Far as hell: Η μαγεία της μουσικής ανακάλυψης!

far as hell

Ok, πάντα σου άρεσε η μουσική. Πάντα σε ακολουθούσε ό,τι κι αν έκανες. Έψαχνες, άκουγες, μάθαινες, διάβαζες για τραγούδια, μπάντες, την ιστορία πίσω από κάποιο ριφάκι κλπ. Είχες τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά για νέους ήχους…

της Ειρήνης Ξενάκη

Και σου στέλνει ένας φίλος σου ένα YouTube link. Και το ανοίγεις. Και βλέπεις πως είναι cover του Basket case των Green Day. Με γιουκαλίλι (ή ουκαλέλε -επίσημα)! Και κινείται η περιέργειά σου. Και ακούς. Και διαπιστώνεις πως η φωνή του τραγουδιστή είναι ίδια με τη φωνή του Billie Joe Armstrong (των Green Day ντε) αν προσπαθούσε να σε νανουρίσει.

Τ-έ-λ-ε-ι-ο!

Και λες στο φίλο σου: Καλή φάση! Και σου λέει: καλή η φωνή του Γιώργου; (lol)

Ο τραγουδιστής με τη νανουρίσια-Billie-Joe-φωνή είναι Ελληνάκι και φίλος του φίλου σου! Και μπαίνεις στο κανάλι τους στο Youtube και βλέπεις πως ξεκίνησαν ως μια Green Day tribute μπάντα που έκανε covers (όπως αυτό ή αυτό), αλλά μετά έγραψαν και δικά τους τραγούδια. Και έβγαλαν και EP στα itunes! Το πρώτο τους original τραγούδι (Finally Here) έπαιξε στους τίτλους τέλους της ταινίας “The Secret Lives of Dorks” (James Belushi, Beau Mirchoff) μετά από πρώτη θέση που πήραν σε σχετικό διαγωνισμό.

Είναι οι Far as Hell, και αποτελούνται από τον Geo (το Γιώργο) στα φωνητικά, τον Graham στην κιθάρα, τον Alex στο μπάσο και τον Joak στα ντραμς. Παίζουν old school pop punk -αυτή που έχει στερέψει πλέον θα μπορούσε να πει κανείς-. Δημιουργήθηκαν το 2009 και το όνομά τους προήλθε από το γεγονός πως τα μέλη του συγκροτήματος είναι από όλες τις άκρες της γης (σχεδόν): Η.Π.Α., Ουρουγουάη και Ελλάδα.

Καλή διασκέδαση και σε εσάς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;