Μια συνταγή για ένα εύκολο και γευστικότατο παγωτό με μέλι και καρύδια. Απολαύστε το με extra καρύδια περιχυμένο με θυμαρίσιο μέλι.
Υλικά συνταγής
400 γρ. [2 κεσεδάκια] στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
250 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα [1/2 κουτί]
1 βανίλια
5-6 κ. σ. ψιλοκομμένα καρύδια
5 κ. σ. μέλι
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή [σαντιγί].
- Προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο το γιαούρτι και το μέλι και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ανοξείδωτο μπολ με καπάκι και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, να σκληρύνει λίγο. Το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε πάλι μέχρι να αφρατέψει.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μία φορά ακόμη βάζουμε και τα καρύδια και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν. Ξαναβάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για να παγώσει καλά. Το σερβίρουμε με extra μέλι και καρύδια.
Δείτε τη συνταγή: www.sintayes.gr
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Νέα Ιωνία Αττικής
Χωρίς κατηγορία
Πλήρης Απασχόληση
18-01-2024
Ασπρόπυργος
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..