Ποιο είναι το φρούτο που εκτοξεύει την ερωτική διάθεση των γυναικών;

woman-orgasm

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα Ιταλών επιστημόνων, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση “Archives of Gynecology and Obstetrics”, ανακαλύφθηκε ποιο είναι εκείνο το φρούτο που ανεβάζει στο κόκκινο την γυναικεία λίμπιντο!

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες εξέτασαν 731 περιπτώσεις γυναικών, ηλικίας από 18 έως 43 χρόνων, όσον αφορά τις επιπτώσεις που έχει το μήλο στην σεξουαλική τους διάθεση. Αρχικά, τις χώρισαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα οι γυναίκες είχαν οδηγία να καταναλώνουν μήλο πάνω από μία φορά την ημέρα, και στο άλλο οι γυναίκες κατανάλωναν μήλο λιγότερο από μία φορά την ημέρα. Εν συνεχεία, οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ειδικά καταρτισμένο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να προκύψει ο Δείκτης Γυναικείας Σεξουαλικής Λειτουργίας (Female Sexual Function Index – FSFI).

Σε αυτό το ερωτηματολόγιο υπήρχαν 19 ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλική τους συμπεριφορά, από τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής, μέχρι και τη συνολική σεξουαλική τους ικανοποίηση!

Οι ερευνητές τελικά διαπίστωσαν, ότι οι γυναίκες που έτρωγαν περισσότερα μήλα είχαν αυξημένη λίπανση στην “ευαίσθητη περιοχή” και καλύτερη σεξουαλική λειτουργία. Η έρευνα αυτή δηλαδή, λέει με άλλα λόγια ότι “η καθημερινή κατανάλωση μήλου συνδέεται με υψηλότερες βαθμολογίες στην κλίμακα FSFI σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες”.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή το μήλο περιέχει φλοριτζίνη, ένα βασικό συστατικό που μιμείται τη γυναικεία ορμόνη οιστραδιόλη, η οποία με τη σειρά της παίζει τεράστιο ρόλο στη λίπανση του κόλπου και κατ’ επέκταση στη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Καταληκτικά, πρέπει να υπογραμμίσουμε, ότι το μήλο μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία, επειδή περιέχει πολλές πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην τόνωση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα και στον κόλπο, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
24'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
4'
57 - 57
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;