Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2014 - 2015!

Τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2014 – 2015 παρουσίασε ο Παναθηναϊκός.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2014 – Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ομάδας, η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις εμφανίσεις του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2014-15. Σημείο αναφοράς φέτος αποτελεί η εκτός έδρας εμφάνιση με το μωβ χρώμα να ξεχωρίζει, καθώς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από το Σύλλογο.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχει πράσινο χρώμα, ένα εντυπωσιακό χρυσό τριφύλλι, καθώς και χρυσές λεπτομέρειες. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν για πρώτη φορά στους εντός έδρας αγώνες των Playoffs της Superleague, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν την πρώτη θέση, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του UEFA Champions League 2014-15. Η εκτός έδρας εμφάνιση της Ομάδας για τη σεζόν 2014-15 σίγουρα θα κάνει εντύπωση με το μωβ χρώμα της, ενώ έμφαση έχει δοθεί στην αντίθεση που δημιουργούν οι πράσινες λεπτομέρειες. Τέλος, η τρίτη εμφάνιση του Συλλόγου είναι λευκή με μπλε λεπτομέρειες, ως αναφορά στα εθνικά χρώματα της Ελλάδας.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Ο πρώτος σκόρερ της Ομάδας Markus Berg, ο αρχηγός Carlos Zeca και το ανερχόμενο αστέρι του Συλλόγου Νίκος Καρέλης φωτογραφήθηκαν φορώντας πρώτοι τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Το επίσημο ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν 2014-15 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στο παιχνίδι με την Standard Liege για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις από την Παρασκευή 25 Ιουλίου στα Official Panathinaikos Stores, καθώς και στα adidas stores.

Τεχνολογίες αιχμής adidas

Η adidas, πρωτοπορώντας πάντα στον τεχνολογικό σχεδιασμό των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, ενσωματώνει στις νέες εμφανίσεις της Ομάδας την τεχνολογία adizero, η οποία προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Η κίνηση της φανέλας είναι απόλυτα φυσική και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα του αθλητή, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης. Επιπλέον, οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν διαφανείς ταινίες, τοποθετημένες σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, ώστε να υπάρχει καλύτερη ροή αέρα στο σώμα του αθλητή και να του επιτρέπει να παραμένει άνετος και στεγνός, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσής του. Συνολικά, οι φετινές φανέλες της Ομάδας είναι οι ελαφρύτερες που φόρεσαν ποτέ οι παίκτες του Τριφυλλιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
1'
65 - 66
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;