Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 ως 11 Αυγούστου 2014

#ζωδια

Μία εβδομάδα με ενδιαφέρουσες προοπτικές

Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, έχει ένα πλούσιο τοπίο συνδυασμών και μας προσφέρονται δυνατότητες για δράση, επέκταση, κατάκτηση.

Ο Άρης από την θέση ισχύος του στον Σκορπιό, σχηματίζει τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα, ενδυναμώνοντας τα όνειρά μας, αλλά και ενθαρρύνοντας όμορφες αποδράσεις και στον ερωτικό τομέα, ρομαντικές στιγμές.

Παράλληλα όμως έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου και του Ερμή προς τον Κρόνο, που μπορεί να φέρει προβλήματα στην συνεννόηση, στενοκεφαλιά, εμμονή.

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Τα όνειρα που σας συγκινούν βαθιά και αγγίζουν την ψυχή, αναδεικνύουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Η ζεστασιά και η γαλήνη μπορεί να έρθει σε ένα μακρινό ταξίδι ή μία ρομαντική ιστορία που θα κρατήσετε κρυφή. Αν ασχολείστε με την μεταφυσική, οι ημέρες ευνοούν την αυτοσυγκέντρωση και τις πνευματικές αναζητήσεις.

Ένα κληροδότημα σας στενοχωρεί ή σας ταλαιπωρεί. Ίσως όμως οι δυσκολίες τελικά, αποδειχτεί πως είναι για καλό σας. Θέλετε διακαώς να πάρετε αποφάσεις, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Ας φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα σε σωστή βάση τα οράματά σας. Μία όμορφη συγκίνηση θα σας προκληθεί και θα σας κάνει να ονειρευτείτε. Αλλά δεν είναι η στιγμή για ένα ξεκίνημα ακόμη.

Η δημιουργικότητά σας αναπτύσσεται άνετα και αυτό συμβαίνει και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αντίθετα, προχωρήστε σε σταθερές σχέσεις, αγάπης, συνοδοιπόρων της ζωής.

 

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ρομαντικές στιγμές, όμορφες αποδράσεις και ζεστή ατμόσφαιρα στην σχέση σας. Αν μπορείτε, οργανώστε αυτές τις μέρες ολιγοήμερες διακοπές, ή εκδρομές με το ταίρι σας. Διαφορετικά, ένα μπάνιο στη θάλασσα, ένας περίπατος στην ακρογιαλιά, θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είστε μόνοι, θα έλξετε έναν θαυμαστή, μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Ας είστε πιο αποφασιστικοί! Αισθησιασμός και ένα φλογερό ταπεραμέντο, σας κάνουν να ξεχωρίζετε.  Θαυμαστές θα σας περιτριγυρίζουν και μπορείτε να βρείτε ομοϊδεάτες ή συνοδοιπόρους στα οράματά σας.

Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την στενοκεφαλιά όμως στις αντιλήψεις. Κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό κυρίως με τον φιλικό περίγυρο. Κατά συνέπεια, οι διαφορές με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος, θα μπορούσαν να λυθούν επίσης, αν αφήσετε και οι δύο πλευρές κατά μέρος τον εγωισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε.

 

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν είναι ασαφής η εικόνα του ιδανικού συντρόφου ως σήμερα, έχετε πλέον κατασταλάξει και μέσω την συγκεκριμένης αναζήτησης, θα προσελκύσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή την περίοδο, ας κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ζεστή, ρομαντική και ευαίσθητη. Στην περίπτωση αυτή, η σχέση δυναμώνει! Είναι απλό, αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο ! Μία γοητευτική γνωριμία θα ταράξει την ηρεμία της ζωής και θα σας συγκινήσει. Με προσεκτικά βήματα να γίνει ένα ξεκίνημα…

Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς.  Όμως αποφύγετε τους εγωιστές, ή εκείνους που θεωρούν πως «τα γνωρίζουν όλα» και επεμβαίνουν στα πρακτικά σας ζητήματα.

Προσπαθήστε να μετριάσετε την  δική σας επιμονή και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές στη ζωή και γύρω από συμφωνίες για οικονομικά σας, πρωτοβουλίες που πήρατε πριν από αυτές τις ημέρες, εξελίσσονται και φέρνουν συγκεκριμένες  ιδέες, ή γνωριμίες στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φορές μάλιστα,  κερδίζετε με την σταθερότητα των απόψεων, αλλά χρειάζεται να είστε υπομονετικοί και περισσότερο ευέλικτοι για το πρόγραμμά σας. Μην ξεχνάτε, πως είστε Δίδυμοι!

 

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε ένα ταξίδι μπορεί να συναντήσετε το όνειρο της αγάπης ή ένα στόχος που σας συναρπάζει. Στην γνώση, στην αναζήτηση , υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας  περιμένουν. Στα οικονομικά, ας είστε σαφείς ως προς τις φιλοδοξίες, σταθεροί, αλλά όχι στενόμυαλοι.

Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την φιλοσοφία της ζωής σας. Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, έχετε συλλέξει αρκετό υλικό, αλλά ακόμη δεν πρέπει να καταλήξετε σε αποφάσεις.

 

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οραματίζεστε πάθη και έντονες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι μία θετική περίοδος για σας, αλλά αφήστε την ροή να δημιουργήσει τις συνθήκες.

Ανακαλύπτετε  βαθιά μέσα σας, την φλόγα της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει σύντομα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης. Αποφύγετε τις ενοχές και τις φοβίες.

Σκεπτικιστές όπως είστε, ήδη θα πρέπει να ελέγχετε αυτήν την παρόρμηση και θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, ή εγωιστές προς τους άλλους. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

lilian

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θετικές οι μέρες για σας, ως προς την ερωτική σας ζωή. Ρομαντικές έξοδοι, κατακτήσεις, γοητεία και η ατμόσφαιρα μοιάζει μαγευτική. Απολαύστε τα δώρα της, αφήνοντας κατά μέρος ενδοιασμούς και ανασφάλειες.

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε ιδέες, προοπτικές και μία διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε ευκαιρίες ζωής.

Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αποκαλύψεις, συμπάθειες ή αντιπάθειες σε συνεργασίες. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα  ή στενοκέφαλα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και  μην στενοχωρηθείτε.

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, όταν έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.

 

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Βαθιά ριζωμένες αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό και για ένα έρωτα που φαίνεται ιδανικός, ή για το «όραμα» του έρωτα . Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως.

Η αισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη και όμορφες στιγμές βιώνετε, που όμως εναλλάσσονται από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκή καυστική κριτική. Χαλαρώστε, χαρείτε την σχέση σας και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.

Μία έμφαση υπάρχει στον τομέα της αγάπης για σας, με ζεστασιά, που θα θέλατε να έχετε. Αν έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, αυτή η εποχή θα δώσει πιο ρομαντικό χρώμα. Αν όμως είστε στην επιθυμία για σχέση, οι προκλήσεις που δέχεστε, είναι πολύ πιθανόν μελλοντικά να σας απογοητεύσουν

 

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, δυνατός και αποφασιστικός! Μία έμφαση στην αγάπη, στο φλερτ αλλά και στον ενθουσιασμό που φλογίζει το συναίσθημα, θα διαπιστώσετε πως σας αγγίζει βαθιά. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Στην προσωπική σας ζωή καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσει ο περίγυρος ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ευχάριστες λύσεις στην αισθηματική σας ζωή, δίχως όμως την διάθεση να κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια. Μία ευκολία που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, σας κάνει να προχωρήσετε πιο άνετα.

Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον εγωισμό που θα σας δελεάζει. Η στενότητα αντιλήψεων, θα βλάψει τα επαγγελματικά σας. Αντίθετα, διατηρήστε το κύρος σας.

 

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος για σας, που έλκετε την αλλαγή, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα. Αλλά είναι αρκετή η εμπειρία για να σας οδηγήσει σε σωστές κινήσεις. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις  και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων.

Αν είστε δημιουργικά άτομα ή καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε άτομα του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικό έργο, υλοποιώντας στόχους που σας αγγίζουν προσωπικά και δημιουργικά. Το έργο σας αρέσει, και ανοίγει νέους δρόμους. Αν αποφασίσετε ένα ταξίδι, μπορεί να καθυστερήσει, όμως δεν θα πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Κάνετε υπομονή, καθώς η προοπτική θα φέρει ικανοποίηση.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα όμορφο όνειρο εξελίσσεται και θα ήταν καλό να μην χάσετε το όραμά σας. Δοκιμάστε να το ζήσετε, ως απωθημένο. Ρισκάρετε!

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε.

 

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μην αρνείστε ή μην φοβάστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας.  Η γνώση και η εμπειρία σας έχουν κάνει διστακτικούς, αλλά θα είναι πολύτιμες. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση των πραγμάτων, βλέποντάς τον μονοδιάστατα. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Ο στόχος είναι σαφώς η συντροφικότητα, την ονειρεύεστε, την σκέπτεστε.  Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία νέα λάμψη στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει ένα ταίρι, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και  αποφασίστε να βρείτε ένα νέο σύντροφο. Ο εγωισμός μπορεί να περιορίσει την δυνατότητα επικοινωνίας όμως.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ ως προς τον ενθουσιασμό, προς το παρόν. Αν και αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

 

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε ανασφαλείς για τα οικονομικά σας, υπάρχει αποφασιστικότητα και στόχος εφικτός. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη. Επιδιώξτε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Με τους συνεταίρους ή συνεργάτες, υπάρχει εγωιστική συμπεριφορά και δυσκολία επίλυσης σημαντικών θεμάτων. Ο λόγος μεταξύ σας είναι σκληρός και οι αντιλήψεις στενές. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Στις συνεργασίες σας διαπιστώνετε πλέον τι σας εξυπηρετεί και μπορείτε να αδράξετε ευκαιρίες. Μην επαναπαύεστε!

 

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για σας αυτή την εποχή, στο εξωτερικό ή κοντά στη θάλασσα, που είναι το στοιχείο σας. Αν δεν μπορεί να επιτευχθεί, ας κάνετε όμορφες μικρές αποδράσεις κοντά σε νερό, στη φύση, μέσω της μουσικής ή ενός καλού βιβλίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γοητευθείτε από κάποιον ενδιαφέροντα θαυμαστή ή να γοητεύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, κατά την περίοδο αυτή. Τολμήστε να είστε σταθεροί και αποφασιστικοί!

Στις υποχρεώσεις ίσως προκύψουν έξοδα, από ανεμελιά ή πολυτελή γούστα του παρελθόντος. Είναι λίγο δύσκολο να τα βάλετε σε μία σειρά και μπορεί να λειτουργείτε με μία μόνο τακτική, η οποία δεν αποδίδει τελικά. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι σε λύσεις. Αφήστε κατά μέρος τον εγωισμό και ακούστε την συμβουλή τρίτων.

Στα θέματα υγείας, η ζωτικότητα πέφτει, αλλά κυρίως ευθύνεται μία αρνητική συμπεριφορά και ένας τόνος μελαγχολίας που διατηρείτε εδώ και καιρό. Η στάση δεν βοηθά για βελτίωση. Προσπαθήστε να χαρείτε τα λίγα ή πολλά που υπάρχουν στη ζωή και είναι θετικά. Βασιστείτε εκεί, για να έρθουν τα καλύτερα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
36'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
0'
60 - 67
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;