που είδα. Και όταν έχω κάποιον απέναντι που το καταλαβαίνει, αυτομάτως γίνεται φίλος μου. Έτσι απλά.

Έχω δει όλα τα bloopers, έχω διαβάσει όλα τα trivia (τύπου «62 things you didn’t know about F.R.I.E.N.D.S.» Nαι καλά!) και όποιος φίλος ή γνωστός πάει στη Νέα Υόρκη, ξέρει πως πρέπει να μου φέρει κάτι από το μαγαζάκι τους, έστω ένα σκουπιδάκι από το πάτωμα…

Παρόλα αυτά, όσο κι αν τους αγαπώ και όσο κι αν δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Αδικίες ας πούμε.

Αδικία 1.

Ποτέ -μα ποτέ- τα μαλλιά σου ΔΕ θα είναι σαν της Rachel (της Jennifer Aniston έστω). Σε κάθε κύκλο (ακόμα και στον 1ο, που ήταν σχεδόν φυσικά) τα μαλλιά της είναι τόσο μα τόσο ωραία… Και τα βλέπεις, λες ‘δε θα είναι και τόσο δύσκολο να κάνω μια κοτσίδα, που να μην είναι πατικωμένη, και να έχω και χωρίστρα συγχρόνως και να πετάνε τουφάκια τόσο-όσο και να smell all coconut-y.’ Αλλά όχι! Προσπαθείς, ξανά και ξανά, το αφήνεις για την επόμενη μέρα που έχουν ξεκουραστεί τα χέρια σου, μετά το πας στη μεθεπόμενη που το έχεις επεξεργαστεί και ξέρεις τι κάνεις λάθος και πάλι τζίφος…

2/5 στο αδικόμετρο

rachel

Αδικία 2.

Αν είσαι ‘γεματούλης’ στα παιδικά σου χρόνια, αποκλείεται να αδυνατίσεις μέσα σε ένα χρόνο (από Thanksgiving σε Thanksgiving) και να έχεις το σώμα της Monica. I mean ούτε ραγάδες, ούτε σουρώματα, ούτε τίποτα. Αντίθετα, έχεις σωματάρα και τα ‘breasts of a Greek Goddess’. No way.

3/5 στο αδικόμετρο

monica

Αδικία 3.

Όσο στον κόσμο σου και αν είσαι, ποτέ δε θα αγγίξεις το level of happiness της Phoebe. Ποτέ. Να σου χουν συμβεί τόσα, και παρόλα αυτά να ζεις στον κόσμο των Teletubbies. Να μην έχεις κάνει ποτέ σου σοβαρή σχέση και παρόλα αυτά να είσαι οκ. Να κάνεις μασάζ for a living και παρόλα αυτά να μένεις στη Νέα Υόρκη σε διαμέρισμα απέναντι από το Central Park μόνος σου. Δηλαδή, γιατί;

3,5/5 στο αδικόμετρο

princess phoebe

Αδικία 4.

Οι πιθανότητες του να ερωτευτείς τον καλύτερό σου φίλο, ο οποίος να είναι cutely weird και weirdly cute συγχρόνως, σημαδεμένος από τα παιδικά του χρόνια και μόλα ταύτα να είναι σούπερ γκόμενος, να έχει τρομερά θέματα δέσμευσης αλλά μαζί σου να τα ξεπερνά, να είναι σούπερ σαρκαστικός και να τον συμπαθούν όλοι, είναι ίδιες με αυτές του να κερδίσεις το τζόκερ… Chandler, my man, σου βγάζω το καπέλο.

4/5 στο αδικόμετρο

chadler

 

Αδικία 5.

Όσο και να προσπαθήσεις, όσο και αν το παλέψεις, νομίζω είναι αδύνατο να βρεθείς σε μια τέτοια παρέα. Μισά μισά τα άτομα ανά φύλο, κάποιοι συγγενείς, κάποιοι μαζί, κάποιοι χώρια, τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι, πάντα μαζί σε όλα. Μετά από χωρισμούς, τσακωμούς, breaks, απολύσεις, αποτυχημένες προσπάθειες εύρεσης συντρόφου, άκυρες εγκυμοσύνες, συνεχείς μετακομίσεις και don’t even get me started για το θέμα όλων των γκόμενων που φέρνει ο καθένας και πόσο ταιριάζει ή όχι με τους υπόλοιπους.

friends gif 2

5/5 στο αδικόμετρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;