River Party 2014: Δες τι χάνεις! #Pamegiamiampira

2014_07_30_00245

Το πρωί βρήκε τους κατασκηνωτές του RIver Party ήσυχους και έτοιμους για νέες περιπέτειες.

Χθες πέρασαν ένα βράδυ που τα είχε όλα. Ξεφάντωσαν με τους “ξέφρενους” Burger Project, “αναπόλησαν και μελαγχόλησαν” με τη Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ “πρόσθεσαν λίγη ζωή ακόμα στις πλάτες τους” με τον Μίλτο Πασχαλίδη, που για ακόμα μία φορά έδωσε ένα live εμπειρία ζωής.!

Η απουσία ύπνου – λόγω του dj set που τράβηξε μέχρι το πρωί – δεν έδειξε να τους πτοεί και σηκώθηκαν από νωρίς σήμερα με μοναδικό στόχο να απολαύσουν όλες τις ευκαιρίες διασκέδασης και δημιουργίας που μπορεί να τους παρέχονται στο River Party 2014. (το οποίο από ότι άκουσα τιτλοφορείται μεταξύ των κατασκηνωτών και ως Αμστελοχώρι!)

Αναφέρω τις δραστηριότητες της Amstel ως κύριο λόγο να σηκωθεί κάποιος, καθώς οι κατασκηνωτές μπορεί να κοιμούνται σε σκηνές, ωστόσο το River Party λαμβάνει χώρα σε ένα καταπράσινο μέρος με την πλειονότητα των σκηνών να έχει πλήρη ίσκιο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας!

Μαζί με την εμπειρία του μπάνιου στο ποτάμι λοιπόν, οι διαδηλωτές έχουν τη δυνατότητα να περάσουν την ημέρα τους με τις εξής δραστηριότητες:

– Τα τύμπανα της Amstel (όπως μας αρέσει να αποκαλούμε το main Music Interactive Event). Τα τύμπανα είναι μία μοναδική εμπειρία, ειδικά για όλους εμάς που ακούμε χρόνια μουσική, αλλά μας φαίνεται απίστευτα δύσκολο να διατηρήσουμε – αυτή τη μάστιγα – που λέγεται ρυθμός. Δημιουργώντας έναν κύκλο γύρω από τους “αρχηγούς” οι κατασκηνωτές χωρίζονται σε ομάδες, όπου η κάθε μία παίζει έναν συγκεκριμένο “χτύπημα”. Τα υποσύνολα, όταν παίζουν όλα μαζί, δημιουργούν μία πανδαισία, που με τα δυσκολίας σε αφήνει χωρίς να χορέψεις!

2014_07_30_00010

Αλλά κάντε το εικόνα!  Κάτω από την τέντα της Amstel ένας κύκλος 30 περίπου ατόμων καθήμενων και μέχρι 80 όρθιων οι οποίοι παίζουν μουσικά όργανα κάποια από τα οποία είναι υλικά κατασκευασμένα από κουτάκια ή μπουκάλια Amstel!

Η καλύτερη ευκαιρία για δημιουργία και γνωριμίες

Τοξοβολία Οι επίδοξοι Ρομπέν των Δασών, επιδίδονται σε αγώνες τοξοβολίας! Πιστέψτε με, όσο εύκολο φαίνεται, τόσο ασύλληπτα δύσκολο είναι! Ο επιμένων νικά όμως και είδα τύπο που ενώ χθες έριχνε στα… άχυρα (ειδικά διαμορφωμένο προστατευτικό πλέγμα όπισθεν των στόχων) σήμερα έβρισκε παρά… τρίχα στόχο!

toxovolia

Πινγκ πονγκ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά. Το γεγονός βέβαια πως οι κατασκηνωτές κανονίζουν μόνοι τους – με εκπληκτική ωριμότητα, που δεν περίμενα – τη σειρά και το χρόνο παιχνιδιού, μου έκανε εκπληκτικά καλή εντύπωση!

Bungee. Δεμένος σε δύο σκοινιά και με τη βοήθεια τραμπολίνου, μιλάμε για τον ορισμό της ελευθερίας και της εκτόνωσης. Μερικοί απλά χοροπηδούν (και κανείς δεν μπορεί να τους κακολογήσει για αυτό), άλλοι το… τερματίζουν με κωλοτούμπες και φιγούρες που καθηλώνουν τους παρευρισκόμενους που λιάζονται στα γρασίδια!

Μάχη αλά Μονομάχος! Όταν το πρωτοείδα νομίζω ότι έβγαλα μία κραυγή “έκπληξης- ηδονής – αναμνήσεων” καθώς το συγκεκριμένο αγώνισμα, το είχα σε παιχνίδι όταν ήμουν μικρός. Η λογική απλή. Οι δύο μονομάχοι ανεβαίνουν ο καθένας στο βάθρο του  και – αφού φορέσουν εννοείται τα απαραίτητα προστατευτικά – θέτουν ως στόχο να ρίξουν τον αντίπαλο από το βάθρο του χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κοντάρι που στις άκρες του διαθέτει δύο δερμάτινες μπάλες! Μαγεία!

monomaxos

– Τέλος, για τα αυθεντικά άλφα μέιλς (A-male), τα αγόρια που είναι άντρες και θέλουν (ή δεν μπορούν να μην) το δείξουν στις γυναίκες υπάρχει ο διάσημος ταύρος. Παιχνίδι που απαιτεί δύναμη και ισορροπία. Μαγική στιγμή βέβαια όταν ανέβηκε μία τύπισσα (“με καταγωγή από το Τέξας” πιθανολογώ) και δεν “έλεγε να πέσει με τίποτα”!

Και έτσι οι ώρες περνάνε δημιουργικά και διασκεδαστικά στο Αμστελοχώρι, ενώ η σκηνή ετοιμάζεται να υποδεχθεί σήμερα VIC, Gadjo Dilo, LOCOMONDO και Koza Mostra!

Τελειώνω αυτό το άρθρο, αφενός επειδή ο φίλος μου ο Αντρέας (που είχα να δω τρία χρόνια και πέτυχα στο River Party) μου ζήτησε να #pamegiamiampira να τα πούμε και αφετέρου επειδή κουράστηκα να χάνω από τη δράση του #RiverFestival2014!

Μείνετε συντονισμένοι στο #pamegiampira και να θυμάστε Να ζείτε όπως σας αρέσει.

#Pamegiamiampira στο #RiverParty2014 παρέα με μία παγωμένη Amstel! Καλύπτουμε από κοντά τις εκδηλώσεις του αγαπημένου φεστιβάλ, με το μοναδικό, αυθεντικό τρόπο που μόνο το neolaia.gr και η Amstel μπορούν να προσφέρουν. Μείνε συντονισμένος στο hashtag #RiverParty2014 τόσο στο site όσο και στα social media του neolaia.gr και θα τα μάθεις… όλα, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;