5 μέθοδοι για να ανάψουν τα αίματα στο κρεβάτι περισσότερο!

black-and-white-lovemaking

Μήπως νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι τόσο “δραστήρια”, όσο θα θέλατε; Μήπως τυχαίνει να αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε τη συχνότητα και την ικανοποίηση στο σεξ για εσάς και τον/την σύντροφό σας; Ε, λοιπόν, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος για να σας λύσουμε όλες τις απορίες!

Δείτε εν συνεχεία πέντε μεθόδους που επιστημονικά αποδεδειγμένα θα εκτοξεύσουν την σεξουαλική σας ζωή στο κόκκινο!

1. Το “πρόστυχο” σεξ βελτιώνει την πνευματική υγεία.

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “Journal of Sexual Medicine”, οι άνθρωποι που επιδίδονται σε ιδιαίτερες σεξουαλικές δραστηριότητες, παρουσιάζουν υψηλότερους δείκτες πνευματικής υγείας. Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι λιγότεροι νευρωτικοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιημένοι από την ζωή τους. Βάλτε επομένως λίγη ένταση να ξυπνήσουν τα πνεύματα, βάλτε λίγο νεύρο παραπάνω και πάθος, και θα δείτε θαύματα!

2. Οι ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου βοηθούν την σχέση σας.

Παρά το κοινωνικό στίγμα περί του αντιθέτου, όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί από κοινού ταινίες ερωτικού περιεχομένου, έχει καλύτερη σεξουαλική επαφή, αλλά και συνεννόηση. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “Archives of Sexual Behavior” έδειξε ότι το 25% των ανθρώπων πιστεύει ότι αυτή η πρακτική τους έκανε να πειραματιστούν περισσότερο στο σεξ και το 20% ότι τους απελευθέρωσε στο να μοιραστούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις… Με άλλα λόγια λιγότερα ταμπού, και περισσότερη απόλαυση!

3. Περισσότερες στάσεις στο σεξ, σημαίνουν περισσότερους οργασμούς!

Σχετική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “National Survey of Sexual Health and Behavior”, έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ.

4. Καλύτερο σεξ τώρα, σημαίνει καλύτερο σεξ και αργότερα…

Μία ανάλογη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “JAMA Internal Medicine”, έδειξε ότι οι γυναίκες που είναι σεξουαλικά αρκετά ενεργές μέχρι την ηλικία των 45 ετών (τρεις και περισσότερες φορές την εβδομάδα), είναι εξίσου δραστήριες και σε μεγαλύτερη ηλικία! Μην το αφήσετε λοιπόν το άθλημα, για να μη σας αφήσει…

5. Οι φαντασιώσεις οδηγούν σε μεγαλύτερη διέγερση και οργασμό.

Σε έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “The Journal of Sexual Medicine”, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που φαντασιώνονται συχνά το σεξ, μπορούν με τη δύναμη του μυαλού τους να διεγείρουν σεξουαλικά τον εγκέφαλό τους πιο εύκολα και να έχουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στο σεξ, σε αντίθεση με τις γυναίκες που βρίσκονται σε “ερωτικό λήθαργο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;