River Party 2014: Όλα έτοιμα! #Pamegiamiampira!

Fvtografia-0

Το βανάκι του Χάρη πλησίαζε το Νεστόριο διασχίζοντας το δρομάκι μέσα από το καταπράσινο δάσος.Η πινακίδα “προσοχή στις αρκούδες” ήταν η οπτικοποίηση της αίσθησής μας ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της φύσης.

Αλλά μισό λεπτό ας το πάρουμε από την αρχή.

Η Amstel έκανε την τιμή στο neolaia.gr να τρυπώσει στο 36ο River Festival και για τις επόμενες μέρες θα σας μεταδώσουμε όλα όσα γίνονται παράχθια του μεγαλύτερου ποταμού της Ελλάδας!

Το River Party γίνεται αισίως 36 ετών. Δεν είναι όμως μόνο η ηλικία του που μας εμπνέει σεβασμό.

Το 36ο River Festival είναι εδώ

Στις σκηνές του έχουν φιλοξενηθεί όλα τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας έντεχνης, εναλλακτικής και ροκ σκηνής (όποιος ξέρετε έχει παίξει εδώ κάποια στιγμή) καθώς και σπουδαία bands του εξωτερικού όπως οι Thievery Corporation και οι Nouvelle Vague.

Το ίδιο δυναμικά φέτος, υπόσχεται να μας χαρίσει μουσικές συγκινήσεις με ονόματα όπως Νατάσσα Μποφίλιου, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, LOCOMONDO, Koza Mostra, Κωστής Μαραβέγιας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμος Αναστασιάδης, Φϊλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Stavento και η λίστα δεν σταματάει με τίποτα…

Αλλά το River Party δεν είναι μόνο μουσική. 

Fvtografia-3

Πέρσι περισσότεροι από 35 χιλιάδες νέοι από όλην την Ελλάδα, κατασκήνωσαν στο Νεστόριο δημιουργώντας ένα φεστιβάλ επικοινωνίας, χαράς, γέλιου, αυθορμητισμού και φυσικά έρωτα. Με λίγα λόγια, ένα φεστιβάλ στιγμών. Στιγμών που όσους ζήτησα να με προϊδεάσουν για το River, μου τις αφηγήθηκαν με αυτό το ζεστό χαμόγελο της νοσταλγίας. (Δεν μπορώ να περιμένω λέμε)

Fvtografia-2

Φέτος οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμα μεγαλύτερο αριθμό κατασκηνωτών!

River Party χωρίς Amstel, γίνεται;

Η Amstel έχει αποδείξει με την παρουσία της και την έμπρακτη υποστήριξή της, πως αποτελεί το κύριο συστατικό για τις εναλλακτικές μουσικές διακοπές. Δεν είναι μόνο τα 17 χρόνια που κλείνει φέτος στο River. Δεν είναι καν τα event της που πλημμυρίζουν από επισκέπτες του River και τους δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να γνωριστούν μεταξύ τους!.

Είναι η λογική της και η στάση της απέναντι στη ζωή. Να ζείτε όπως σας αρέσει.

2014_07_30_00014

Με αυτήν την ευχή στο μυαλό προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο Party της Ελλάδας.

Το 36ο River Party, ανοίγει τις αυλαίες του και το neolaia.gr είναι εδώ για να σας μεταδώσει τον παλμό και τις στιγμές τους! Τι λέτε; Πάμε για μια μπίρα;

Fvtografia-4

#Pamegiamiampira στο #RiverParty2014 παρέα με μία παγωμένη Amstel! Καλύπτουμε από κοντά τις εκδηλώσεις του αγαπημένου φεστιβάλ, με το μοναδικό, αυθεντικό τρόπο που μόνο το neolaia.gr και η Amstel μπορούν να προσφέρουν. Μείνε συντονισμένος στο hashtag #RiverParty2014 τόσο στο site όσο και στα social media του neolaia.gr και θα τα μάθεις… όλα, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;