10 περιβόητοι serial killers των τελευταίων χρόνων! Μέρος 1ο

serial-killers-public

Ακόμη και μία λίστα με κατά συρροή δολοφόνους, έχει τα κλασικά της. Ο καθένας από εμάς έχει ακούσει για τον Bundy, τον Manson, τον BTK, ή τον Zodiac Killer. Όλοι αυτοί οι άνδρες – δολοφόνοι έχουν απολαύσει εκτεταμένη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, από διάφορα ντοκιμαντέρ, που φανερώνουν και εξηγούν την δολοφονική δραστηριότητα και τα κατορθώματά τους, μέχρι και ταινίες που βασίζονται στις υποθέσεις τους. Ωστόσο, βλέποντας τις ημερομηνίες της δράσης τους, μπορούμε να πούμε ότι το φαινόμενο αυτό αποτελεί πλέον μέρος του παρελθόντος, οπότε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει κάτι ανάλογο μελλοντικά. Το κακό εξακολουθεί να είναι παρόν στις μέρες μας, και η εκδήλωσή του μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί όσα θα φέρει ο χρόνος. . .

Δείτε την λίστα που φτιάξαμε!

10. The Serial Shooter

0123

Το Phoenix δεν ήταν ένα καλό και ασφαλές μέρος για να ζήσει κάποιος τα έτη 2005 με 2006, επειδή δεν είχε έναν, αλλά δύο κατά συρροή δολοφόνους, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν το ίδιο χρονικό διάστημα! Ένας από αυτούς, που ονομάστηκε το Serial Shooter από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκτελούσε τα θύματά του καθώς οδηγούσε και βρισκόταν εν κινήσει, στοχεύοντας τυχαία τους αμέριμνους περαστικούς! Οι δολοφονίες του συνεχίστηκαν για περισσότερο από έναν χρόνο, πριν από τη σύλληψή του, τον Αύγουστο του 2006. Μέχρι τότε, είχε ισχυριστεί τη δολοφονία οκτώ ανθρώπων, αλλά θεωρήθηκε επίσης βασικός ύποπτος για δεκάδες άλλους πυροβολισμούς στην περιοχή Phoenix. Ωστόσο, αυτό που ήταν παράξενο, είναι ότι ο “Serial Shooter”, ήταν στην πραγματικότητα μια ομάδα δολοφόνων, αποτελούμενη από τον Dale Hausner και τον Samuel Dieteman. Το δολοφονικό ζευγάρι μετέτρεψε τους ανθρώπους σε θηράματα και ξεκίνησε το δικό του παιχνίδι, με όρους δικούς τους, που ήταν στραμμένοι προς το κυνήγι… Στο τέλος, μετά από την σύλληψη και των δύο, παραδέχθηκαν τα εγκλήματα που διέπραξαν και περηφανεύτηκαν και για το “σκορ” που πέτυχαν, δίνοντας στην δράση τους το όνομα “Random Recreational Violence.”

9. The Milwaukee North Side Strangler

0222

Ο Walter Ellis είχε μια δολοφονική καριέρα 21 ετών, πριν πιαστεί επιτέλους το 2007. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​βίασε και σκότωσε συνολικά επτά γυναίκες στην πόλη του Milwaukee. Έλαβε ψευδώνυμο του “Milwaukee North Side Strangler” από μια τοπική ειδησεογραφική οργάνωση και ήταν κάπως προσδιοριστικό για τις εγκληματικές του ενέργειες στην περιοχή. Είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων του να είναι μεγαλύτερος. Το DNA του βρέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες – θύματα. Ωστόσο, δεδομένου ότι όλες τους ήταν ιερόδουλες, είναι δύσκολο να πούμε με ακρίβεια, μόνο και μόνο από τα στοιχεία DNA που διαθέτουμε, ότι ήταν ο δολοφόνος. Τουλάχιστον μία γυναίκα πιστεύεται ότι έχει σκοτωθεί από κάποιον άλλον, γιατί δεν στραγγαλίστηκε κατά παρόμοιο τρόπο με τις υπόλοιπες. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος, μέχρι η αστυνομία να διαπιστώσει τη σχέση μεταξύ όλων αυτών των περιπτώσεων δολοφονίας. Ακόμα και όταν το έκαναν, το DNA που βρέθηκε σε όλα τα όργανα, δεν ταίριαζε με κανέναν στη βάση δεδομένων της αστυνομίας! Αλλά, μόλις το όνομα του Ellis ήρθε στην επιφάνεια, η σύγκριση του DNA ήταν  εύκολο πια να προσδιοριστεί, φανερώνοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που ευθύνεται για τις δολοφονίες. Ο Ellis πέρασε μόλις έξι χρόνια στη φυλακή, πριν πεθάνει από φυσικά αίτια, αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει ακόμη και σήμερα τις υποθέσεις και άλλων δολοφονιών, που φέρεται αυτός ως ο κύριος ύποπτος.

8. Zhou Kehua

αρχείο λήψης

Ο Zhou Kehua, προτού βαπτιστεί ως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος της Κίνας, ακολούθησε μια έξαλλη οχτάχρονη δράση, μεταξύ των ετών 2004 – 2012, σκοτώνοντας συνολικά μέχρι και εννέα άτομα! Πρωταρχικό κίνητρο του ήταν οικονομικοί λόγοι. Προσπαθούσε να βρει ανθρώπους που έφευγαν από ΑΤΜ ή τράπεζες, και στη συνέχεια τους πυροβολούσε για να τους ληστεύσει ανεμπόδιστα. Η έκταση των εγκλημάτων του δεν είναι πλήρως γνωστή. Ξόδεψε το χρόνο του ταξιδεύοντας μέσα από πολλαπλές κινεζικές επαρχίες, και πιθανόν έχει διαπράξει περισσότερες δολοφονίες και ληστείες από όσες μας είναι γνωστές. Είναι βέβαιο ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την περιπλάνησή και δραστηριοποίησή του στις επαρχίες Jiangsu και Χουνάν, καθώς και την πόλη της Chongqing, όπου ο αδίστακτος δολοφόνος συνάντησε τελικά τον θάνατο. Μετά από ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, ο Kehua πέθανε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, μετά από πληροφορίες που έδωσε στην υπηρεσία ένας ανώνυμος κάτοικος του Chongqing, αποκαλύπτοντας τα ίχνη του. Δύο αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, ο Kehua άνοιξε πυρ και οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν θανατηφόρα.

7. The Crossbow Cannibal

_Crossbow-cannibal_1789929b

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στις δολοφονίες του Stephen Griffiths, ονομάζοντάς τον ως “The Crossbow Cannibal” (ο κανίβαλος με το τόξο), ονομασία που ο ίδιος προσέδωσε με περηφάνια στον εαυτό του, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο το 2010. Μεταξύ του 2009 και του 2010, ο Griffiths σκότωσε συνολικά τρεις ιερόδουλες, με τόξο, χτυπώντας τες στο κεφάλι, στην πόλη Bradford της Αγγλίας. Στη συνέχεια, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι διέκοπτε τα μέρη του σώματός τους και τα έτρωγε, προκειμένου να απαλλαχτεί από την ύπαρξή τους! Η αστυνομία, επίσης, αναζητά τον Griffiths ως πιθανός ύποπτο και για άλλες δολοφονίες, καθώς ο ίδιος ισχυρίστηκε κάποτε σε μια συνέντευξή του, ότι σκότωσε έξι ανθρώπους. Ο Stephen Griffiths ήταν ένας εν δυνάμει δολοφόνος από την εφηβεία του. Στα 17 του κιόλας, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, μετά από επίθεση με μαχαίρι σε έναν άνθρωπο. Ακόμα και τότε, ο ίδιος ομολόγησε ότι φανταζόταν να σκοτώνει ανθρώπους,και προέβλεψε ακόμη ότι θα καταλήξει σε ένα “φονικό ξεφάντωμα”. Λειτούργησε μάλιστα μια ιστοσελίδα, όπου εξέφραζε τον θαυμασμό του για άλλους κατά συρροή δολοφόνους. Ήταν γοητευμένος από άλλους περιβόητους κατά συρροή δολοφόνους του Bradford (Μπράντφορντ), τον Peter Sutcliffe, και τον Yorkshire Ripper.

6. Kang Ho Sun

0426

Ο Kang Ho Sun σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες, στο διάστημα μεταξύ του 2006 και του 2008 στην περιοχή του Gyeonggi της Νότιας Κορέας. Τις έπαιρνε σε μπαρ ή σε στάσεις λεωφορείων, τις βίαζε και τις σκότωνε, και στη συνέχεια, μέσα στο δάσος κοντά στην πόλη της Ansan έθαβε το σώμα τους. Αποδεικτικά στοιχεία του DNA, τον συνέδεσαν με οκτώ υποθέσεις δολοφονίας, και ο ίδιος ομολόγησε για τις δολοφονίες. Ωστόσο, η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για περισσότερες δολοφονίες και ψάχνει τις εξαφανίσεις στην περιοχή από την αρχή. Ακόμη, ο Kang Ho Sun κατηγορήθηκε για δύο ακόμη δολοφονίες, αυτές της συζύγου του και της πεθεράς του, αλλά ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τη διάπραξή τους . Οι δύο άτυχες γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από μια ύποπτη πυρκαγιά σε σύντομο χρονικό διάστημα αφότου ο Kang έπραξε διάφορες ενέργειες στο όνομα της συζύγου του, έτσι ώστε να κληρονομήσει πολλά χρήματα μετά τον θάνατό της. Παρά τα φανερά στοιχεία (καθώς και την καταδίκη του ως έναν κατά συρροή δολοφόνο), ο Kang επιμένει ότι η φωτιά ήταν ένα ατύχημα. . . Το πιστεύετε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
10'
70 - 63
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
6'
13 - 8
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;