5 κατηγορίες ανθρώπων που θα πετύχεις στο River Party 2014!

cable_free

Με ένα συναίσθημα εξάντλησης από το χθεσινό χορό, σηκώθηκαν σήμερα οι κατασκηνωτές του River Party 2014.

Και αν νομίζετε πως υπερβάλω, θα επιχειρήσω να σας εξηγήσω με απλά λόγια τι ζήσαμε χθες.

Αρχικά ήταν οι VIC (Villagers of Ioannina City) που τα μέταλ κλαρίνα τους μας ζέσταναν για τα καλά.

Tους διαδέχθηκαν οι Gadjo Dilo που με τη Gupsy Jazz τους αποδείχθηκαν  η καλύτερη δυνατή χορευτική επιλογή για τη συνέχεια που ακολούθησε!

Μιλάω φυσικά για τους LOCOMONDO που το πλούσιο λεξιλόγιό μου αδυνατεί να μεταφέρει το διονυσιακού τύπου συναίσθημα με το οποίο γέμισαν τους (τυχερούς) παρευρισκόμενους.

Και τέλος, το κερασάκι στην τούρτα (αγαπημένο κλισέ) οι Koza Mostra που με Balkan αμείωτους ρυθμούς έκαναν τη μετάβαση στο after party που κράτησε μέχρι τελικής πτώσης!

Δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάξουμε πίσω όμως. Μας περιμένει μία ακόμα σπουδαία μέρα, με headliners Ζουγανέλη – Μαραβέγιας!

Στην προσπάθειά μου τώρα, να σας μεταφέρω το κλίμα του River Party 2014 (και ύστερα από τις χθεσινές περιπέτειες στο… Αμστελοχώρι), σήμερα θα σταθώ στον κόσμο του φεστιβάλ.


Ο μέσος κατασκηνωτής είναι ηλικίας 18 – 24, ψιλοεναλλακτικός, ευγενικός και ανήκει στο ευρύτερο μουσικό κοινό “εντεχνολαϊκοροκάς”. Η αναλογια άντρες – γυναίκες, είναι (ευχαριστώ θεέ μου) 50% – 50%. Αρκετές μεγάλες παρέες επί το πλείστον και κάποιες με τρία – τέσσερα άτομα.

Μάλιστα οι περισσότερες παρέες σχηματίστηκαν μέσα από το facebook application της Amstel (true story κι όμως). Τι είναι αυτό; Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του River Party κυκλοφόρησε ένα application της Amstel στο οποίο μπορούσες να δεις ποιοι/ποιες θα πάνε στο Festival και να τους προσκαλέσεις να #pamegiamiampira! Εννοείται πως το application είναι ακόμα σε λειτουργία και εννοείται πως οι κατασκηνωτές συνεχίζουν να… προσκαλούν ο ένας τον άλλον μέσω αυτού!

Όπου υπάρχει έντονα το “κανονικό στοιχείο” όμως, υπάρχουν και φωτεινές ξεχωριστές περσόνες, που τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους, ηθελημένα και μη.

Πάμε να τους δούμε:


– Ο μάχιμος. Ο μάχιμος είναι ο τύπος που οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αν βρεθώ στο River θα τον δω να καταπιάνεται με κάποια δραστηριότητα, φέρνοντάς την εις πέρας με τον πιο hardcore τρόπο. Θα παίξει πινγκ πονγκ σχεδόν γυμνός, θα επιχειρήσει μακροβούτια στο ποτάμι, θα μιλήσει όσο γίνεται πιο δυνατά για να τον ακούσει ακόμα και η απομακρυσμένη (γεωγραφικά) κοπέλα στον νομό Καστοριάς, στη συναυλία θα κάνει Mosh Pit στη Νατάσσα Μποφίλιου και θα χορέψει στο Dj Set με γυαλιά ηλίου (τρεις η ώρα το βράδυ). Δεν αστειεύεται, δεν χαλαρώνει και εκεί που νομίζεις ότι κοιμάται, κάνεις λάθος. Περιμένει…


– Ο συναυλιάκιας. Ο συναυλιάκιας βρέθηκε στο River, όχι απαραίτητα γιατί του αρέσει. Βρέθηκε στο River γιατί αυτό κάνει στη ζωή του. Θα τον ακούσεις να σου διηγείται ιστορίες για το River Festival 2001, το Rockwave 2006, τότε που είχαν έρθει οι Prodigy στην Ελλάδα και δεν τους ήξερε κανείς, την τούφα του Hedfield που κάπως βρέθηκε στα χέρια του από το Sonisphere Festival στην Αθήνα και πάει λέγοντας. Αράζει στο εστιατόριο κουράζοντας τους πάντες…


– Ο ντόπιος. Ο ντόπιος είναι η χαρά του φεστιβάλ προσωποποιημένη. Κάθε ηλικίας, στραγγίζει όλες τις δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας που του δίνει το River. Θα τον ακούσεις μάλιστα να τραγουδά σύνθημα που ο βασικός στίχος του είναι “Το River Party είναι η ζωή μου”.  Θα τον αναγνωρίσεις επειδή είναι μακράν ο πιο ελαφρά ντυμένος κατασκηνωτής…



– Η κοκέτα.  Η αλήθεια είναι πως περίμενα περισσότερες κοκέτες στο φεστιβάλ, αλλά βολεύομαι και με το “λίγες και καλές”. Δεν πα να κάνει 16 βαθμούς κελσίου, να έχει να κοιμηθεί 35 ώρες και η υγρασία να είναι στο 93%; Η κοκέτα θα είναι στην τρίχα, φρεσκοντυμένη, φρεσκοβαμμένη και αρωματισμένη. Θα την αναγνωρίσεις επειδή είναι η μόνη σε όλο το River Party που φορά τακούνια.

Ο μεταλάς που σνομπάρει τα ελληνικά. Τον λυπάμαι. Βρέθηκε στο φεστιβάλ επειδή τον τράβηξαν όλοι οι φίλοι του και ψάχνει απεγνωσμένες στιγμές breakdowns για να εκτονωθεί. Σνομπάρει τα ελληνικά και θα τον ακούσεις να κράζει όλα τα bands. Κάποιες στιγμές όμως, όταν ψιλοξεχαστεί, θα γυρίσει να ρωτήσει “πως το είπαμε αυτό το κομμάτι;”.  Οι προηγούμενες μέρες πέρασαν ψιλο-οκ για τον ίδιο, για τις επόμενες όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα… Θα τον πετύχεις κάτω από κάποιο δέντρο να κάνει air drums solo…

Πέρα από την πλάκα πάντως, ο κόσμος του River Party 2014 διαθέτει τρία καθολικά χαρακτηριστικά. Αγαπούν τη μουσική, αγαπούν τη φύση και αγαπούν το να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να δημιουργούν νέες παρέες..

Συνθέτουν έτσι, μια πραγματική γιορτή, όχι μόνο μουσικής, αλλά κυρίως δημιουργίας και εκτόνωσης. Μία πραγματική γιορτή νεολαίας, όπου το #pamegiamiampira δεν σημαίνει προφανώς “πάμε να πιούμε αλκοόλ”.

Σημαίνει πάμε να αράξουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωριστούμε. Πάμε να επικοινωνήσουμε. Και αυτό γίνεται μόνο –  όπως λέει και η Amstel – με το να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε όπως μας αρέσει!

Ζηλέψτε ελεύθερα όσοι δεν είστε εδώ!


#Pamegiamiampira στο #RiverParty2014 παρέα με μία παγωμένη Amstel! Καλύπτουμε από κοντά τις εκδηλώσεις του αγαπημένου φεστιβάλ, με το μοναδικό, αυθεντικό τρόπο που μόνο το neolaia.gr και η Amstel μπορούν να προσφέρουν. Μείνε συντονισμένος στο hashtag #RiverParty2014 τόσο στο site όσο και στα social media του neolaia.gr και θα τα μάθεις… όλα, τη στιγμή που συμβαίνουν!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;